EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ یه خونه قدیمی ، ترجیحا خونه شهرستانی مادر بزرگا ..... یه حوض پر آب ..... شمعدونی ها دور و برش ..... یه ایوان ..... با چند تا درخت بالا سرش که لا به لاش پر جیر جیرک باشه ..... یه ردیف لحاف و تشک کنار هم کنار هم ..... متکاهای چسبیده به هم ..... شب های آخر شهریور ..... از یه ساعت قبل جاها رو پهن کنی و بعدش که خنک شد همه هم سن و سالا با هم برن زیر پتو و همیدگه رو بغل کنن و با هزار لب و لبخند ستاره ها رو بشمارن و یواشکی حرف بزنن و بخوابن :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: وای کاش زودتر هفته دیگه برسه :hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ اوج لذته با خواهرم دوتايي رفتيم مسافرت:hapydancsmil:من و آجي جونم...فقط ما دوتا! 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ خوردن سیب زمینی سرخ کرده با خواهرت تو نیمه های شب 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ حالم بد بود ... داشتم گریه می کردم نوه 4 ساله عمه م اومد اشکامو پاک کرد. حالم خوب شد ... 12 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ یه خواب راحت وقتی خیلی خستم...شده نیم ساعت باشه...اما عمیق باشه :bigbed: 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ گشت و گذار خانوادگی در یکی از روستاهای دیدنی شهرمون:girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ خوشحال بودن دوستام...منم از خوشحالیشون حوشحال می شم 7 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ اینکه همه به یک نفر بی اعتماد بشن و تو سر اعتمادت بمونی....و در نهایت این اعتمادت درست از آب در بیاد...هم خودت از اطمینانت لذت می بری..هم نگاه تشکر آمیز طرف مقابل رو داری... یعنی یک دنیایی هست 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ به آدمهای بد اخلاق لبخند بزنی طوری که مجبور بشند جواب بدند تو هم ذوق کنی که آخ جون یه بد اخلاقه دیگرو امروز خندوندم یکی به نفعه من 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ خوندن لذتای کوچیک دوستام تو این تاپیک که همیشه یادم میاره لذتای زندگی کم نیستن 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ اينكه دوستم بهم بگه كه پشتش به وجود من گرمه! اوج غرور... 11 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ آقایون معمولا ریش و سبیلشون رو می زنن که مرتب و تمیز باشن اما چه لذتی برای یه دختر بالاتر از اینه که بفهمه باباش چون دوست داره صورت دخترش رو ببوسه و نمی خواد تیزی موهای صورتش پوست دخترش رو اذیت کنه ، صورتش رو مرتب اصلاح می کنه :ha5t4lmd53df3cpu2lq:aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v عاشقتم بوخودا :heartshape2: 11 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ از لذت های زندگی یه خواهر اینه که برادرش دم به دقیقه بیاد در اتاقش رو بزنه و بگه به نظرت این رو بپوشم بهتره ؟ یا این رو با این بپوشم بهتره ؟ به نظرت امروز چی بپوشم ؟ این داداش عشقن به خدا :1cwpe6q6upfmgganbmpعمرن :w36: 11 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ از لذت های زندگی یه خواهر اینه که برادرش دم به دقیقه بیاد در اتاقش رو بزنه و بگه به نظرت این رو بپوشم بهتره ؟ یا این رو با این بپوشم بهتره ؟ به نظرت امروز چی بپوشم ؟این داداش عشقن به خدا :1cwpe6q6upfmgganbmpعمرن :w36: آره واقعا برادر منم تا قبل از ازدواجش هميشه نظر منو درباره رنگ لباساشو هماهنگي شون مي پرسيد اما حالا... 9 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ تو هوای ابری زیر نم نم بارون تو ساحل قدم بزنی... 12 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ اینکه یه گل بخری برای تولد مامانت ... از راه برسی سورپرایزش کنی .... واییییی چقدر لذت دارههههههههه :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ با باباجونت بری قدم بزنی و بری پارک و باهاش حرف بزنی و اون برات حرف بزنه و از نگاهش امید بگیری خدایا شکرت 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ همین الان مامانم دستاشو بلند کردن و واسه رسیدن من به چیزی که میخوام دعا کرد ... چه لذتی بالاتر از دعای پدر و مادر ؟؟ 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده