Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مدیر انجمن بعد از انقلاب نا فرجام ما، توی پروفایلش ببنید چی نوشته: تک تک عوامل فتنه شناسایی میشن و به زودی به سزای اعمالشون میرسن. ای خس و خاشاکا. فردا منو حبس پروفایلی میکنه. انجمنه داریم؟ 11 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ عوامل فتنه تلاش کن مدیر ارشد شاید شناسایی شدیم. انجمنه داریم؟ 8 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من و یکی میام دو نفری یه دیالوگی میکنیم .. هی هم حرفای همو تایید میکنیم .. بعد یکی که با من دوسته میاد از همه ی پست های اون تشکر میکنه .. اما دریغ از یه تشکر از من بهش هم بگی چرا ... میگه متوهم شدی انجمنه داریم؟:JC_thinking: 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ 2_3 بار درمورد فوت احمد پورمخبر نوشتم شایعه بود باز می یان نخونده می نویسن روحش شاد انجمنه داریم؟؟؟ 13 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بد بختیه بخدا ....... :icon_pf (34):یه آقا پسری امرو پیغام خصوصی داده که : شیخ دختری یا پسر؟ .......... بعد من میگم دختر ...... میگه آره حدس زدم از توی علاقه مندیات ......... این چه وضعیهههههههههه ؟ !!!!!!!! شما بگین ، انجمنه داریم؟ !!! حالا چرا توهین میکنی؟؟:cryingf: 3 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بعضي كاربرا قبلا سر ساعت 12 ميرفتنالان تا يك ربع به 2 صبح تو انجمنن! انجمنه داريم؟ :4chsmu1: بعضی کاربرا مثل عقاب بالاسر آدمن، آمار ورود و خروج ما رو میگیرن، انگار دارن کنتور میندازن.انجمنه داریم؟ :ws28::ws28::ws28: چرا اینقدر به هم گیر میدین؟؟:w127: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ حالا چرا توهین میکنی؟؟:cryingf: عجبااااااااا کدوم توهین؟ !!! مرد به این گندگی عین دخترا گریه میکنه ... :icon_pf (34): با این کاربرا انجمنه داریم؟ !!! چه انجمنیه هی مراقبی هویت کسیو فاش نکنی یهو یارو خودشو لو میده .... انجمنه داریم؟ !!! همه دنبال شناسایی هویت و جنسیت بقیه هستن نه دنبال شناخت نظرات و عقایدشون ... :icon_pf (34): شما بگین ... انجمنه داریم؟ !!! 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ همه دنبال شناسایی هویت و جنسیت بقیه هستن نه دنبال شناخت نظرات و عقایدشون ... :icon_pf (34): شما بگین ... انجمنه داریم؟ !!! از بس که مجهول الهویه ای! میری اسمتو میذاری شیخ یه عکس سیبیلو هم میذاری ملتو گمراه کنی.........همه سه سوته از روحیاتت میفهن دختری 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ از بس که مجهول الهویه ای!میری اسمتو میذاری شیخ یه عکس سیبیلو هم میذاری ملتو گمراه کنی.........همه سه سوته از روحیاتت میفهن دختری یه پسر با احساسم که پیدا میشه تو انجمن بهش گیر میدن. انجمنه داریم؟ !!! آدم نمیخواد اسپم کنه هی مجبورش میکنن. انجمنه داریم؟ !!! 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ یه پسر با احساسم که پیدا میشه تو انجمن بهش گیر میدن. :mpr::mpr::mpr::mpr: 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ :mpr::mpr::mpr::mpr: سرعت اسپم مدیر روابط عمومی تلار فلان ، روی سرعت نورو هم سفید کرده ... توی چنتا تاپیک همزمان عمل میکنه ... انجمنه داری؟ !!! 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ چرا تو مشخصاتت نوشته شیخ مهدی؟؟؟؟ .................................................................. (بدون شرح) انجمنه داریم؟ !!! 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ .................................................................. (بدون شرح) انجمنه داریم؟ !!! تو پسری یا دختر،یا شیخ؟؟ 6 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ مدیر تالار گفتگوی آزاد میاد میگه نبینم ساکت باشی،برو تاپیک ها ی پر مفهموم بزن ... بعد من میرم یه چی میزنم کاملا دانشگاهی و آکادمیک ... بعد یه نفر هم نظر نمیده .. انجمنه داریم؟ پ . ن : لطفا نشانگر موس را روی نوشته ها ببرید 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تو پسری یا دختر،یا شیخ؟؟ همینمون مونده بود پای اسماعیل بن خاص بن اعظم الاسپمر هم به این جریان وا بشه ... :icon_pf (34): دیگه بحث جنسیت شیخ نقل هر محفلیه ... :icon_pf (34): شما بگین انجمنه داریم؟ !!!! 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ همینمون مونده بود پای اسماعیل بن خاص بن اعظم الاسپمر هم به این جریان وا بشه ... :icon_pf (34):دیگه بحث جنسیت شیخ نقل هر محفلیه ... :icon_pf (34): شما بگین انجمنه داریم؟ !!!! من این همه نیستم!! 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تو پسری یا دختر،یا شیخ؟؟ اوی با زن من چی کار داری؟ :vahidrk: انجمنه داریم؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
fereshteh angel 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تازه میای عضو میشی...بعد پست که میزنی پیغام میده مدیر باید تاییدش کنه...مدیر هم رفته مسافرت انجمنه دارییم؟ 10 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28::ws28::ws28: چرا اینقدر به هم گیر میدین؟؟:w127: نميدونم...چرا؟ :JC_thinking: اوی با زن من چی کار داری؟ :vahidrk:انجمنه داریم؟؟؟ هي واي من :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ اول بسم الله می یای تو انجمن بعد از سه بار ریفرش کردن باز میشه به روی خودت نمی یاری می ری پیامات رو چک کنی ارسال می کنی بعد می فهمی ارسال شده نرسیده باز به روی خودت نمی یاری میری پست میذاری ارور میده اخه انجمنه داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه به ادمین هم میگیم درست نمیشه نه واقعا انجمنه داریم؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده