B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ لذت هايم مثل خودم كمرنگ شده اند... 14 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ یه صبح تا شب تو دنیای مجایزی باشم بدون اینکه نگران باشم :) 14 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی یه کاریو شروع میکنم همون روز بتونم تمومش کنم 13 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ برای عزیزترین کسانم شیرینی بخرم...البته خودم زودتر از بقیه بشینم ته شو بالا بیارم.. 9 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ یک نوارکاست پیدا کنم لا به لای خنزپنزهام... بزارم تو واکمن قدیمیم...به یاد روزهایی که یک گوشه کِز می کردم دوباره بشینم سیاوش(قمیشی) گوش بدم... پایینترین کیفیت کَمی...در حالی که بالاترین کیفیت احساسی رو داره 13 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ یعنی هیچ لذتی بالاتر از این نیس وقتی دیگه چشمات تیره و تار شده یه دسشویی گیر بیاری بپری توش خدایی لذت داره ها اصن بعدش چشمات باز میشه دیدت به دنیا عوض میشه ، دیدم که میگما به همین برکت 10 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ خوندن گاه نوشته ها...بعد از مدتها...... 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی از خواب بیدار شم ببینم اس ام اس قشنگ دارم :hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ رفتن به جشن فارغ التحصيلي خواهرم:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ اینکه مثل دوران بچگیم اونقدر بچرخم تا سرم گیج بره بعد اتاق دور سرم بگرده!! 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ برسم به ایستگاه اتوبوس...20 ثانیه بعد اتوبوس بیاد 10 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی 1 دوست قدیمی بعد مدتها بهت زنگ میزنه 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ یه خواب راحت و بدون استرس امتحان و ... 9 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ بعد از یه شب و روز خسته کننده فقط چند دقیقه دراز بکشی و کل خستگیت رفع بشه .. به یاد خاطره ای فراموش شده از دوران بچگیت بیفتی . مثل قلم تراش بچگیات 8 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ با لهجه های مختلف با دوستام صحبت کنم ... 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ کلی استرس داشته باشی که 1 کاری رو با موفقیت انجام بدی یا نه... کلی براش راه های سخت پیش بینی کنی اما تا بری راحت انجام بشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده