Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه اول فکر کنم نمازم را نخوندم بعد که بیشتر فکر میکنم میبینم خوندم خیلی خوشحال کننده اس 24 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ برحسب اتفاق یکم اسفناج خونمون داشتیم برانیش کردم یاده بچگیم افتادم... چقدر بچگی جذاب بود این غذا 21 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ روزی که از پایان نامه ام دفاع کنم بهترین لذته ... البته فکرکنم !!!! 20 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ الانه دارم یه لازانیای خوشمزه میخورم اونم دست پخت خودم .برای اولین بار یه غذای خوب درست کردم :hapydancsmil: 18 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ اينكه ساعت 23:10 شب دختر عمه ام تازه يادش بيوفته كه يه دختر دايي مهندس داره و بهم تبريك بگه! 18 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ تنهایی بشینم لب ساحل و به دریا نگاه کنم و فک کنم . . . 19 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ نشستن سر کلاس های درس........یادش به خیر چه زود تموم شد 19 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ تعطیلات تموم شد باز فردا اول هفته و دانشگاه و بدبختی اخه اینم شد لذت!!!!!!!!!:icon_razz: 14 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ قدم زدن تو یک خیابون خلوت و طولانی 14 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ وقتی مامان نقشه میکشه واسه خون تکونی و ادد هوا میزنه 1هفته برف و بوران میشه:gnugghender: 19 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ يه نفس عمييييييييق تو يه روز باروني!بوي خاك بارون خورده!:girl_in_dreams: 15 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه توی صورت یه نی نی 17 روزه زل بزنم ... بوی نی نی میده بعد به حرکات غیر ارادیش توی خواب نگاه کنی .... خیلی آرامبخشه .... 19 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه سرعت اینجا باز روال قبل رو داشته باشه اینقده پایین نباشه اینقده رو اعصابم راه نره اینقده محمد نگه برو کش کن کلا داغ کردم اصن یه وضعی:icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ از این شکلک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 14 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ اینکه وقتی ابراز شادی میکنم،اونایی که دوس دارم فک نکنن خیلی آدم بی ملاحظه ای هستم و به مشکلات فکر نمی کنم ووو 16 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ بچه که بودم ؛ داداشم با 3 تا آینه عمودی مستطیلی شکل و 1 آینه 3 گوش ؛منشور درست کرده بود و هر چی توش مینداختیم و 100 تا 100 تا نشون میداد؛ من واقعا عاشقش بودم و کلی چیزای رنگی توش مینداختم و ساعتها فقط میشستم و نگاشون میکردم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده