Anarchist 1419 ارسال شده در 2 آبان، 2011 بی زحمت اسم ننه بزرگ منو هم بنویس، گفت میخواد ثبت نام کنه! 2
*mini* 37779 ارسال شده در 2 آبان، 2011 دوست زیاد دارم......مهنازی....فاطمه...فرناز...محمد ادمینیان....کهربا...ونووس...ابراهیم....حمید سی اف دی......ایلیا..ستاره...سپیده..خیلی زیادن...همشونم دوست دارم اما این دو نفر همیشه همراهم بودن..واقعا دوستشون دارم...از بهترین دوستای منن sepideh.mt:icon_gol: sheikh:icon_gol: 11
!Hooman 10133 ارسال شده در 2 آبان، 2011 sookut:icon_gol: shirin.agro:icon_gol: Atishpare_Shahi:icon_gol: elahe.elahe2:icon_gol: hilda:icon_gol: m f s:icon_gol: partow:icon_gol: sadafv:icon_gol: setiya:icon_gol: zahra22:icon_gol: ven000s_68:icon_gol: و از این دوستام خیلی ممنوووووونم چون تو زندگیم تاثیرات زیادی داشتن و همیشه باهام بودن کتایون یه مشاور خوب برام بوده Valentina:icon_gol:سنگ صبور حرفام 7
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 2 آبان، 2011 خب من دوست زياد دارم اما بهترينايي كه اينجا پيدا كردم اول از همه كسي كه واقعا......خودش ميدونه منظورم چيه SH E I KH بعد مهناز جونم.....mahnaz.d مينا ....... MiNi فرناز...... FrnzT اينا خيلي صميمي هستن + حميد CodePlus مخصوصا دوتاشون اينم نميگم كدوماشون :4chsmu1: 10
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 2 آبان، 2011 خب من اینجا دوست ندارم همشون خانواده ام هستند.........چی بگم:4chsmu1: ولی بعضی از بچه ها روواقعا دوست دارم و بخاطر گل روشون میام اینجا و سرمیزنم...... عزیز دل خالهش : پیانیست پسر گلم : محمد.ا دوست عزیز و گرامیم و برداروارم : اسی بابایم و همشهریم : محمد.رس عموی عزیزم و همراهم : مهندس خوش فکر یک نفر دیگه هم هست که دلم نیومد اسمششو نگم :کدپلاس (هرچند الان کمتر تحویل میگیره ولی یک زمانی خوب بود):icon_pf (34): . . و اکثر بچه های عزیز که من را در بحرانی ترین روزها و شبها همراهی کردند..... 7
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 2 آبان، 2011 من فک کردم فقط یه نفرو میشه معرفید....ولی مثِ اینکه همه چن نفرو گفتن و منم میگم !!! زهرا (پرتو)...فرانه ( ولنتاین)...هیلدا 7
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 با تشکر از mini عزیز دوستان برتر ایشون رو معرفی و از طرف خودم بهشون تبریک میگم. sepideh.mt گرامی و sheikh عزیز :icon_gol: 1
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 sookut , shirin.agro Atishpare_Shahi elahe.elahe2 hilda m f s partow sadafv setiya zahra22 ven000s_68 کتایون Valentina از جمله دوستان برتر رحمان عزیزمون هستند که من هم این انتخاب رو به همه این دوستان تبریک میگم. :icon_gol: 3
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 اول SH E I KHبعد مهناز جون.....mahnaz.dمينا ....... MiNiفرناز...... FrnzT این عزیزان از جمله دوستان برتر sepideh.mt عزیز هستند که من هم این انتخاب رو خدمت تک تک این عزیزان تبریک میگم. :icon_gol: 3
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 2 آبان، 2011 خودم! خودش! mini sepide.mt ven000s ممد ادمینان artiiiist شیما مهندس خوش فکر حمید سی اف دی افسانه متین گیمر میلاد 68 آقا مهرداد و خیلی های دیگه که الان مخم یاری نمیکنه.بازم بود اضفه میکنم .... 7
fadaki 607 ارسال شده در 2 آبان، 2011 من با کسی دوست میشوم که دارای این خصوصیات است: یک دوست خوب حرفهایی که به صورت محرمانه به وی زده شده است را نزد خود نگه داشته و راز دار من می باشد. 1
fadaki 607 ارسال شده در 2 آبان، 2011 وقت شناس بوده و در قرار ملاقات ها و یا میهمانی ها قابل اطمینان بوده و سر موقع حضور می یابد.
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 پیانیست محمد.ااسی محمد.رس مهندس خوش فکرکدپلاس این عزیزان از جمله یاران و دوستان برتر sefid-barfi عزیزمان هستند که از سوی ایشان بعنوان دوستان برتر انتخاب شده اند. من هم بنوبه خودم به تک تک این عزیزان تبریک میگم. :icon_gol: 1
fadaki 607 ارسال شده در 2 آبان، 2011 یک دوست خوب هنگامی که دچار بیماری و کسالت می شوم با من تماس گرفته و حالم را جویا می شود وبه عیادتم می آید.
fadaki 607 ارسال شده در 2 آبان، 2011 هنگامی که حالم مساعد نبوده و یا دل و دماغ کاری را ندارم و پکر هسم وی از من دلخور نمی شود.
ارسالهای توصیه شده