.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 2 آذر، 2011 روز خوبی بود خیلی خوش گذشت حمید کد پلاس، محمد، محمد حسین، مهندس خوش فکر، حمید سی اف دی، شیخ، انوشه، سپیده، دوست سپیده (آتنا، تیتی خ ) و من:mood (23): فک کنم تاحالا انقد بالا نرفته بودیم :icon_pf (34): جذاب ترین قسمتش هم شیرینی بود که از ادمین گرفتیم عکس هام رو هم میذارم فعلا حال ندارم 19
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 2 آذر، 2011 روز خوبی بودخیلی خوش گذشت حمید کد پلاس، محمد، محمد حسین، مهندس خوش فکر، حمید سی اف دی، شیخ، انوشه، سپیده، دوست سپیده (آتنا، تیتی خ ) و من:mood (23): فک کنم تاحالا انقد بالا نرفته بودیم :icon_pf (34): جذاب ترین قسمتش هم شیرینی بود که از ادمین گرفتیم عکس هام رو هم میذارم فعلا حال ندارم باز تو اشتباه کردی تیتی خ نه. تیتی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ 11
Neutron 60973 ارسال شده در 2 آذر، 2011 یکی دیگه از قسمتای جالب کوه، این قیمتای سر گردنه ای بود. :obm: از کرج تا تجریش 1500 هستش نفری. شب از دربند به متروی قیطریه که همون نزدیکه هم 1500 یه ایستک تو ارتفاعات 3200 تومن و بستنی یخی هم 2000 تومن :jawdrop: ممد من موندم تو چطور زنده ای تا الان! آنفکتوس نزدی؟ 9
- Nahal - 47858 ارسال شده در 2 آذر، 2011 جذاب ترین قسمتش هم شیرینی بود که از ادمین گرفتیم عیبی نداره ما از ادمین نهار می گیریم 7
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 2 آذر، 2011 باز تو اشتباه کردی تیتی خ نه. تیتی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ حالا همون:w888: عیبی نداره ما از ادمین نهار می گیریم اونو که مام میگیریم 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 2 آذر، 2011 اونو که مام میگیریم نخیر شما شیرینی گرفتین بستتونه.ادمین پول نداره دیگه 4
Parishz71 604 ارسال شده در 2 آذر، 2011 روز خوبی بودخیلی خوش گذشت حمید کد پلاس، محمد، محمد حسین، مهندس خوش فکر، حمید سی اف دی، شیخ، انوشه، سپیده، دوست سپیده (آتنا، تیتی خ ) و من:mood (23): فک کنم تاحالا انقد بالا نرفته بودیم :icon_pf (34): جذاب ترین قسمتش هم شیرینی بود که از ادمین گرفتیم عکس هام رو هم میذارم فعلا حال ندارم فقط خدا کنه دفه دیگه منم بیام خودم میندازمت تو دره:vahidrk: شیرینی نخورده:w589: اینم بگیر:3384s: 4
Parishz71 604 ارسال شده در 2 آذر، 2011 حالا هی بیاین فخر بفروشین :cryingf: گریه نکن عسیسممممممممم اینا الکی دارن میگن فقط رفتن بالا کوه نشستن بعد هم خسته و کوفته برگشتن:girl_yes2: 4
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 2 آذر، 2011 فقط خدا کنه دفه دیگه منم بیام خودم میندازمت تو دره:vahidrk: شیرینی نخورده:w589: اینم بگیر:3384s: مثنکه ممدو نمیشناسی شوما:texc5lhcbtrocnmvtp8 6
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 2 آذر، 2011 ادمین بهتون یه چوب شور هم نمیده چه برسه نــاهــار!!! باز تو اشتباه کردی تیتی خ نه. تیتی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ تی تی خوف! تی تی خفن! تی تی خطرناک... :D حالا هی بیاین فخر بفروشین :cryingf: شمام برین اون گوسفندی که خریدین رو بفروشین! :smiley (18): ممد من موندم تو چطور زنده ای تا الان!آنفکتوس نزدی؟ نه در سلامتی کامل به سر میبره، ولی تا دوماه پول نداره هاست و این چیزا بگیره! :D 8
Parishz71 604 ارسال شده در 2 آذر، 2011 مثنکه ممدو نمیشناسی شوما:texc5lhcbtrocnmvtp8 مگه تو منو میشناسی؟ 5
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 2 آذر، 2011 خاطره تلخی که نداشتم خدا رو شکر، (البته بچه های لشگر 21 کربلا رو دیدیم که چگونه غیورانه بر دشمن فرضی حمله کردن ولی از اون درگیری فقط بازگشت یک نفر رو شاهد بودیم... :D) :ws47: وای چقد خندیدیم ( من و تی تی خ ) شیرین ترین لحظاتی هم که یادم مونده، موقع بازی پانتومیم بود، موقعی که عبارات " اسپاگتی با پنیر موزارِلا " و " کارزا تورس " (یه دانشمند معدنی) رو اجرا میکردم و بچه در زمان عالی، جواب رو میگفتن. لوییس مام فورد :viannen_38: و بازی پانتومیم هم کاملاً سبک اجرای کلمه های صاحب و استکبار رو یاد گرفتیم و با اصطلاحات جدید مثل ریش ننه عباس آقا و خط ریش ژولی پولی بدون ژیلت هم آشنا شدیم خیلیم قشنگ و واضح اجرا کردیم من و تی تی شما ها نفهمیدین 15
Parishz71 604 ارسال شده در 2 آذر، 2011 اصلنم عکساتون قشنگ نیست:viannen_38: همش الکی دارین تعریف میکنین:w888: 5
titi.kh 1793 ارسال شده در 2 آذر، 2011 سلام:icon_pf (44): تی تی خ هستم:girl_blush2: خیلی خوش گذشت واسه اولین بار تو اولین روزای عضویتم همه خیلی باحال بودن یکم پانتومیم تمرین کنین یاد بگیرید صاحبقرانیه خیلی خوب اجرا شد:biggrin: خانومه خاااااانووووووم ( من و سپید...گروه سرود لاله های وحشی) 9
Anooshe 11040 ارسال شده در 2 آذر، 2011 بهترین قسمت برنامه گرفتن بستنی از محمد بووووووووود از صبح که رفتیم همه رو مخش بودن آخر سر قبل خدافظی بالاخره به زورم که شد ازش شیرینی گرفتیم...اگه بدونین چقد افسرده شده بود:lol: واقعا جای همه خالی...:4chsmu1: یه قسمت خنده دیگه هم وقتی بود که گروه مقابل ما واسه پانتومیم(سپیده،آتی، محمدرضا،میلاد،حمیدکدپلاس) هر سری که محمد باید بازی میکرد تو جملشون یه کلمه کردستان میذاشتن... محمدم خودشو نشون میداد بعد با انگشت اشاره میکرد داره میره ما همه میگفتیم کردستان... 20
CodePlus 15426 ارسال شده در 2 آذر، 2011 ممد تموم شد عکسات ؟!:JC_thinking: تی تی خخخ کو عکسارو بزاره په 8
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2011 خب, خدارو شکر که تونستین از ادمین محمد؛ شیرینی بگیرین :persiana__hahaha:
ارسالهای توصیه شده