pianist 31130 ارسال شده در 2 آبان، 2011 خب در حال حاضر کسی که اون رابطه تنگاتنگ رو باهاش داشته باشم وجود نداره ولی اگه بخوام از دوست خوبی یاد کنم: مهناز دی شقایق ... 13
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 کاربران زیر تا حالا بعنوان دوستان نمونه انتخاب شده اند. به همه شون تبریک میگم. آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi AFARIN Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI شقایق هوتن فکور 10
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 2 آبان، 2011 سارا افشار هادی ناصح هوتن باعث افتخاره فکر جان این احساس متقابل من به شما هست :flowerysmile: اسم خودت رو هم به لیست اضافه کن:ws2: هستم اگر باشی کنارم ای دوست ماه منی در شب تارم ای دوست جان منی ای همه حالم ای دوست راه منی بی تو به چاهم ای دوست روح منی دنیا به کامم ای دوست بی روی تو آتش فشانم ای دوست باغ منی در بوستانم ای دوست هم روز و شب ورد زبانم ای دوست همچون عسل روی لبانم ای دوست هم پوستم هم استخوانم ای دوست شیرین تر از هر دو جهانم ای دوست تقدیم به فکور عزیزم گویند دوستی بهترین هدیه خداوند به آدم است که گرفتنش سهل،نگه داشتنش مشکل 11
Neutron 60972 ارسال شده در 2 آبان، 2011 mahnaz.d keyvan64 mohammad.a ::شیما:: El roman Spow Frnzt hodaa Sheikh . . . آقا خیلی زیادن! 14
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 کاربران زیر تا حالا بعنوان دوستان نمونه انتخاب شده اند. به همه شون تبریک میگم. آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi AFARIN Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI شقایق هوتن keyvan64 mohammad.a ::شیما:: El roman Spow Frnzt hodaa Sheikh بیتا فدکی Nightingale 7
Ehsan 112349 ارسال شده در 2 آبان، 2011 آریوبرزن فرناز عابدی Neutron سام H a m i d mammad 1313 sadraASAL Neutron مهنازدی Essi Fluid M-archi AFARIN Hossein.B آنارشيست usef.schlichting سارا افشار هادی ناصح MEMOLI شقایق هوتن فکور اثری از یار شفیقم،مونس شب های تنهاییم و دلبر شیرینم: حاجیه خانم بیتا فدکی در این لیست نیست....... گویا علاوه بر بیوفا نگار من، فکور هم نمیخواهد من و یار در بر هم باشیم. 10
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 اثری از یار شفیقم،مونس شب های تنهاییم و دلبر شیرینم: حاجیه خانم بیتا فدکی در این لیست نیست....... گویا علاوه بر بیوفا نگار من، فکور هم نمیخواهد من و یار در بر هم باشیم. اضافه شد. داداش مسئولیتش با خودته. کپی سند دوستیتو باید بیاری تا رسمی بشید. 6
Nightingale 10531 ارسال شده در 2 آبان، 2011 من واقعا لذت میبرم اسمم تو همه پست ها هستش دوستم شیما از من جلو زده ! دریغ از یه پست 9
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 من واقعا لذت میبرم اسمم تو همه پست ها هستش دوستم شیما از من جلو زده ! دریغ از یه پست منتظر هستیم تا شما هم دوستتونو معرفی فرمائید. 4
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 خب در حال حاضر کسی که اون رابطه تنگاتنگ رو باهاش داشته باشم وجود نداره ولی اگه بخوام از دوست خوبی یاد کنم: مهناز دی شقایق ... ممنون از انتخاب شما . به شقایق و مهناز .د عزیز بابت انتخاب شدنشون تبریک میگم. :icon_gol: قابل توجه همه دوستانی که تا بحال شرکت نکرده اند : البته میشه از یکی از کاربرانی هم که آرزوی دوستیشو داریم هم نام ببریم. که شاید خود ایشون هم نمیدونه. اینم میشه. 6
Nightingale 10531 ارسال شده در 2 آبان، 2011 من واقعا لذت میبرم اسمم تو همه پست ها هستش دوستم شیما از من جلو زده ! دریغ از یه پست منتظر هستیم تا شما هم دوستتونو معرفی فرمائید. دوستمو گفتم که شیما البته با خیلی دیگه از اعضای انجمن هم راحتم و خوبم و واقعا دوسشون دارم ولی فعلا اسم شیما رو میارم اونا رو هم میام میگم :flowerysmile: 8
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 2 آبان، 2011 من واقعا لذت میبرم اسمم تو همه پست ها هستش دوستم شیما از من جلو زده ! دریغ از یه پست تو ک عزیز دل منی فرنگیس دوست عزییییزم سرکار خانوم نایت ای گلههههههه ب افتخارش :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 9
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 به ::شیما:: جان بابت انتخابشون توسط Nightingale عزیز تبریک میگم. :icon_gol: 8
Spento data_3j 675 ارسال شده در 2 آبان، 2011 دوست.... هه هه هه هه هه هه اسم قشنگیه اما فقط اسمش قشنگه 8
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 دوست....هه هه هه هه هه هه اسم قشنگیه اما فقط اسمش قشنگه درسته . اسم دوست واقعا قشنگه. خودشم قشنگه. 5
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 2 آبان، 2011 اگه یه روانشناس میاوردیم اینجا از پاسخ برخی دوستان میشد نتایج جالبی رو کسب کرد. دوستان خیلی خوبی تو این فروم دارم و انتخاب یک نفر واقعا سخته. ولی من شقایق... و سجاد گل رو به عنوان بهترین دوستان خودم معرفی میکنم. هرچند که به سایر دوستانی که تو لیست دوستانم هستند هم ارادت خاصی دارم. 14
Ehsan 112349 ارسال شده در 2 آبان، 2011 هيشكي!!!! منظورت این کاربر است: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=84936 کی هست حالا؟ 12
ارسالهای توصیه شده