peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام ودرود خدمت شما همراهان ویاوران همیشگی :w36: با آرزوی قبولی طاعات وعبادات شما عزیزان من در بین دوستانم اشخاصی را دارم که بسیار اخلاق خاصی دارند به نحوی شر هستندطوری که گاهی والدین آنهارانفرین میکنند واز دستشان یه عذاب و ستوه آمده اند:w74: هروقت این افراد را میبینم سوالی در ذهنم تداعی میشود آیا اینها اگرخود پدر یا مادر بودندتحمل فرزندی چون خودرا داشتند؟ شما چطور؟ایا تحمل فرزندی با خصوصیات آخلاقی خودرا دارید؟ 33 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من تا حدودی سعی میکنم اخلاقهای بدم و به بچه هم منتقل نکنم 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ صد در صد نه. بهش فشار نمیارم ولی سعی میکنم تو موقعیت های حساس بهش جهت بدم. 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بعضی وقتا آری و گاهی اوقات خیر 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نه بابا رحم پس کجا رفته انسانیتم کوش پس؟ هر کی بشه فقط شبیه من نشه خداییش 8 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من خوبما فقط یکم تو کارام تنبلی میکنم و شیطونی که اصلا خوب نیست واسه آیندم... دوس ندارم فرزندم تنبلی کنی تو کارایی که نقش حیاطی داره تو زندگیش ... 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا چرا؟ چرا کسی نمیتواند فرزندی با خصوصیات اخلاقی خود را تحمل کند؟ اگر خوب است چرا نمیخواهیم فرزندی مثل خود داشته باشیم؟اگر بد است چرا ما خود اینگونه ایم؟ 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا چرا؟ چرا کسی نمیتواند فرزندی با خصوصیات اخلاقی خود را تحمل کند؟ اگر خوب است چرا نمیخواهیم فرزندی مثل خود داشته باشیم؟اگر بد است چرا ما خود اینگونه ایم؟ واقعا جالبه. فقط سعی میکنم تو شرایط بهتری قرارش بدم. البته میدونم که والدینم هم همین سعی رو داشتن. 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا چرا؟ چرا کسی نمیتواند فرزندی با خصوصیات اخلاقی خود را تحمل کند؟ اگر خوب است چرا نمیخواهیم فرزندی مثل خود داشته باشیم؟اگر بد است چرا ما خود اینگونه ایم؟ اصلا نقل خوب و بد نیست. در مورد پست قبلی خودم می گم مگه دستگاه زیراکس زنیه؟؟؟ چرا اصلا من باید فکر کنم که یه موجود دیگه باید شبیه من باشه یا نباشه. هر کس یه رنگه خوب. جعبه مداد رنگیم به خاطر رنگای زیادش قشنگه. بعدش هم با فرض این که یه کسی تمایل به این زیراکس کردن داشته باشه! مگه واقعا می شه؟؟؟ جواب می ده؟ قشنگی یه موجود جدید به جدید بودن و نو بودن و رنگ و بوی دیگرشه. با افکار جدا و عملکرد جدا. با عرض پوزش سوال از ابتدا یکم از نظر من مشکل داره شاید منظور چیز دیگه ای بوده اما این سوال مشکل داره! 9 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ امیدوارم پسرم مث من بشه و دخترم مث مامانش :girl_blush2: 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا نقل خوب و بد نیست.در مورد پست قبلی خودم می گم مگه دستگاه زیراکس زنیه؟؟؟ چرا اصلا من باید فکر کنم که یه موجود دیگه باید شبیه من باشه یا نباشه. هر کس یه رنگه خوب. جعبه مداد رنگیم به خاطر رنگای زیادش قشنگه. بعدش هم با فرض این که یه کسی تمایل به این زیراکس کردن داشته باشه! مگه واقعا می شه؟؟؟ جواب می ده؟ قشنگی یه موجود جدید به جدید بودن و نو بودن و رنگ و بوی دیگرشه. با افکار جدا و عملکرد جدا. با عرض پوزش سوال از ابتدا یکم از نظر من مشکل داره شاید منظور چیز دیگه ای بوده اما این سوال مشکل داره! منظور منم کپی برابر اصل بودن فرزندانمان نیست........... اصل مطلب اینست که ما تا چه حد میتوانیم خصوصیات اخلاقی خودرا در فرزندانمان ببینیم؟ خواه ناخواه فرزند آیینه تمام نمایی از خصوصیات اخلاقی ماست چه بخواهیم چه نخواهی فرزندان ما از اخلاق ما تاثیر میگیرند.وناخواسته خصوصیات اخلاقی شبیه به ما پیدا میکنند فرزندان ما جدیدتروبهترازما می اندیشند کما اینکه ما نسبت به والدین خود چنین احساسی داریم سوال این تاپیک این است.............چرا دراصل ما نمیتوانیم خودرا تحمل کنیم؟آیا این بدان معنا نیست که از شخصیت فعلی خود ناراضی هستیم؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام ودرود خدمت شما همراهان ویاوران همیشگی :w36:با آرزوی قبولی طاعات وعبادات شما عزیزان من در بین دوستانم اشخاصی را دارم که بسیار اخلاق خاصی دارند به نحوی شر هستندطوری که گاهی والدین آنهارانفرین میکنند واز دستشان یه عذاب و ستوه آمده اند:w74: هروقت این افراد را میبینم سوالی در ذهنم تداعی میشود آیا اینها اگرخود پدر یا مادر بودندتحمل فرزندی چون خودرا داشتند؟ شما چطور؟ایا تحمل فرزندی با خصوصیات آخلاقی خودرا دارید؟ به هیچ وجه ممکن:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ به هیچ وجه ممکن:icon_pf (34): چرا؟میشه خواهش کنم کمی بیشترتوضیح بدی؟مگه شمابدی ؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ چرا؟میشه خواهش کنم کمیبیشترتوضیح بدی؟مگه شمابدی ؟ بد ؟ شاید بد باشم نمیدونم توضیح؟ شاید بشه گفت تو خیلی از زمینه ها هنجار شکن بودم دوست ندارم بچم اینجوری باشه 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بد ؟ شاید بد باشم نمیدونمتوضیح؟ شاید بشه گفت تو خیلی از زمینه ها هنجار شکن بودم دوست ندارم بچم اینجوری باشه علت این قضیه چیه؟ منکراینکه نبایدبچه ها را مثل خود تربیت کنیم، نیستم اما اینکه بچه ها خواه ناخواه ازما تأثیرمیگیرند.همچنین ما فرزندان را درمسیری که میخواهیم تربیت شوند هدایت میکنیم اگراخلاقهایی که برایمان خوش آیند نیست پیدا کنندباهاشون برخورد میکنیم.شاید الان بگوییم «نه،من آزادش میذارم تا هرجور خودش میخواد تربیت بشه»من باورنمیکنم.چون این جمله فقط یه شعار بیشتر نیست!شاید باشند اشخاصی که این ظرفیت را داشته باشند که فرزندانشان را کاملا متضاد عقاید وافکار خودشون تربیت کننداما شاید انگشت شمار هستند........ 5 لینک به دیدگاه
ya_ali 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ یه ضرب المثل انگلیسی میگه : "The Apple Doesn't Fall Far From The Tree" که ما شبیهشو تو فارسی داریم: پسر کو ندارد نشان از پدر _______ تو بیگانه خوانش نخوانش پسر به نظر من اگه بخواهیم فرزند خوبی داشته باشیم ، اول باید خودمونو اصلاح کنیم... یا علی 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ علت این قضیه چیه؟ منکراینکه نبایدبچه ها را مثل خود تربیت کنیم، نیستم اما اینکه بچه ها خواه ناخواه ازما تأثیرمیگیرند.همچنین ما فرزندان را درمسیری که میخواهیم تربیت شوند هدایت میکنیم اگراخلاقهایی که برایمان خوش آیند نیست پیدا کنندباهاشون برخورد میکنیم.شاید الان بگوییم «نه،من آزادش میذارم تا هرجور خودش میخواد تربیت بشه»من باورنمیکنم.چون این جمله فقط یه شعار بیشتر نیست!شاید باشند اشخاصی که این ظرفیت را داشته باشند که فرزندانشان را کاملا متضاد عقاید وافکار خودشون تربیت کننداما شاید انگشت شمار هستند........ علتش تفاوت فرهنگی دو تا خونواده و همون حقوق برابر دختر و پسره که تو خونواده ما زیادی بود منظورتون درست متوجه شدم؟منظورتون این بود چرا اینجوریم یا چرا میخوام حالا فرزندم نداشه باشه این خصوصیاتو؟ 3 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تحمل فرزندی با خصوصیات خودمون؟ از خیلی جهات آره میخوام که در آینده فرزندم مثل خودم باشه... چون هیچ وقت امید پدر و مادرمو ناامید نکردم...و به هیچ عنوان کاری رو که میدونستم ناراحتشون میکنه انجام ندادم... و هیچ نوع پنهان کاری نداشتم و تا همینجا هم خداروشکر میکنم و امیدوارم تا آخرش هم همینطور باشم براشون... این برام مهمترین بوده و میخوام که در آینده فرزند خودمم مثل من باشه... همیشه هر بچه ای ممکنه جایی ازش اشتباهی سر بزنه که به هرحال این مادر و پدرش هستن که با گذشتشون بهش کمک میکنن تا درست رو از غلط تشخیص بده و دیگه تکرارش نکنه... بعضی رفتارهایی که از بعضی از بچه ها سر میزنه واقعا حاصل نوع تربیت و برخورد خانوادشونه اونم از زمانی که خیلی کوچیکتر بودن.. که بعدها خودش رو به شکل های مختلف و شاید آزار دهنده برای والدینشون و حتی دیگران نشون میده... اگر کسی وقتی به بلوغ فکری رسید این رو بفهمه که چه کارها و خصوصیات رفتاریش اشتباه بوده میتونه بعدها به عنوان پدر یا مادر، خودش رو اصلاح کنه تا دوباره این جریان برای تربیت بچه های خودش تکرار نشه... 7 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من خیلی دوست دارم بچه هام هم مثل خودم باشن از خیلی جهات این آرزومه 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ یا فرزندی چون خود تربیت خواهید کرد؟ اره ...فقط با اعتماد به نفس بیشتر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده