رفتن به مطلب

چرا دخترای خوب خواستگار ندارن ؟!

EOS

ارسال های توصیه شده

طلا جون نظر من اینه که

دختر چه خوب و چه بد مطمئن باش که خواستگار داره

شاید خونواده هستن که چون فکر میکنن دخترشون هنوز بچه است یا شرایط ازدواج رو نداره خواستگار رو رد میکنن.

و شاید خانواده پسره از نظر پدر مادر دختر ok نیستن

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 104
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اين غلط كه گفت دختراي افتاب مهتاب نديده ازدواج نميكنند توي دوستان من :

يه مورد پسره از شهر ديگه يمي رو بهش معرفي كردند بعد از چند جلسه به تفاهم رسيدند و ازدواج كردند دختره هم آفتاب مهتاب نديده بود

مورد دوم

خواهر دوستم تو صف فروشگاه بوده كه با يكي از دوستان قديم باباش برخورد ميكنه و يه جوري حالي ميكنه كه ما دختر مجرد داريم كه به درد پسر مجرد شما ميخوره و الان چند ماه ازدواج كردند دختره شايد فقط يكدونه خواستگار قبلش داشت اونم نه رسمي .....

يكي ديگه دختره شهر ديگه كار ميكرد مرخصي رفته بود شهرشون كه يكي امد خواستگاريش و قبول كرد مادر پسر پسنديده بود

پس به آفتاب و مهتاب نيست به شانسه

• Like 8
لینک به دیدگاه

اولا دیگه تو این جامعه دیگه دختر آفتاب مهتاب ندیده وجود نداره.

دوما در مورد مسایل جنسی بستگی به فرهنگ خانواده داره.

• Like 5
لینک به دیدگاه
اولا دیگه تو این جامعه دیگه دختر آفتاب مهتاب ندیده وجود نداره.

دوما در مورد مسایل جنسی بستگی به فرهنگ خانواده داره.

مسائل جنسی تنها در حیطه قدرتخانواده ها نیست

• Like 3
لینک به دیدگاه
مسائل جنسی تنها در حیطه قدرتخانواده ها نیست

تو یه نظر سنجی که از پسرها گرفتن بیش از 90 درصد پسر گفتن برای ما مهم نیست همسرم قبل از ازدواج با کسی رابطه داشته.

خوب این برمیگرده به کی؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

فاکتورهای زیادی در نظرات و تفکر ادمها دخیل هستند.موشکافی این بحث حوصله زیادی میخواد که ندارم.

پایه نظر ادمها در خونواده گذاشته میشه چون اولین اجتماعیه که باهاش سروکار داره بعد دوستان...همکلاسی...جامعه...

جامعه قدرت بیشتری داره چون بزرگتر هست و ادما بیشتر باهاش سروکار دارن.

درین مورد هم اینگونه است

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو یه نظر سنجی که از پسرها گرفتن بیش از 90 درصد پسر گفتن برای ما مهم نیست همسرم قبل از ازدواج با کسی رابطه داشته.

خوب این برمیگرده به کی؟

پسرا دارای خانواده هستند که با تمام ادعای روشن فکریشون هنوز خیلی این مسائل براشون مهمه .

پس فقط پسر یا دختر نیست ، خانواده ها هم هستند که هنوز برای عروس یا داماد گرفتن مثل دوره شاه وزوزک فکر میکنن !!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
بالاخره کی خوب شد و کی بد؟

داشتن رابطه از سوی چه کسی بد است و از سوی چه کسی خوب؟

فکر نمیکنین این بحث خیلی نسبی باشه و به جهان بینی آدم ها برگرده. :JC_thinking:

دخیخا :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شاید دخترای خوب خودشون نمیخوان ازدواج کنن . میخوان یکی مثل خودشون پیدا بشه

آخه مسئله اینه که خواستگار داشته باشی و نخوای ازدواج کنی با این که اصلا خواستگاری نداشته باشی خیلی فرق داره !

• Like 2
لینک به دیدگاه
:persiana__hahaha:خوب و بد و چه جوری میسنجین شما ها؟

دختر خوب یعنی کسی که با جنس مخالف رابطه جنسی نداشته؟:ws52:

از اول تاپیک تا این جا بحث سر همین بود :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

خوب این برمیگرده به کی؟

اما به نظر من این حرف صحت نداره !

موقع عمل باید دید که چند مرده حلاجن

تا جایی که من تا به حال دیدم و شنیدم آقایون خودشون هر کاره ای هم که بودن اما زمان ازدواج دنبال دختری می رن که می دونن برای خیلی ها دست نیافتنی بوده و با کسی رابطه ای نداشته

به هر حال فرهنگ و آداب و رسوم ما فرق می کنه

قبل از ازدواج زیادی ادعای روشن فکری می کنیم اما زمان ازدواج اول پای خانواده ها رو می کشیم وسط

پسری می تونه چنین دختری رو که شما می گین قبول کنه که از روابط گذشته اش خبری نداشته باشه

• Like 5
لینک به دیدگاه

تا جایی که من تا به حال دیدم و شنیدم آقایون خودشون هر کاره ای هم که بودن اما زمان ازدواج دنبال دختری می رن که می دونن برای خیلی ها دست نیافتنی بوده و با کسی رابطه ای نداشته

قبل از ازدواج زیادی ادعای روشن فکری می کنیم اما زمان ازدواج اول پای خانواده ها رو می کشیم وسط

پسری می تونه چنین دختری رو که شما می گین قبول کنه که از روابط گذشته اش خبری نداشته باشه

از من به همه ی دخترای این جمع و همین طور پسرا نصیحت معیار انتخاب همسرتو ن رو این چیزا قرار ندین رابطه ی گذشته ی ادما هیچ چیزی رو مشخص نمی کنه....

اون قدر مسائل مهم تر و پیچیده تر بعدا تو زندگی سر باز می کنه که اصلا با این چیزا قابل قیاس نیست...

ازتون دوستانه خواهش می کنم بازتر توی یه فضای نواندیش به این چیزا نگاه کنین...

• Like 6
لینک به دیدگاه
از من به همه ی دخترای این جمع و همین طور پسرا نصیحت معیار انتخاب همسرتو ن رو این چیزا قرار ندین رابطه ی گذشته ی ادما هیچ چیزی رو مشخص نمی کنه....

اون قدر مسائل مهم تر و پیچیده تر بعدا تو زندگی سر باز می کنه که اصلا با این چیزا قابل قیاس نیست...

ازتون دوستانه خواهش می کنم بازتر توی یه فضای نواندیش به این چیزا نگاه کنین...

البته من با گفته هام این مسئله رو تایید یا حتی تکذیب نکردم فقط حقیقت جامعه رو عنوان کردم !

به نظر شخصی خودم تنها به صرف این که کسی در گذشته اش رابطه ای داشته نمی شه در موردش قضاوت کرد یا چشم پوشی کرد ؛ باید سنجید که این روابط در چه حد و بر چه اساسی بوده بعد تصمیم گرفت

• Like 3
لینک به دیدگاه

دقیقا به خاطر همین حرف شما عمل های دوختن بکارت اتفاق میفته!

به جایی رسیدیم که خود واقعیمون با همه نیازها و باور ها در ترس و تظاهر ناشی از تربیت و سنتمون گم میشه وما تبدیل میشیم به ادمی که خودشو جوری نشون میده که مقبول واقع بشه نه اونجوری که واقعا هست..

چرا به فکر این هستید پسرها د نبال چه دخترهایی هستن؟؟چرا اجازه میدید تظاهر و نقاب و دروغ جای واقعیت رو بگیره؟؟

از واقعیت وجودی و عملکردیتون نترسید به همه شما دختر ها میگم به عنوان یه حرف از خواهر کوچیکترتون

• Like 4
لینک به دیدگاه

جمع کنید بابا خاله زنک بازیارو:ws3::banel_smiley_4:چیه هی خواستگارم خواستگارش:ws3::banel_smiley_4:

وووووووووی موش کور بخورتتون:ws28:

بابا جون اصلا میخوام نیان خواستگاری :w000:چرا انقد خوتونو درگیر میکنین:banel_smiley_4:

آدم باید خودش خوب باشه واسه وجدان خودش پاک باشه نه واسه اینکه یکی دیگه خوشش بیاد:w000:

آدم باید خیلی پست باشه که ناپاک باشه بعد بره سراغ یک آدم پاک و بلعکس باید خیلی گوش مخملی باشه و پاکیشو با ازدواج با یه آدم ناپاک زیر سوال ببره...

• Like 10
لینک به دیدگاه
دقیقا به خاطر همین حرف شما عمل های دوختن بکارت اتفاق میفته!

به جایی رسیدیم که خود واقعیمون با همه نیازها و باور ها در ترس و تظاهر ناشی از تربیت و سنتمون گم میشه وما تبدیل میشیم به ادمی که خودشو جوری نشون میده که مقبول واقع بشه نه اونجوری که واقعا هست..

چرا به فکر این هستید پسرها د نبال چه دخترهایی هستن؟؟چرا اجازه میدید تظاهر و نقاب و دروغ جای واقعیت رو بگیره؟؟

از واقعیت وجودی و عملکردیتون نترسید به همه شما دختر ها میگم به عنوان یه حرف از خواهر کوچیکترتون

اگه یه کم بادقت تر می خوندین می دیدین که گفتم این حرف من نیست واقعیت جامعه است

مگر این که خودمون دلمون بخواد بزنیم به اون راه و کور و کر مصلحتی باشیم

اونی که من و شما می خوایم آرمان و آرزومون برای این مملکته اما در حال حاضر حقیقت دیگه ای(هر چند خیلی نا خوشایند) داره به این جامعه حکمرانی می کنه

در ضمن اصلا بحث سر این نبود که کدوم دخترا خوب هستن و کدوم دخترا بد !

قرار نبود کسی هم این جا تعلیم و تربیت بشه

جریان سر این بود که چرا خواستار برای یه تعداد بیشتر از اون تعداد دیگه است :banel_smiley_4:

همین

که البته نمی دونم چرا همه بحث های توی این انجمن به جای این که به نتیجه برسه به بیراه می ره و کلا موضوع تاپیک هم عوض می شه و آخرش هم با متهم کردن همدیگه تمومش می کنیم !!!!!!

لینک به دیدگاه

آدم باید خیلی پست باشه که ناپاک باشه بعد بره سراغ یک آدم پاک و بلعکس باید خیلی گوش مخملی باشه و پاکیشو با ازدواج با یه آدم ناپاک زیر سوال ببره...

گل گفتی :icon_gol: (البته این در مورد کسانیه که اصلا وجدانی داشته باشن !)

• Like 3
لینک به دیدگاه
گل گفتی :icon_gol: (البته این در مورد کسانیه که اصلا وجدانی داشته باشن !)

:flowerysmile:

متاسفانه ما آدما ذاتمون خرابه خیلی میخواستیم یاد بگیریم آدم باشیم ولی انگار نمیشه عین دنیای وحش حتی اگه خودمون بدترین باشیم بهترینو میخوایم...

حیف اون فرشته ی پاکی که اسیر چنگال کثیف شیطان میشه...:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه

منم اين سوال برام پيش اومده ولي جوابشو نميدونم

همين هفته گذشته يكي از دختراي محلمون

كه دست بر غذا(البته شرمنده كه اين طور ميگم)

خراب هم بود شوهر كرد

ما رو ميگي:jawdrop:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...