*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سابخه دارم تو مهندسان به اون عظمت تو سه روز صندلی داخم 444 تا پست خورد نفر سوم بودم البت واسه دو نفر اول و دوم یه هفته ای بود صندلیشون!!!!!!!! جدی؟! پس برم فضولی! . . . . . . . ای داد! نکــن! چشما و زبونت درد نگرفت؟! :w00: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ با عرض سلام . این حقیر تابحال سابقه ای خارج از جمهوری فدرال مکانیک ( تالار سابق مکانیک ) در این انجمن نداشته م . لیکن از انجا که دوست ارجمند جناب " امین " برای این حقیر پیغام تبلیغاتی ارسال نموده بودند و از انجا که این حقیر در بازدید از پستهای اخیر این تاپیک نامزد دیگری غیر از ایشان مشاهده ننمودم و همچنین بی صبری دوستان معزز را در انتخاب ایشان مشاهده نمودم به دوست عزیز جناب " امین نپو " رای میدهم . به امید موفقیت روزافزون دوستان عزیز 5 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دایی امین دایی امین دایی امین دایی امین 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من میتونم بشینم رو صندلیه داخ داخل اتاق شیشه ای!!! امیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین بدو برو فقط مواظب خودت باوش :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ جدی؟! پس برم فضولی! . . . . . . . ای داد! نکــن! چشما و زبونت درد نگرفت؟! :w00: برو صفا کن!!! نوچینا!!! با عرض سلام . این حقیر تابحال سابقه ای خارج از جمهوری فدرال مکانیک ( تالار سابق مکانیک ) در این انجمن نداشته م . لیکن از انجا که دوست ارجمند جناب " امین " برای این حقیر پیغام تبلیغاتی ارسال نموده بودند و از انجا که این حقیر در بازدید از پستهای اخیر این تاپیک نامزد دیگری غیر از ایشان مشاهده ننمودم و همچنین بی صبری دوستان معزز را در انتخاب ایشان مشاهده نمودم به دوست عزیز جناب " امین نپو " رای میدهم . به امید موفقیت روزافزون دوستان عزیز مرسی عزیزم از حضور گرمت:rose: دوستان انخد تشنه به خون من هستن که همه به من رای بدن!!!:shame: دایی امین دایی امین دایی امین دایی امین دایی به قلبون جیجلش نفسمی فسخله امیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین بدو برو فقط مواظب خودت باوش :girl_blush2: چشم عسلم ممنون که اومدی 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ ایول امین شجاع!!کی شروع میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ برو صفا کن!!! نوچینا!!! رفتــم...بی نمک ترین کــاربر: خودم . . . . . . . کــوفته اینــا! 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ ایول امین شجاع!!کی شروع میشه؟ تایم فور دای!!! :banel_smiley_52: نبدونم، هر موقع من برنامم مشخص بشه!!!! رفتــم...بی نمک ترین کــاربر: خودم . . . . . . . کــوفته اینــا! بیا یکم نمک از نمکدون بگیر با نمک بشی!!!!! من چخده کوفته دوس دارم!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ آهاییییییییییییییییی نوبت من کی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ با سلام خدمت همه ی دوستای عزیز خوب دوستان نظر بدین نفر 20 کی رو صندلی یه داغ (اتاق شیشه ای) بشینه؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من سارا افشار مورد خوبی هستش البته اگر وقت داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ لطفا تا ساعت 22 نظر هاتون رو بزارید وگرنه به انتخاب خودم یکی رو میزارم روی صندلی یه داغ 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ همون سارا افشار و بیارین ببینیم چی میگه!!!:mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ شاهین 2 سارا افشار 2 یاقوت سفید1 اوریون سمندون1 1 لینک به دیدگاه
...atishpare 457 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ manam migam khodet.shahin:ws3: لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ من میگم اوریون..... نمیدونم نشسته رو صندلی قبلا یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ تند تند بگین ببینم کی میشینههههه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده