zzahra 4750 ارسال شده در 5 آبان، 2011 وقتی که با امیر علی تو حیاط آب بازی میکنیم وقتی به درختا و گلای حیاط آب میدم وقتی هی سوت میزنم طوطی همسایه بالایی همونجوری جوابمو میده وقتی دارم یه روز خوبو تو دفتر خاطراتم مینویسم وقتی صدای بلند خنده های مامان بابامو میشنوم... 23
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 آبان، 2011 وقتی بوی اسپند میشنوم لذت میبرم وقتی از پله های دانشگاه میپرم لذت میبرم وقتی تو جمعی باشم که هممون باهم میخندیم لذت میبرم وقتی روی جدولای خیابون راه میرم لذت میبرم 17
sipi 923 ارسال شده در 24 آبان، 2011 زمانی که 5 نفری میشینیم دانشگاه و شیطنت:gnugghender: می کنیم لذت می برم 10
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 24 آبان، 2011 وقتی صبح از خواب بیدار میشمو میبینم هنوز میتونم بخوابم خیلی لذت میبرم :girl_in_dreams: 9
Ehsan 112346 ارسال شده در 24 آبان، 2011 این زیر گلوی جوجه ها یکسری قب قب قرمز هست خیلی نرمه.... من وقتی اونو میکشم،خیلی حس خوشایندی دارم. 10
sarevan 9753 ارسال شده در 24 آبان، 2011 وقتی زیربارونم.. وقتی قدم میزنم وقتی توی جاده خالی شروع میکنم به دویدن وقتی صدای بارون و بوش رو حس میکنم 7
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 24 آبان، 2011 از اینکه شکمم رو آب کنم لذت میبرم ولی از رژیم غذایی بدم میاد :164: 7
lorena 10304 ارسال شده در 24 آبان، 2011 از سخنرانی کردن لذت میبرم حتی بعضی وقتا که شنونده ندارم برا خودم سخنرانی میکنم! 6
saray89 3064 ارسال شده در 24 آبان، 2011 تاپیک باحالیه وقتی شبا دیر میام بابا به جای گیر دادن میگه خسته نباشی دخترم لذت میبرم (البته سالی یه بار این مدلی میشه ) وقتی تمام خانواده دور هم جمعیم لذت میبرم من وقتی داداشمو میبینم لذت میبرم حتی وقتی متلک میگه و اذیت میکنه از گپ زدن با یکی از استادام لذت میبرم وقتی زیر بارون خیس خیس میشم واقعا لذت میبرم 6
توحید فروغی 751 ارسال شده در 24 آبان، 2011 امروز فلفل هایی که کاشته بودم و گل داده بودن رو چیدم :)ازچیدن سبزی خوردنی از باغچه وقتی که یه کلاه سرمه و یه سبد چوبی تو دستم لذت می برم قطره قطره کـم گـردد وآن گهـی صحـرا شـود. 5
saray89 3064 ارسال شده در 24 آبان، 2011 از اون شبایی که مامان قبل از خواب میاد تو اتاقم پتو میکشه روم میگه وقت شوهر کردنته هنوز من باید بیام روت پتو بکشم لذت میبرم وقتی داداشم دیروقته میرسه میبینه من خوابم و با هر گونه مردم ازاری که میتونه منو بیدار میکنه بعد میگه چرا بیدار شدی؟ برو بخواب لذت میبرم 13
MEMOLI 8954 ارسال شده در 24 آبان، 2011 زير بارون دعا كردن براي اونايي كه دوسشون دارم ... كادو دادن ... خنديدن ... غروبا رو پشت بوم رفتن ... آدم برفي درست كردن ... آخر شبا قهوه خوردن ... اينكه مامان بگه حالش بهتره ... بوسيدن شوهلي ... وقتي كه ميام سايت سارا هست ... به گربه ها غذا دادن ... شمع روشن كردن ... همشون بهم آرامش ميدن مرسي بابت تاپيك حس خيلي خوبي بهم داد ... 13
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 24 آبان، 2011 الان واسه من بهترین لذت شنیدن خبر معافیتم هست.(هیچ امیدی ندارم) واسم دعا کنید 11
- Nahal - 47858 ارسال شده در 25 آبان، 2011 وقتي كه ميام سايت سارا هست ... . منم وقتی سایت با هم هستیم خیلی حس خوبی دارم.... :heartshape2: از شنیدن آهنگ پروفایل پیانیست ، از شکلکای جالب و قشنگ جدید انجمن ، ازین که دوستای قدیمی هنوز یادم می کنن ، از وایستادن جلو مغازه عروسک فروشی ، از سر به سر بابام گذاشتن ، از شادی های الکی ، از بی تفاوت بودن وقتی توی شرایط استرسم ، از زنــــــــدگی لذت می برم .... 12
layla 639 ارسال شده در 25 آبان، 2011 زیر سایه درختی بشینم و پاهامو تو اب سرد و زلال رودخانه ببرم و به صدای اب گوش بدم.... 10
alimec 23102 ارسال شده در 25 آبان، 2011 همین الان دارم از صدای فریدون لذت می برم کشف تو سخته خوشگلم اره این اعترافه فهمیدن نگاه تو مثل یه اکتشافه جادوی چشمای تو این دل و خالی می کنه این دل عاشق منو حالی به حالی می کنه دستای گرمتو بده بانوی عاشق سفر کوچ تو زوده نازکم تو این روزای پر خطر خندیدن چشمای تو یه موج انفجاره می خوام که غرق تو بشم دوباره باز دوباره اخر اعترافمه تو قدیس زمینی این نکته یک سواله چرا تو بهترینی:ydm47612zsesgift969 6
verbena 1111 ارسال شده در 25 آبان، 2011 امروز در حالی که داشتم کلی به حال خودم غصه میخوردم فهمیدم یادم نیست دیروز از چی ناراحت بودم... از حافظه کوتاه مدتم لذت بردم... برای خوشبخت بودن یک حافظه بد کافیست.... 6
verbena 1111 ارسال شده در 25 آبان، 2011 امروز از سکوت اتاقم لذت بردم... از چند قطره بارونی که صبح به صورتم خورد... از اینکه لبخندم باعث شادی همکارام میشه... از اینکه همیشه یه دلیل برای شاد بودن پیدا میکنم... از رضایت مادرم که تو صورتش فریاد میزنه .. وقتی هر بار بعد غذا بهش میگم این بهترین غذای زندگیم بود که خوردم و اون میگه دیروزم همینو گفتی و من میگم آره اما امروز از دیروز خیلی بهتر بود... هر روز بهتر از دیروز... از همکارم که امروز آمده میگه یه دقیقه به من نگاه کن آخه تا شنبه شاید دلم هوای چشماتو کرد... طویطی... آلانم یکی از همکارا آمده تو اتاقم تا باهاش سودو کو حل کنم واقعا لذت بخشه... 6
ارسال های توصیه شده