saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ از بارون برف .... خیلی حسه خوبی بهم دست میده... حرف زدن با دوستام و پیدا کردن دوست جدید... از خندیدن حالا به هر بهانه ای.... 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ وقتی یکی بدون کوچکترین توقعی وقتی می دونه نمیتونی واسش جبران کنی کمکت میکنه! 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ آخ بری بعد از سونا جکوزی کلپچ بزنی اونم کجا کله پاچه توچال بعدش یه چایی دبش بزنی تو رگ بعد چربی ها بزنن تو مغرت خمار بشی وای خدای من چه حال با صفایی دارم الان من! 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ بگردی دور یک شمع ....تا هم خودت لذت پروانگی رو درک کنی... هم گرمای محبت رو حس کنی....یک تیر دونشون... 9 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ خواب بعد از تحویل پروژه(بعد چند شب بیداری) چه حالی میده... 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ امروز آب نبات چوبی دیدم خریدم یکی واسه خودم یکی واسه خواهرم نشستیم به یاد بچگی خوردیم ازینا که وسطش آدامسه خیلی حال میده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 13 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ همون دوقلوهایی که شکلات دادن بهشون یکی از لذتای زندگی بود ، دیروز هرکدوم دوتا شکلات دستشون گرفته بودن اورده بودن خونمون برا من خیلی لذت بردم :aghosh: 11 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ ازبارش برف .... ازدیدن کلمات و درک معناشون.... از دیدن نشونه ها 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ حقیقی کردن دوستی های مجازی هر کی میخواد حقیقی کنه خبرم کنه :gnugghender: 8 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ وقتي بعد از دانشگا با بچه ها ميريم بين راه پارك بانوان سرسره بازي ميكنيم خيلي دوس دارمولي يه نگهبانه بد جنس داره آدمو دعوا ميكنه البته هيچ لذتي بالاتر از پيچوندنه كلاسه بيوشيمي نيست:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ وقتی بری سرکار قبلیت پیش دوستات و کارفرمات بگه بعد از 2ماه تازه همین ظهری ترک کارت و رد کردم اونم چون مأمور بیمه گیرداده بود و بعدش بگه این یکی از بهترین همکاران ما بوده و هست......... یکی یه جایی یه ذره قدرمو بدونه 12 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ از این که هر چه زودتر امتحان ها تموم بشه... 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ مرا ببینند آنجور که هستم....و ببینمشان آنجور که هستن... این وسط هر چه هست قضاوت نا بجا نباشد.... 13 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ يه چندتا لذته آني... وقتي امتحانو ميدي مياي بيرون با دوستات حرف ميزني وقتي راه حلو بهشون ميگن اشكشون درمياد كه اشتباه حل كردن آي كيف ميده وقتي ببيني لاستيكاي يه ماشين كه دوس دخترو پسرن ميافته تو جوب و نمي تونن درش بيارن آي كيف ميده بهشون بخندي وقتي تو انجمن چند نفر بحثه لفظي ميكنن اي كيف ميده بري خودتو بندازي وسط 12 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ اینکه تو خیابون به یه ماشین راه بدی و بعد برات بوق بزنه 13 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ از اینکه شب امتحان یکی پیدا بشه که کتابشو بهت قرض بده و تو مجبور نشی یه کتاب عمومیه مضخرفو بخری 15 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ ازاینکه وقتی هوا اوندر سرده که پیشونیت داره از سرما گزگز میکنه ،نوک انگشت پات یخ زده وراه رفتن رو برات سخت کرده،انگشت دستات کرخت شده از سرما وتقریبا هیچی رو نمیتونی دست بگیری....برسی کنار یه آتیش گرم ویکی یه لیوان شیرکاکئو داغ بهت تعارف کنه 9 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ وقتی میخوابی یه ارزو کنی مطمئن باشی نمیشه ولی وقتی بلند میشی بهت بگن این اتفاق افتاده و اون اتفاق همون ارزوت باشه 9 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ بعد یه امتحان سخت که تنها غمت غم این روز امتحان بوده و برگشت به خونه تو یه هوای سرد و بارونی وقتی رسیدی یه چایی داغ بخوری بری زیر پتو تا عصر بخوابی:1238: 7 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ بعد یه روز کسل کننده بیای خونه و ببینی شام غذای مورد علاقه ات هست وای که چه حالی میده! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده