titi.kh 1793 ارسال شده در 2 آذر، 2011 از همه جالب تر این بود که بچه ها فکر میکردن یه عبارت با ده کلمه باید بگن، متوجه نشده بودن که کلمه ی ده حرفی هست. کاخه ِ ِ ِ عالی اجرا شد فقط همینو میتونم بگم سفسته نکن :4chsmu1: 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 2 آذر، 2011 عالی اجرا شدفقط همینو میتونم بگم سفسته نکن :4chsmu1: آره خیلی همدانم شبکه تهران رو میگیری؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 4
Lord Kevinz 1447 ارسال شده در 2 آذر، 2011 خوشا به حال همه کرجیا همچین میتینگ هایی نمیذارن؟ :icon_pf (34): 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 2 آذر، 2011 آره خیلیهمدانم شبکه تهران رو میگیری؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 ما کلا رادار داریم همه جارو میگیریم 4
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 2 آذر، 2011 خوشا به حال همه کرجیا همچین میتینگ هایی نمیذارن؟ :icon_pf (34): دو نفرمون از کرج رفته بودیم دیگه. مگه کلاً چقدر راحه 7
Lord Kevinz 1447 ارسال شده در 2 آذر، 2011 دو نفرمون از کرج رفته بودیم دیگه. مگه کلاً چقدر راحه خب اول صبی باید ساعت 5 بیدار بشی ، یه ساعت هم تو راه باشی تا برسی تهران. خیلییییییییییی راه هست:xbex7jmjnhtbacgrr3x 4
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 3 آذر، 2011 مقام شامخ !!! عالی اجرا شدفقط همینو میتونم بگم سفسته نکن :4chsmu1: آره واقعا عالی بود! مخصوصا وقتی که به جایی رسیده بودین که دونه دونه حرف الفبا رو میگفتن بعد تو آره و نه میگفتی!:smiley (18): 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 3 آذر، 2011 نصف روز رفتن کوه نگاه کنا 20 صفحه اسپم کردن جذاب تر از میتینگا اسپم بازی های بعدشه 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 3 آذر، 2011 سلامت باشید:aghosh:مرسی آره واقعا امروز عالی بود جای همه اونایی که نبودن خالی با منه با منه مرسی دوستان به جای ما 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 3 آذر، 2011 خب من و میلاد نشستیم و همفکری کردیم،دیدیم نمیشه شاهکار محمدرضا رو بدون جواب گذاشت،گفتیم با یک عکس کانسپچوآلمستند،وکاملا مفهومی و مستند از خودش جوابش رو بدیم:JC_thinking:البته ما در فقر امکانات بودیم و دیگه بیشتر از این نشد...یه دونه دیگه هم بود که دیگه به اصرار دوستان نذاشتیم و دلمان به رحم آمد محمدرضا،زدی ضربتی،ضربتی نوش کن،اینک با جان و دل نیوش کن:2525s: یک قزوینی(قزوینی زده)در دربند!!!!! توضیح اینکه:اینجا دربند هست و محمد رضا به تخت تکیه داده+کوله ممرضا... 10
Parishz71 604 ارسال شده در 4 آذر، 2011 فقط خدا کنه دفه دیگه منم بیام خودم میندازمت تو دره:vahidrk: شیرینی نخورده:w589: اینم بگیر:3384s: مثنکه ممدو نمیشناسی شوما:texc5lhcbtrocnmvtp8 خب من و میلاد نشستیم و همفکری کردیم،دیدیم نمیشه شاهکار محمدرضا رو بدون جواب گذاشت،گفتیم با یک عکس کانسپچوآلمستند،وکاملا مفهومی و مستند از خودش جوابش رو بدیم:JC_thinking:البته ما در فقر امکانات بودیم و دیگه بیشتر از این نشد...یه دونه دیگه هم بود که دیگه به اصرار دوستان نذاشتیم و دلمان به رحم آمد محمدرضا،زدی ضربتی،ضربتی نوش کن،اینک با جان و دل نیوش کن:2525s: یک قزوینی(قزوینی زده)در دربند!!!!! توضیح اینکه:اینجا دربند هست و محمد رضا به تخت تکیه داده+کوله ممرضا... محمد رضا اين تويي بابا????????? 2
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 4 آذر، 2011 محمد رضا اين تويي بابا????????? اوهوم بدون اینکه اسم و فامیل واقعیم رو بذارم و عکسمم آواتارم باشه 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 4 آذر، 2011 با سیلااااااااام:Ghelyon: با اجاز از محضر سید بزرگ خواستم تشکر کنم از همه دوستان (سیدها وسیده ها کلهم اجمعین ) بالاخص از سیده تیتیخ که زیاد اذیتشون کردیم انشالله سال دیگه همین جمع با هم بریم زیارت اینجا جا داره از شهدای لشکر 21 هم یادی کنیم وبراشون طلب مغفرت نماییم یا امامزاده سید صفدر مددی 10
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 4 آذر، 2011 با سیلااااااااام:ghelyon:با اجاز از محضر سید بزرگ خواستم تشکر کنم از همه دوستان (سیدها وسیده ها کلهم اجمعین ) بالاخص از سیده تیتیخ که زیاد اذیتشون کردیم انشالله سال دیگه همین جمع با هم بریم زیارت اینجا جا داره از شهدای لشکر 21 هم یادی کنیم وبراشون طلب مغفرت نماییم یا امامزاده سید صفدر مددی سیدنا و مولانا یا سید میلاد بن اسماعیل دولابی ! حضرت والا بسیار خرسند گشتیم از همراهی با شما. ان شاء الله با شهدای لشگر 21 محشور بشین. آ ســِـد صفدر گویا از بچه های بالا بود، که با انتشار عکسش در مجموعه سایت های مبتذل نواندیشان به شدت مخالفت کرد! 5
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 4 آذر، 2011 سیدنا و مولانا یا سید میلاد بن اسماعیل دولابی ! حضرت والا بسیار خرسند گشتیم از همراهی با شما. ان شاء الله با شهدای لشگر 21 محشور بشین. آ ســِـد صفدر گویا از بچه های بالا بود، که با انتشار عکسش در مجموعه سایت های مبتذل نواندیشان به شدت مخالفت کرد! سید دعای دخول به شهر تهران رو برای بچه ها گذاشتی سید این همه تواضع وخلوص نیتت من وشهید کرده چرا از رشادتهات نمیگی چرا از شیمیایی شدنت نمیگی چرا از این که قرار بود بری زیز تانک قسمت نبود نمیگی راستی پایگاه برنامهی زیارت عاشوراست حتما بیایا 4
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 4 آذر، 2011 جدیدن صعودی در پیش ندارین ما نیز همراهیتون کنیم ؟ بیا سید اینم سید جوجو فکر کنم واسه عملیات شناسایی کیس خوبی باشه 4
ارسالهای توصیه شده