Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ هيشكي!!!! منظورت این کاربر است: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=84936 کی هست حالا؟ Neutron, هيشكي!!!!, سارا-افشار :jawdrop: 10 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اگه یه روانشناس میاوردیم اینجا از پاسخ برخی دوستان میشد نتایج جالبی رو کسب کرد. دوستان خیلی خوبی تو این فروم دارم و انتخاب یک نفر واقعا سخته. ولی من شقایق... و سجاد گل رو به عنوان بهترین دوستان خودم معرفی میکنم. هرچند که به سایر دوستانی که تو لیست دوستانم هستند هم ارادت خاصی دارم. با تبریک مجدد به شقایق عزیز و سجاد بزرگوار بخاطر انتخاب بهترین دوست از سوی Abolfazl عزیز:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کاربران زیر تا حالا بعنوان دوستان نمونه انتخاب شده اند. به همه شون تبریک میگم. آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi AFARIN Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI شقایق هوتن keyvan64 mohammad.a ::شیما:: El roman Spow Frnzt hodaa Sheikh بیتا فدکی Nightingale keyvan64 Neutron آرش 8 لینک به دیدگاه
هيشكي!!!! 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi AFARIN Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI شقایق هوتن keyvan64 mohammad.a ::شیما:: El roman Spow Frnzt hodaa Sheikh بیتا فدکی Nightingale هیشکی !!!! 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اگه بخوام فقط یه نفر رو انتخاب کنم فکر کنم اون آرش... هست همیشه یه دوست و مشاور خوب بوده واسم [/url]keyvan64وNeutron هم واسم دوستای خوبی بودن 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کاربران زیر تا حالا بعنوان دوستان نمونه انتخاب شده اند. به همه شون تبریک میگم. آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi AFARIN Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI شقایق هوتن keyvan64 mohammad.a ::شیما:: El roman Spow Frnzt hodaa Sheikh بیتا فدکی Nightingale هیشکی رفت تو لیست!!! :jawdrop: آقا این پست اسپمه بعدا پاکش کنید! 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ رفت تو لیست!!! :jawdrop: آقا این پست اسپمه بعدا پاکش کنید! از کجا میدونی ؟ شاید اون نباشه ولی حتما یه هیشکی دیگه هست ولی بخاطر گل روی شما از لیست پاک میکنم تا هیشکی بره و سند بیاره. کپی هم قبوله. فقط باید تمبر داشته باشه که بگه : کپی برابر اصل میباشد. 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ از کجا میدونی ؟ شاید اون نباشه ولی حتما یه هیشکی دیگه هست ولی بخاطر گل روی شما از لیست پاک میکنم تا هیشکی بره و سند بیاره. کپی هم قبوله. فقط باید تمبر داشته باشه که بگه : کپی برابر اصل میباشد. کلی باید هزینه کنه تا تمبر باطل کنه.... من میشناسمش اخلاقش عین اسی هست پسر خوبیه:jawdrop: 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کلی باید هزینه کنه تا تمبر باطل کنه.... من میشناسمش اخلاقش عین اسی هست پسر خوبیه:jawdrop: پس با این حساب خودیه. باشه سعی میکنم تو بروکراسی اداری گیرش نندازم. زودی ثبتش میکنم تموم میشه. 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی سخته واسه من یکی دو تا که نیست مهناز دی ابولفضل رضا نسیمی هوتن اسماعیل (گرند اسپمر سابق) حامد (پیانیست) پیمان مدیر ارشد:banel_smiley_52: فقط یه سوال اخلاقی پیش میاد یعنی ابولفضل و حامد از ترسشون که مدیرشون بودم و هستم من به عنوان دوستشون انتخاب کردن 15 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ قدیما من دوست خوبی بودم واسه آدمااااااااااااا... عجب روزگاری شده... 10 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ با تبریک مجدد به عزیزانمون : مهناز دی , ابولفضل , رضا نسیمی , هوتن , اسماعیل (گرند اسپمر سابق)حامد (پیانیست) و پیمان مدیر ارشد برای انتخاب بهترین دوست از طرف شقایق عزیز:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ با تبریک مجدد به عزیزانمون : مهناز دی , ابولفضل , رضا نسیمی , هوتن , اسماعیل (گرند اسپمر سابق)حامد (پیانیست) و پیمان مدیر ارشد برای انخاب بهترین دوست از طرف شقایق عزیز:icon_gol: مگه خون خانوم مدیر از خون ما بی مسئولیت های مفت خور رنگین تره که ما یکی اون 40 تا!! ای تف تو این زندگی!! 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کاربران زیر تا حالا بعنوان دوستان نمونه انتخاب شده اند. به همه شون تبریک میگم. آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi AFARIN Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI شقایق هوتن keyvan64 mohammad.a ::شیما:: El roman Spow Frnzt hodaa Sheikh بیتا فدکی Nightingale keyvan64 Neutron آرش ابولفضل رضا [/url]نسیمی اسماعیل (گرند اسپمر سابق) حامد (پیانیست) پیمان 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ مگه خون خانوم مدیر از خون ما بی مسئولیت های مفت خور رنگین تره که ما یکی اون 40 تا!! خوب ایشون مدیر بنده هستند و واجب الاطاعه . یعنی اطاعت از اوامر ایشون واجبه. نکنه میخوای بازم منو بیچاره کنی Anarchist جان؟ 3 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ خوب ایشون مدیر بنده هستند و واجب الاطاعه . یعنی اطاعت از اوامر ایشون واجبه. نکنه میخوای بازم منو بیچاره کنی Anarchist جان؟ اون بنده خدا که امری نکرد! تازه از یزد برگشتی فکور جان؟! :icon_pf (34): یک نکته ی ظریف اینه که مگه قبلا من یا خانوم مدیر بیچارت کردیم؟! 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ اون بنده خدا که امری نکرد! تازه از یزد برگشتی فکور جان؟! :icon_pf (34): یک نکته ی ظریف اینه که مگه قبلا من یا خانوم مدیر بیچارت کردیم؟! راستش من خیلی جا ها رفتم بجز این یزد. لازم شد برم. در ضمن من وظیفه خودمو میدونم.بس که پسر خوبی ام. :w410: بدون اینکه امری بشه من کارم رو بی نقص و در کمال دقت انجام میدم. :there:اون نکته ظریف هم فقط یه شوخی بود 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ قدیما من دوست خوبی بودم واسه آدمااااااااااااا...عجب روزگاری شده... هنوزم هستید. خوب حالا ممکنه شما هم یه دوست خوب معرفی کنید؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده