sharare18 139 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ باروووووووووووووون نم نم بباره و بری پیاده روی کنار ساحل یا تو جنگل 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ عروسی دوستم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ لدت بخشه اينكه فكر كني يه عزيزو از دست دادي...ولي بفهمي...نه...اون هنوز هست:hapydancsmil:!اين لذت بخشه...:girl_in_dreams: عزيزم ممنون كه هستي! 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ هارد اکسترنالم که الان رسید...چقد منتظرش بودم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w42: 6 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ خرید لپ تاب جدید بعد بشینی کلی نرم افزار و برنامه روش نصب کنی 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ واسه هدفت تلاش کنی و نتیجه بخش باشه....! 7 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ برای خودت متفاوت باشی.....(همه جوره) 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ دادن یه کم گوشت به یه گربه که از لاغری استخوناش زده بیرون ... 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ آخـــــــــــــــ ....... که یکی از بهترین لــــــــذت های زندگی من اینها هستن :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v این مورد از معدود مواردیه که من حاضر نیستم با هیچ احدی حتی در کوچترین تکه اش شریک بشم :gnugghender: فکر کن یه قابلمه بـــــــــزرگ باشه که خودت هم تنها باشی و با دست بشینی همه ته دیگش رو بخوری (مخصوصا اگر سیب زمینی یا ته چین باشه :hapydancsmil:) 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ موقع کار با یه مشتری خوش اخلاق برخورد کنم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ همین که وقتی مامان و بابام از بیرون میان یه شربت خنک بهشون بدم؛ همون لبخندشون به دنیا می ارزه 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ از کسی که دوسش داریم یه هدیه بگیریم 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ از کسی که دوسش داریم یه هدیه بگیریم اخ گفتی این زیباترین حسی که ادم میتونه تجربه کنه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ تمرینات و حل کرده باشی و بری سر کلاس:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ وقتی که خیلی خسته هستی مامانت با صدای گرمش صدات کنه بگه عزیزم بیا چای ریختم با هم بخوریم آی میچسبه این چای خوردن داره .... مامان گلم دوست دارم :aghosh: 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ مامانم منتمو بکشه که فلان کارو بکن و من غرق در شادی ب:hapydancsmil:شم که هنوز می تونم برای کسی خودمو لوس کنم با اینکه بزرگ شدم و دنیا بعضی وقتها خیلی بی رحم میشه 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ قدم زدن با این خواهرزاده کوچولوی شیرین با همه شیطنت های اون و با همه کم حوصله بودن من، مواقعیه که رو چشمم میذارمش.....:) 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ خوردن چیپس و ماست :80x7izu87acutttcy9t 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی اتفاقی دفتر خاطرات چند سال پیشت رو پیدا کنی و بیشینی دوباره بخونیشون و خاطرات اون دوران رو از زوایایی خاک گرفته ذهنت بکشی بیرون :hapydancsmil: آخی چه دورانی بوده ....... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده