Artaria 13629 ارسال شده در 2 آبان، 2011 1) [/url]خوردن ماکارونی 2) وقتی کلاسات از ساعت 14 به بعد باشه 3) بری کلاس، جناب استاد تشریف نیارن، شما هم بپیچی به بازی 4) هوا برفی باشه 5) چت کردن (خداییش خیلی باحاله) 6) وقتی یکی تو جمع ازت تعریف کنه ( مخصوصاً تو مهمونی تو جمع فامیل ) 7) رفتن به مسافرت 8) ناهار خوردن دسته جمعی با دوستان تو رستوران دانشگاه 9) هدیه گرفتن 10) احساس خوش صدایی کردن و آواز خوندن تو حموم :connie_24: 11) فوتبال یا والیبال بازی کردن 12) خندیدن تو کلاس برگرفته از : http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=43892 17
کهربا 18089 ارسال شده در 2 آبان، 2011 از خوردن لبو تو زمستون وقتی با مهسا قدم می زنم لذت می برم لحظه ای که برگه ی آخرین امتحان رو تحویل مراقب می دادم خیلی لذت بخش بود 19
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 آبان، 2011 من از اینکه صبح ساعتم زنگ بزنه و با مشت بزنم تو سرش بعد برم زیر پتو لذت می برم 18
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 2 آبان، 2011 وقتی دارم فوتبال میبینمو هر توپی میره سمت دروازه مامان هی میگه گل گل با این ک گل نیست ولی همون 1-2 ثانیشم ک فک میکنم ایندفه راست گفته گل زدن لذت بخشه 17
sarevan 9753 ارسال شده در 2 آبان، 2011 هیچی به اندازه شادی دل یه شخص دیگه من رو خوشحال نمیکنه و لذت بخش نیست.... از خوردن بستنی توی هوای سرد هم لذت میبرم... دویدن زیر بارون تند... 18
Cinderella 9897 ارسال شده در 3 آبان، 2011 واي هيچ لذتي بالاتر از اين نيست كه بري روبروي كولر بخوابي يه پتوام بكشي روت!!! لباساي خوشكل كه ميپوشم لذت مي برم وقتي سر به سره كسي ميزارم لذت مي برم وقتي استاد سر كلاس جلوي همه بهم ميگه آفرين تو خيلي باهوشي لذت مي برم 15
anvil 5769 ارسال شده در 3 آبان، 2011 خوردن پیتزایی که خودم درست میکنم و پر از قارچش میکنم وقتایی که مامانم غذایی که دوست دارم درست میکنه وقتی که مهمونی نمیرم و احوالمو میپرسن سربه سر گذاشتن داداشم شبایی که برف میباره و کنار بخاری میخوابم روزایی که باد میاد زمستون که از بازار برمیگردم و لبو میخورم از خریدن گیر وکلیپس لذت میبرم دویدن توی دشت بزرگ لذت میبرم 14
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 آبان، 2011 از فحش دادن به مسی (با اینکه دوسش دارم ولی بارساییه ) لذت میبرم 13
zzahra 4750 ارسال شده در 3 آبان، 2011 وقتی بارون میاد میرم میشینم رو پله های حیاط و خیس خیس میشم وقتی تو اتوبوس و مترو یه دوست قدیمی رو میبینم! شیشه ها پایین هوای خنک،110 تا سرعت,جاده خالی,صدای ضبط بلند... کل کل کردن با محمد شوخی کردن با بابام و وقتی میفته دنبالم و من همه جا فرا میکنم اونم ول کن نیست... وقتی تلفن زنگ میزنه و همه میگیم تو برو بردار وقتی sms دارم ناهار خوردن با دوستا تو دانشگاه طلوع خورشیدرو تنهایی از پشت شیشه ی ماشین دیدن وقتی برگشتنی با دوستام از دانشگاه برمیگردیم و میرسونمشون دم خونه کلی تشکر میکنن ترکوندن آدامس وقتی میبینم خود استاد هم داره آدامس میجوه و دیگه با خیال راحت آدامس میخورم وقتی مامانم نازمو میکشه صحبت کردن با دوستایی که دوسشون دارم وقتی میبینم حال دوستام خوبه و مشکلی ندارن وقتایی که مامانم محمدو دعوا میکنه منم میرم روغن داغشو زیاد کنم بعدش کلی میخندیم وقتی آرامش دارم... دوچرخه سواری و اسکیت که دیگه ندارم... عکس گرفتن از محیط و با دید های متفاوت( دوربینم دیگه ندارم) گوش دادن به آهنگای مورد علاقم وقتی مامانو میبرم یه جایی تا یه هفته ازم تعریف میکنه خیلی چیزا هستن...بازم یادم اومد مینویسم مرسی تاپیک خیلی قشنگیه 13
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 آبان، 2011 از اینکه واسه یکی اس ام اس بیاد و اون بدوه تا بخونش ولی ببینه از ایرانسله 17
mahnush_hamid 379 ارسال شده در 3 آبان، 2011 دیدن شادی دوستانم شیرینه اما وقتی باعثش من باشم دلنشینه راه رفتن زیر بارون بوییدن و بوسیدن مادرم لبخند زدن به خودم بوییدن گل دیدن اسمون ابی وقتی صبح بیدار میشم خیلی بهم انرژی میده خندیدن مادرم دیدن دوست قدیمی و احساس این که بدونی تو دل یکی جا داری شنا کردن 16
Cinderella 9897 ارسال شده در 4 آبان، 2011 از اينكه صبح ميام ميبينم يه عالمه ازم تشكر شده هو امتياز گرفتم لذت مي برم وقتي بوي گِله خيس مياد خيلي لذت مي برم وقتي خوردنيهاي خوشمزه مثه از اين باميه درازا يا كاكائو ميخورم لذت مي برم 15
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 4 آبان، 2011 وقتی این حباب های نایلون های ضربه گیر رو می ترکونم کلی لذت می برم خداییش خیلی حال میده 15
zahra-d 4993 ارسال شده در 4 آبان، 2011 خوردنه هندوانه خنك خوردن بستني تو غروب خوردن شيركاكائو خنك مخصوصا صبحا شيريني پختن بيرون رفتن با دوستم خوابيدن جلو كولر و اينكه يكي بهم اس ام اس بده لذت ميبرم 14
- Nahal - 47858 ارسال شده در 4 آبان، 2011 از شنیدن آهنگای قدیمی که بچگی باهاشون می رقصیدم لذت می برم از خوردن پاستیل لذت می برم از موهای خیس دورم که مامان جیغ می زنه سرما می خوری خشکشون کن لذت می برم از دیدن اس ام اس امروز دخترخالم که گفته بود دلم برات تنگ شده و دوستت دارم لذت می برم از این که بعد از ترافیک و شلوغی خیابونا می رسم خونه و نزدیک خونه هنوز صدای خروس و گنجشک رو می تونم بشنوم و آروم شم لذت می برم از دیدن عروسکام لذت می برم 12
mahnush_hamid 379 ارسال شده در 5 آبان، 2011 وقتی من باعث میشم مامانم به ارزوش برسه وقتی با مهتا دعوا میکنن و روغن داغشو من زیاد میکنم وقتی میرقصم وقتی حرفامو رو کاغذ مینویسم وقتی به خدا میگم ای کاش .... و میبینم که حرف دلم براورده شده و منو تحویل گرفته وقتی سوغاتی میگیرم وقتی یه زور پر ماجرا دیگه رو تو زندگیم تموم میکنم وقتی میبینم دارم از ثانیه به ثانیه عمرم استفاده میکنم وقتی انگشتام روی پیانو سروع به حرکت میکنن وقتی اونایی رو که دوسشون دارم بغل میکنم وقتی که میرم تو اغوش عموم و این اخری رو هنوز تجربه نکردم ولی خیلی منتظرشم و امید وارم که بشه >>> وقتی عمویی رو که عاشقانه میپرستمش رو ببینم و بتونم یه ساعتی رو با اون بگذزونم و خوش باشم اگر به ذهنم رسید بازم میگم :دی 10
ارسال های توصیه شده