رفتن به مطلب

انجمنه داریم !!!

ارسال های توصیه شده

ممد، بابا بزن دفتر همسر یابی نواندیشان!

از وقتی اوومدیم تایپیک تحلیل شخصیت،تولد،نامزدی،عروسی،سیسمونی... دیدم!

من میگم یه میتینگ بزار همه دختر پسرای مجرد و دستشونو تو دست هم بزاریم بره پی کارش!

صیغه رو هم منو اسی میخونیم.

انجمن داریم!

• Like 19
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 399
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تایپ تحلیل شخصیتها روزهها و هفته ها بازه

تاپیک اتاق شیشه ای سر یه روز میبندند تازه از قبلش هم اعلام کردم فقط شبها میام.......نمیشه یعنی یک هفته باز بمونه؟

انجمن داریم ها:banel_smiley_4:

جواب مردم و چطوری بدیم حالا؟

• Like 14
لینک به دیدگاه

یه تاپیک تخصصی میزاری فقط مدیر تالار ازت تشکر میکنه هیچکسی هم تو بحث شرکت نمیکنه بعد تاپیک مورد علاقه و استقبال اینا شده :

مملکته ما داریم، زندگی ما داری ، لعنت به این زندگی ، خاک بر سر من ، همتون بمیرین یه جا ، دارم میترکم ، میخوام خودکشی کنم و ....

انجمنه ما داریم....

• Like 20
لینک به دیدگاه

تا حالا چندین نفر از مدیر و کاربر فعال و کاربری که فقط یک دقیقه عضو شده..... همه رقمه منو تهدید کرده اند !!!!!!

امنیت جانی و روانیه تو این انجمن داریم !!!!

بدبختیه داریم...

• Like 18
لینک به دیدگاه

با نام دیگر وارد سایت شده وبه فعالیت مشغول می شوند همچون fadaki

انجمن داریم !!!!!!!!!!!:ws3:

عروس گلمممم حاجیه بیتا فدکی هیچ وقت منو تنها نمیذاره.

انجمن عشق کُش و عشق پرور و عاشق اندیش و عشق بازه و عاشق کُش داریم.

بیتای من کجایی،بیتا چه بی وفایی.

انجمن بی بیتای داریم. :sigh:

• Like 14
لینک به دیدگاه

چرا خیلیا از این تایپیکای نا امیدانه و انتقادی گله مند هستن؟؟ حتما یه دلیلی داره تمایل به چنین بحث هایی بیشتر شده دیگه ، نه؟ ما که چاه نداریم توش فریاد بزنیم ، سعی میکنیم تا حد ممکن اینجا خودمونو خالی کنیم :hanghead:

• Like 9
لینک به دیدگاه

کاربرا اسم کسی که پست رو گذاشته میخونن یه تشکر میزارن پاش . بابا جان پست رو بخون ببین ارزش داره یا نه بعد امتیاز بده ......

اومدیم حرف علمی بزنیم سیل اظهار نظرات کشکی روانه شد پشیمون شدیم از بحثی که راه انداختیم .بد نیست یه خورده مستند حرف بزنیم ....

انجمنه ما داریم ....

• Like 12
لینک به دیدگاه

یک دقیقه دلم به حرف اومد ، رفتم تو تاپیک دل نوشته های اعضا بنویسم دیدم درشو بسته اند.

انجمن دل سرکوب کنه داریم؟

حرف دلم در نطفه خفه شد...... :sigh:

• Like 21
لینک به دیدگاه

هی میخوام برم حموم ... هی میبینم این تاپیک پست جدید داره ... هی اغفال میشم میام بخونم ... یکم میخندم ... یه نخ سیگارو یه لیوان چایی ... بعد میگم دیگه برم حموم ... باز رفرش میکنم میبینم باز پست جدید داره ... و چرخه از نو ...:icon_pf (34):

یه حموم نمیتونم برم ... :banel_smiley_4:

انجمنه داریم؟ !!!

:ws3:

• Like 20
لینک به دیدگاه
هی میخوام برم حموم ... هی میبینم این تاپیک پست جدید داره ... هی اغفال میشم میام بخونم ... یکم میخندم ... یه نخ سیگارو یه لیوان چایی ... بعد میگم دیگه برم حموم ... باز رفرش میکنم میبینم باز پست جدید داره ... و چرخه از نو ...:icon_pf (34):

یه حموم نمیتونم برم ... :banel_smiley_4:

انجمنه داریم؟ !!!

خشک خشک.....

بشین که آقای خاص (گرند اسپمر) الان میاد کیسه میکشه برات.

انجمنه یا گرمابه نواندیشانه داریم؟؟!! :zadan:

• Like 18
لینک به دیدگاه
یک دقیقه دلم به حرف اومد ، رفتم تو تاپیک دل نوشته های اعضا بنویسم دیدم درشو بسته اند.

انجمن دل سرکوب کنه داریم؟

حرف دلم در نطفه خفه شد...... :sigh:

خوب برو اسی نامه رو استارت کن بدون مزاجم بنویس توش حرفهای دلت و تا خفهت نکردند:there:

• Like 7
لینک به دیدگاه
خوب برو اسی نامه رو استارت کن بدون مزاجم بنویس توش حرفهای دلت و تا خفهت نکردند:there:

دلم میخواد استارت کنم.

اما این دل من حیا نداره که،یه وقتی ممکنه یه چیزی بگم برای خودم دردسر بشه. :w768:

دل بی حیا و پر روی دارم تو این انجمن !!! :sigh:

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...