titi.kh 1793 ارسال شده در 4 آذر، 2011 سید [/url]دستور از مقامات هستا! پشت گوش نندازی یه وقت! صد بار بهش گفتم لباس فرم بپوشا! گوش نمیده! به بچه های پشتیبانی باید بگم که براش یه لباس تهیه کنن! وقتی 1000 بار گفتم 1 شلوار بگیرین واسم همینه دیگه شناسایی شم اسیر میشم لو میدماااااااااا:icon_pf (34): 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 آذر، 2011 بچهها هدف رو دارمشبا همین وایرخ میتونم مخش رو بترکونم ولی تا قول اسلحه خوشگل خارجیا که پودر میکنه رو ندین، شلیک نمیکنم :w58::w000::w000: دست نگه دارین....من خودیم! بین ما یه جاسوس هست! 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 4 آذر، 2011 وقتی 1000 بار گفتم 1 شلوار بگیرین واسم همینه دیگهشناسایی شم اسیر میشم لو میدماااااااااا:icon_pf (34): سید مال دنیا که برای شما بی ارزش تر از این حرفا بود!!! کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (3 عضو و 3 مهمان) جو جو به اینا میگن ستون پنجم! 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 4 آذر، 2011 عشقم تیراندازی، اونم از نوع تک تیراندازهر اسلحهای رو قبول نمیکنم اگه آمادگی و بودجهش رو دارین، در خدمتم اول با تفنگ اب پاش باید تست بدی سید این تیتیخ رو باید مسئول بسیج خواهران بکنیم تواناییش وداره 3
JU JU 7193 ارسال شده در 4 آذر، 2011 ستون پنجم! ستون ششم! هفتم و..سربازی نرفتی؟ ( ) نع هنوز، دردسر داره :banel_smiley_52: 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 4 آذر، 2011 :w58::w000::w000:دست نگه دارین....من خودیم! بین ما یه جاسوس هست! جاسووس؟ کو؟ کجاست؟ نشونش بده سپید هدف گیریش خوبه میگم از اینجا بزنه :icon_pf (95): 4
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 4 آذر، 2011 اینجا چرا اینقد صدای بمب و شلیک میاد؟!!! سربازان گمنام دشمن با پای خودش اومد 4
JU JU 7193 ارسال شده در 4 آذر، 2011 :w58::w000::w000:دست نگه دارین....من خودیم! بین ما یه جاسوس هست! با همین وایرخ شلیک کردم صدای اعتراضش داشت گوشمو اذیت میکرد :4chsmu1: صحنه رو سانسور کنید، بچهها نبینن، دلخراشه، سرش ترکید سید مال دنیا که برای شما بی ارزش تر از این حرفا بود!!! جو جو به اینا میگن ستون پنجم! :دی اول با تفنگ اب پاش باید تست بدی سید این تیتیخ رو بیاد مسئول بسیج خواهران بکنیم تواناییش وداره وقتی من میرفتم شکار، شوما مینوشتید " اصلحه " :4chsmu1: 3
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 4 آذر، 2011 جاسووس؟کو؟ کجاست؟ نشونش بده سپید هدف گیریش خوبه میگم از اینجا بزنه :icon_pf (95): کاره خودته آ !!! ببینم چیکار میکنی! نع هنوز، دردسر داره :banel_smiley_52: سید این تیتیخ رو باید مسئول بسیج خواهران بکنیم تواناییش وداره سید فقط یه فکری باید برای شلوارش بکنیم! (ببین این تاپیک رو یه ملت میبینن دیگه ، همش چند نفر از قضیه شلوار این بنده خدا خبر دارن، بقیه چه فکرها میکنن! ) سربازان گمنام دشمن با پای خودش اومد حاجی اسیرش کن! باید حرفای شنیدنی ای داشته باشه! 4
titi.kh 1793 ارسال شده در 4 آذر، 2011 سید [/url]این تیتیخ رو بیاد مسئول بسیج خواهران بکنیم تواناییش وداره __________________ مسئولیت خطیریه منو درگیر عنوانو مقام نکنین 3
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 4 آذر، 2011 مسئولیت خطیریه منو درگیر عنوانو مقام نکنین سید معاونت فرهنگی هم به شما میخوره! 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 آذر، 2011 جاسووس؟کو؟ کجاست؟ نشونش بده سپید هدف گیریش خوبه میگم از اینجا بزنه :icon_pf (95): نمیدونم کین! ولی اونجا که بودم فهمیدم دو تا جاسوس بینمون فرستادن به اسمای جوجو و خوش فکر، ولی نتونستم چهرشونو شناسایی کنم! باید سریع پیداشون کنیم چون دارن اطلاعات مهمو به نیروهای دشمن میرسونن!:persiana__hahaha: سربازان گمنام دشمن با پای خودش اومد بیشین بینیم باو! :persiana__hahaha: 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 آذر، 2011 با همین وایرخ شلیک کردمصدای اعتراضش داشت گوشمو اذیت میکرد :4chsmu1: صحنه رو سانسور کنید، بچهها نبینن، دلخراشه، سرش ترکید :banel_smiley_4: برو بچه!!! بگو فرماندت بیا! حاجی اسیرش کن! باید حرفای شنیدنی ای داشته باشه! :banel_smiley_4: من باس با فرماندتون بصحبتم!!! این سربازا به درما نمیخورن باس همتون اخراج شین! 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 4 آذر، 2011 سید معاونت فرهنگی هم به شما میخوره! نه حاجی همون بسیج خوبه نو اندیشان حراست نمیخواد؟ 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 4 آذر، 2011 من باس با فرماندتون بصحبتم!!! این سربازا به درما نمیخورن باس همتون اخراج شین! شما ابتدا بذار عرقتون خشک بشه، بعد حکم و کارت شناساییتون رو نشون بدین! بعد میریم سراغ کارای دیگه... نه حاجی همون بسیج خوبهنو اندیشان حراست نمیخواد؟ حراست قد بالای 180 و عرض شونه ی بالای یه متر میخواد! 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 آذر، 2011 شما ابتدا بذار عرقتون خشک بشه، بعد حکم و کارت شناساییتون رو نشون بدین! بعد میریم سراغ کارای دیگه... ما عرقمون خیلی وقته خشکه! اول بگو فرماندت بیاد، بعد حکمو اینا نشون میدیم! 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 4 آذر، 2011 کاره خودته آ !!! ببینم چیکار میکنی! سید فقط یه فکری باید برای شلوارش بکنیم! (ببین این تاپیک رو یه ملت میبینن دیگه ، همش چند نفر از قضیه شلوار این بنده خدا خبر دارن، بقیه چه فکرها میکنن! ) حاجی اسیرش کن! باید حرفای شنیدنی ای داشته باشه! الان کلی من پیغام خصوصی دارم که قضیه ی شلوار چیه حاجی شفاف سازی کن مسئولیت خطیریه منو درگیر عنوانو مقام نکنین سیده تیتیخ من تحت تاثیر قرار گرفتم 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 4 آذر، 2011 خواهران وبرادران لطفا صف تشکیل بدید برای تور زیارتی مرقد امامزاده سید صفدر ثبت نام ننمایید بستن دخیلم بلامانع می باشد 6
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 4 آذر، 2011 بیتربیتا انقد دوستمو اذیت نکنینااااااا:3384s: این شلوارم بیخیال شین توروخدااااا خدا ششششششاهده خیلی ضایست:obm: 4
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 آذر، 2011 کوج یو اسپیک پرشن ؟ بیسمو جمش کن کاکو، ما تو کوچه خیابون بیسیم جمع میکنیما :4chsmu1: در مورد قرار کوهنوردی جدی گفتم، تو این هفته برنامهای ندارین ؟ چقدر ما رو بیکار فرض کردیا:texc5lhcbtrocnmvtp8 هی واااای!!! پس باید ماهواره ها رو جمع کنیم!!! مقام شامخ رو بیخیال! فتح خرمشهر چی شد؟! فتح درسته یا نه؟! تیتی خخخ برا جاسوسی خوبه! به عنوان نفوذی بفرستیمش تو دل عراقی ها! بچه ها من الان خطماوضاع اصن خوب نیست نیرو میخوام حاجی سید نجنبی قیچیمون کردن حاجی من و سپید دست تنهاییم ممد رو مرز کردستان-همدان خلع سلاح کنید ریش گذاشته و لباس مبدل داره خرچنگها تو راهند:dancegirl2: 4
ارسالهای توصیه شده