Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من از رانندگی و نشستن پشت ماشین لذت می برم. 18 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ 1) [/url]خوردن ماکارونی 2) وقتی کلاسات از ساعت 14 به بعد باشه 3) بری کلاس، جناب استاد تشریف نیارن، شما هم بپیچی به بازی 4) هوا برفی باشه 5) چت کردن (خداییش خیلی باحاله) 6) وقتی یکی تو جمع ازت تعریف کنه ( مخصوصاً تو مهمونی تو جمع فامیل ) 7) رفتن به مسافرت 8) ناهار خوردن دسته جمعی با دوستان تو رستوران دانشگاه 9) هدیه گرفتن 10) احساس خوش صدایی کردن و آواز خوندن تو حموم :connie_24: 11) فوتبال یا والیبال بازی کردن 12) خندیدن تو کلاس برگرفته از : http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=43892 17 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ از خوردن لبو تو زمستون وقتی با مهسا قدم می زنم لذت می برم لحظه ای که برگه ی آخرین امتحان رو تحویل مراقب می دادم خیلی لذت بخش بود 19 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من از اینکه صبح ساعتم زنگ بزنه و با مشت بزنم تو سرش بعد برم زیر پتو لذت می برم 18 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی دارم فوتبال میبینمو هر توپی میره سمت دروازه مامان هی میگه گل گل با این ک گل نیست ولی همون 1-2 ثانیشم ک فک میکنم ایندفه راست گفته گل زدن لذت بخشه 17 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ هیچی به اندازه شادی دل یه شخص دیگه من رو خوشحال نمیکنه و لذت بخش نیست.... از خوردن بستنی توی هوای سرد هم لذت میبرم... دویدن زیر بارون تند... 18 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ واي هيچ لذتي بالاتر از اين نيست كه بري روبروي كولر بخوابي يه پتوام بكشي روت!!! لباساي خوشكل كه ميپوشم لذت مي برم وقتي سر به سره كسي ميزارم لذت مي برم وقتي استاد سر كلاس جلوي همه بهم ميگه آفرين تو خيلي باهوشي لذت مي برم 15 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ خوردن پیتزایی که خودم درست میکنم و پر از قارچش میکنم وقتایی که مامانم غذایی که دوست دارم درست میکنه وقتی که مهمونی نمیرم و احوالمو میپرسن سربه سر گذاشتن داداشم شبایی که برف میباره و کنار بخاری میخوابم روزایی که باد میاد زمستون که از بازار برمیگردم و لبو میخورم از خریدن گیر وکلیپس لذت میبرم دویدن توی دشت بزرگ لذت میبرم 14 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ از فحش دادن به مسی (با اینکه دوسش دارم ولی بارساییه ) لذت میبرم 13 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی بارون میاد میرم میشینم رو پله های حیاط و خیس خیس میشم وقتی تو اتوبوس و مترو یه دوست قدیمی رو میبینم! شیشه ها پایین هوای خنک،110 تا سرعت,جاده خالی,صدای ضبط بلند... کل کل کردن با محمد شوخی کردن با بابام و وقتی میفته دنبالم و من همه جا فرا میکنم اونم ول کن نیست... وقتی تلفن زنگ میزنه و همه میگیم تو برو بردار وقتی sms دارم ناهار خوردن با دوستا تو دانشگاه طلوع خورشیدرو تنهایی از پشت شیشه ی ماشین دیدن وقتی برگشتنی با دوستام از دانشگاه برمیگردیم و میرسونمشون دم خونه کلی تشکر میکنن ترکوندن آدامس وقتی میبینم خود استاد هم داره آدامس میجوه و دیگه با خیال راحت آدامس میخورم وقتی مامانم نازمو میکشه صحبت کردن با دوستایی که دوسشون دارم وقتی میبینم حال دوستام خوبه و مشکلی ندارن وقتایی که مامانم محمدو دعوا میکنه منم میرم روغن داغشو زیاد کنم بعدش کلی میخندیم وقتی آرامش دارم... دوچرخه سواری و اسکیت که دیگه ندارم... عکس گرفتن از محیط و با دید های متفاوت( دوربینم دیگه ندارم) گوش دادن به آهنگای مورد علاقم وقتی مامانو میبرم یه جایی تا یه هفته ازم تعریف میکنه خیلی چیزا هستن...بازم یادم اومد مینویسم مرسی تاپیک خیلی قشنگیه 13 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ از اینکه واسه یکی اس ام اس بیاد و اون بدوه تا بخونش ولی ببینه از ایرانسله 17 لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ دیدن شادی دوستانم شیرینه اما وقتی باعثش من باشم دلنشینه راه رفتن زیر بارون بوییدن و بوسیدن مادرم لبخند زدن به خودم بوییدن گل دیدن اسمون ابی وقتی صبح بیدار میشم خیلی بهم انرژی میده خندیدن مادرم دیدن دوست قدیمی و احساس این که بدونی تو دل یکی جا داری شنا کردن 16 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ ازین که باور کنم هنوز چیزهایی هم هست...لحظه هایی پر اوج... 20 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ از اينكه صبح ميام ميبينم يه عالمه ازم تشكر شده هو امتياز گرفتم لذت مي برم وقتي بوي گِله خيس مياد خيلي لذت مي برم وقتي خوردنيهاي خوشمزه مثه از اين باميه درازا يا كاكائو ميخورم لذت مي برم 15 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی این حباب های نایلون های ضربه گیر رو می ترکونم کلی لذت می برم خداییش خیلی حال میده 15 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ امروز بعد از یه هفته میخوام دخترمو ببینم خیلی لذت داره 15 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آب بازی تو پارک آب و آتش خیلی حال میده. 13 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خوردنه هندوانه خنك خوردن بستني تو غروب خوردن شيركاكائو خنك مخصوصا صبحا شيريني پختن بيرون رفتن با دوستم خوابيدن جلو كولر و اينكه يكي بهم اس ام اس بده لذت ميبرم 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ از شنیدن آهنگای قدیمی که بچگی باهاشون می رقصیدم لذت می برم از خوردن پاستیل لذت می برم از موهای خیس دورم که مامان جیغ می زنه سرما می خوری خشکشون کن لذت می برم از دیدن اس ام اس امروز دخترخالم که گفته بود دلم برات تنگ شده و دوستت دارم لذت می برم از این که بعد از ترافیک و شلوغی خیابونا می رسم خونه و نزدیک خونه هنوز صدای خروس و گنجشک رو می تونم بشنوم و آروم شم لذت می برم از دیدن عروسکام لذت می برم 12 لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی من باعث میشم مامانم به ارزوش برسه وقتی با مهتا دعوا میکنن و روغن داغشو من زیاد میکنم وقتی میرقصم وقتی حرفامو رو کاغذ مینویسم وقتی به خدا میگم ای کاش .... و میبینم که حرف دلم براورده شده و منو تحویل گرفته وقتی سوغاتی میگیرم وقتی یه زور پر ماجرا دیگه رو تو زندگیم تموم میکنم وقتی میبینم دارم از ثانیه به ثانیه عمرم استفاده میکنم وقتی انگشتام روی پیانو سروع به حرکت میکنن وقتی اونایی رو که دوسشون دارم بغل میکنم وقتی که میرم تو اغوش عموم و این اخری رو هنوز تجربه نکردم ولی خیلی منتظرشم و امید وارم که بشه >>> وقتی عمویی رو که عاشقانه میپرستمش رو ببینم و بتونم یه ساعتی رو با اون بگذزونم و خوش باشم اگر به ذهنم رسید بازم میگم :دی 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده