رفتن به مطلب

ازلذتهای کوچک زندگیت بگو........

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

یه خونه قدیمی ، ترجیحا خونه شهرستانی مادر بزرگا ..... یه حوض پر آب ..... شمعدونی ها دور و برش ..... یه ایوان ..... با چند تا درخت بالا سرش که لا به لاش پر جیر جیرک باشه ..... یه ردیف لحاف و تشک کنار هم کنار هم ..... متکاهای چسبیده به هم ..... شب های آخر شهریور .....

از یه ساعت قبل جاها رو پهن کنی و بعدش که خنک شد همه هم سن و سالا با هم برن زیر پتو و همیدگه رو بغل کنن و با هزار لب و لبخند ستاره ها رو بشمارن و یواشکی حرف بزنن و بخوابن

:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

وای کاش زودتر هفته دیگه برسه :hapydancsmil:

• Like 11
ارسال شده در

اوج لذته :icon_redface:با خواهرم دوتايي رفتيم مسافرت:hapydancsmil:من و آجي جونم...فقط ما دوتا!

• Like 10
ارسال شده در

خوردن سیب زمینی سرخ کرده با خواهرت تو نیمه های شب:ws3:

• Like 9
ارسال شده در

حالم بد بود ...

داشتم گریه می کردم نوه 4 ساله عمه م اومد اشکامو پاک کرد.

حالم خوب شد ...

• Like 12
ارسال شده در

یه خواب راحت وقتی خیلی خستم...شده نیم ساعت باشه...اما عمیق باشه :bigbed:

• Like 9
ارسال شده در

ژلوفن ! :hapydancsmil:

• Like 9
ارسال شده در

گشت و گذار خانوادگی در یکی از روستاهای دیدنی شهرمون:girl_yes2:

• Like 5
ارسال شده در

خوشحال بودن دوستام...منم از خوشحالیشون حوشحال می شم :icon_redface:

• Like 7
ارسال شده در

اینکه همه به یک نفر بی اعتماد بشن و تو سر اعتمادت بمونی....و در نهایت این اعتمادت درست از آب در بیاد...هم خودت از اطمینانت لذت می بری..هم نگاه تشکر آمیز طرف مقابل رو داری...:ws37:

یعنی یک دنیایی هست:ws37:

• Like 10
ارسال شده در

به آدمهای بد اخلاق لبخند بزنی طوری که مجبور بشند جواب بدند تو هم ذوق کنی که آخ جون یه بد اخلاقه دیگرو امروز خندوندم یکی به نفعه من :hanghead:

• Like 6
ارسال شده در

خوندن لذتای کوچیک دوستام تو این تاپیک که همیشه یادم میاره لذتای زندگی کم نیستن :icon_gol:

• Like 10
ارسال شده در

اينكه دوستم بهم بگه كه پشتش به وجود من گرمه!:icon_redface:

اوج غرور...

• Like 11
ارسال شده در

آقایون معمولا ریش و سبیلشون رو می زنن که مرتب و تمیز باشن :ws37:

اما چه لذتی برای یه دختر بالاتر از اینه که بفهمه باباش چون دوست داره صورت دخترش رو ببوسه و نمی خواد تیزی موهای صورتش پوست دخترش رو اذیت کنه ، صورتش رو مرتب اصلاح می کنه :ha5t4lmd53df3cpu2lq:aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v عاشقتم بوخودا :heartshape2:

• Like 11
ارسال شده در

از لذت های زندگی یه خواهر اینه که برادرش دم به دقیقه بیاد در اتاقش رو بزنه و بگه به نظرت این رو بپوشم بهتره ؟ یا این رو با این بپوشم بهتره ؟ به نظرت امروز چی بپوشم ؟

این داداش عشقن به خدا :1cwpe6q6upfmgganbmpعمرن :w36:

• Like 11
ارسال شده در
از لذت های زندگی یه خواهر اینه که برادرش دم به دقیقه بیاد در اتاقش رو بزنه و بگه به نظرت این رو بپوشم بهتره ؟ یا این رو با این بپوشم بهتره ؟ به نظرت امروز چی بپوشم ؟

این داداش عشقن به خدا :1cwpe6q6upfmgganbmpعمرن :w36:

آره واقعا:icon_redface:

برادر منم تا قبل از ازدواجش هميشه نظر منو درباره رنگ لباساشو هماهنگي شون مي پرسيد:sigh:

اما حالا...

• Like 9
ارسال شده در

تو هوای ابری زیر نم نم بارون تو ساحل قدم بزنی...:hanghead:

• Like 12
ارسال شده در

اینکه یه گل بخری برای تولد مامانت ... از راه برسی سورپرایزش کنی .... واییییی چقدر لذت دارههههههههه :hapydancsmil:

• Like 9
ارسال شده در

با باباجونت بری قدم بزنی و بری پارک و باهاش حرف بزنی و اون برات حرف بزنه و از نگاهش امید بگیری

خدایا شکرت:icon_gol:

• Like 9
  • 1 ماه بعد...
ارسال شده در

همین الان مامانم دستاشو بلند کردن و واسه رسیدن من به چیزی که میخوام دعا کرد ...:icon_redface:

چه لذتی بالاتر از دعای پدر و مادر ؟؟

• Like 10
ارسال شده در

مزه ی عسل رو نون تست

عاااالیه:ws3:

• Like 8
  • اضافه کردن...