pesare irani 41807 ارسال شده در 30 آبان، 2011 ببخشید من از اینجا بخوام بیام باید ساعت 3 صبح راه بیوفتم بعد بگم به بابام میرم دعای ندبه یا کوه نوردی 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 30 آبان، 2011 خود پونک ماشین داره؟؟اگه شد شاید اومدم!!! ماشین غرب تهران نبود؟:4chsmu1: بیا مترو تجریش راه افتاده؟ از اونجا باهم میریم 2
CodePlus 15426 ارسال شده در 30 آبان، 2011 در عجبم از این حجم اسپم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 30 آبان، 2011 آقا هیچ من به ساعت حرکت نیگا نکرده بودم... من 4شنبه 7:30 حرکت دارم...به زور همین 5شنبه 9 اینا برسم تهران!:icon_pf (34):
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 30 آبان، 2011 آخر کیا میان؟ الان سه شنبه اس...چند ساعت دیگه چهارشنبه یه روز مونده تا 5شنبه اونایی که گفتن احتمالا میان هنوز به یقین نرسیدن؟آیا؟ :girl_in_dreams: 1
*mini* 37779 سازنده ارسال شده در 30 آبان، 2011 خودم[/url] حمید(لیدر) سپیده:girl_in_dreams: دوستای سپیده(اسماشونو نیمیگم تا بهد خودتون بیاین کشف کنید) انوشه:girl_yes2: حمید سی اف دی:167: حمید شهرساز(بازم احتمالا) 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 31 آبان، 2011 دخملمه دیگه نمیشه حرفشو زمین زد :aghosh: دل دخملمو عشقه گور بابای کار خونه منم توی وقت اضافه اومدنی شدم 2
setiya 12666 ارسال شده در 1 آذر، 2011 بسی خسته ام :imoksmiley: :aghosh: خسته نباااشید خوج گذشت؟؟؟ الان برگشتین؟؟؟ 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 1 آذر، 2011 :aghosh:خسته نباااشید خوج گذشت؟؟؟ الان برگشتین؟؟؟ سلامت باشید:aghosh: مرسی آره واقعا امروز عالی بود جای همه اونایی که نبودن خالی 6
setiya 12666 ارسال شده در 1 آذر، 2011 سلامت باشید:aghosh:مرسی آره واقعا امروز عالی بود جای همه اونایی که نبودن خالی :w14:خوج بحالتون بیا تعریف کن تا کجا رفتین بالا؟ حمیت رو ننداختین پایین؟؟؟:4chsmu1: دوست داشتم امروز بیام چون شهرستانک نمیشه بیام ولی دیگه مهمون اومد:164: 7
Parishz71 604 ارسال شده در 1 آذر، 2011 سپیده عکس نگرفتین؟ اسی با اون کلاهت عکس گرفتی یا فقط فتوا دادی؟ 5
Ehsan 112349 ارسال شده در 1 آذر، 2011 اسی با اون کلاهت عکس گرفتی یا فقط فتوا دادی؟ من فقط در کوه میدویدم. من بدو آهو بدو،من بدو آهو بدو.......... 7
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 1 آذر، 2011 بعد از مدت ها بچه های انجمن رو دیدم، خیلی لذت بخش بود. رفقای باجنبه، باحال، باصفا! کلا سالی یه بار، اونم تابستون، یه قرار کوه ِدربند ِ خاطره انگیز جور میشه با نواندیشان... اول از همه ، اسطوره ی جنبه ، یک دوست باحال باصفا پیدا کردم! سِــد صدرا ! ( یا همون داش حمید سی اف دی). دیگه سِــد میلاد! هم کلام و رفیق شفیق خودم که تا آخر با هم بودیم. راسی با سید روی اذن دخول به شهر تهران کار کردیم، هرکی پیشنهادی داره، بده. مقام شهدای نواندیشان رو هم برپا کردیم. :d خب نوبت به بچه های اطلاعات عملیات میرسه، حاج حمید کدپلاس. از بچه های جان بر کف که برای پیدا کردن یه زمین صاف و صوف که مناسب اتراق کردن باشه، به هر مکانی سر میکشید. مــَش ممد ! از بچه های دیدبانی ! :d خیلی وقت بود ندیده بودمش، کلی صحبت فنی کردیم، خوب بود. باحال باصفا! شیخ مهدی! از بچه های نیک روزگار... :) و در آخر، دوست خوبم که برای اولین بار بود باهاش آشنا میشدم، محمد رضا، از بچه های خاکی ِ روزگار. :) خانم ها هم که تی تی خخخ ، سپیده و انوشه که خرسند شدیم از همراه بودن باهاشون. خاطره تلخی که نداشتم خدا رو شکر، (البته بچه های لشگر 21 کربلا رو دیدیم که چگونه غیورانه بر دشمن فرضی حمله کردن ولی از اون درگیری فقط بازگشت یک نفر رو شاهد بودیم... :D) شیرین ترین لحظاتی هم که یادم مونده، موقع بازی پانتومیم بود، موقعی که عبارات " اسپاگتی با پنیر موزارِلا " و " کارزا تورس " (یه دانشمند معدنی) رو اجرا میکردم و بچه در زمان عالی، جواب رو میگفتن. در پایان برای همه ی دوستان روزگار خوب و خوش و توام با پیروزی آرزو دارم... 22
Parishz71 604 ارسال شده در 1 آذر، 2011 بعد از مدت ها بچه های انجمن رو دیدم،خیلی لذت بخش بود. رفقای باجنبه، باحال، باصفا! کلا سالی یه بار، اونم تابستون، یه قرار کوه ِدربند ِ خاطره انگیز جور میشه با نواندیشان... اول از همه ، اسطوره ی جنبه ، یک دوست باحال باصفا پیدا کردم! سِــد صدرا ! ( یا همون داش حمید سی اف دی). دیگه سِــد میلاد! هم کلام و رفیق شفیق خودم که تا آخر با هم بودیم. راسی با سید روی اذن دخول به شهر تهران کار کردیم، هرکی پیشنهادی داره، بده. مقام شهدای نواندیشان رو هم برپا کردیم. :d خب نوبت به بچه های اطلاعات عملیات میرسه، حاج حمید کدپلاس. از بچه های جان بر کف که برای پیدا کردن یه زمین صاف و صوف که مناسب اتراق کردن باشه، به هر مکانی سر میکشید. مــَش ممد ! از بچه های دیدبانی ! :d خیلی وقت بود ندیده بودمش، کلی صحبت فنی کردیم، خوب بود. باحال باصفا! شیخ مهدی! از بچه های نیک روزگار... :) و در آخر، دوست خوبم که برای اولین بار بود باهاش آشنا میشدم، محمد رضا، از بچه های خاکی ِ روزگار. :) خانم ها هم که تی تی خخخ ، سپیده و انوشه که خرسند شدیم از همراه بودن باهاشون. خاطره تلخی که نداشتم خدا رو شکر، شیرین ترین لحظاتی هم که یادم مونده، موقع بازی پانتومیم بود، موقعی که عبارات " اسپاگتی با پنیر موزارِلا " و " کارزا تورس " (یه دانشمند معدنی) رو اجرا میکردم و بچه در زمان عالی، جواب رو میگفتن. در پایان برای همه ی دوستان روزگار خوب و خوش و توام با پیروزی آرزو دارم... :vahidrk: حالا همش بیا اینجا تعریف کن خوش گذشت خوش گذشت جنبه نداری دیگه :3384s: خو ماکه نمیتونیم بیام چی ؟ بشینیم گوش کنیم منم کوه میخوام با بچه ها 7
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 1 آذر، 2011 جای هرکی نیومد خالی بود :2525s: بسی خوش گذشت و بسی هم خسته گشتیم اینبار. :imoksmiley: خلاصه و مفید: رفتیم بالا یه خرده نشستیم، آخرشم اومدیم پایین نامردای روزگار آخرش منو واسه شیرینی پیاده کردن تو بازی پانتومیم هم کاملاً سبک اجرای کلمه های صاحب و استکبار رو یاد گرفتیم و با اصطلاحات جدید مثل ریش ننه عباس آقا و خط ریش ژولی پولی بدون ژیلت هم آشنا شدیم یکی دیگه از قسمتای جالب کوه، این قیمتای سر گردنه ای بود. :obm: از کرج تا تجریش 1500 هستش نفری. شب از دربند به متروی قیطریه که همون نزدیکه هم 1500 یه ایستک تو ارتفاعات 3200 تومن و بستنی یخی هم 2000 تومن :jawdrop: 23
CodePlus 15426 ارسال شده در 2 آذر، 2011 خداییش خوش گذشت ..... عکسارو هر کی داره و دوس داره بزاره ... دم همگی داغ ..(که بسوزین) 20
ارسالهای توصیه شده