امین بی 1 76 ارسال شده در 19 مهر، 2010 من اصلا تو جریان اتاق شیشه ای نیستم ولی گفتن به میلاد رای بدم منم روشونو زمین نمیزنم میلاد 1
میلاد 24047 ارسال شده در 19 مهر، 2010 به Admin قسم اگر نواندیشان را در دست چپم و باشگاه مهندسان را در دست راستم بگزارید من روی این صندلی نمیشینم.... 7
میلاد 24047 ارسال شده در 19 مهر، 2010 از منم خواسته شده به میلاد رأی بدم:icon_pf (34):آقا میلاد حلال کن :icon_pf (44): سلامبه من گفتند به میلاد رای بدم. واااااا خب معلوخ به میلاد رای می دم دیگه.... پرسیدن داشت؟ یکی گفت بگم میلاد! واسه اینکه دلش نشکنه میگم:167: میلاد نميشناسم هيچ كدومو اما به ميلاد راي ميدم!!! به دستور مقامات امنیتی مجبورم به میلاد رای بدم :banel_smiley_52: شماها چرا خام شدين آخه ؟؟؟ اين فهيم براي اينكه خودش نياد رو صندلي اومده دونه دونه شما رو دعوت كرده بيايد به ميلاد راي بديد ؛ خام نشيد راي هاتون رو پس بگيريد خود فهيمه رو بنشونيد رو صندلي ؛ اين همون كسيه كه منو نشوند دفعه ي قبل رو صندلي ( و هنوز هم هستم ! ) منم به ميلاد راي ميدم... منم به میلاد رای میدم رای منم میلاد منم به میلاد رای میدم....پیشنهاد میکنم شما هم بهش رای بدید!:gnugghender: من اصلا تو جریان اتاق شیشه ای نیستم ولی گفتن به میلاد رای بدم منم روشونو زمین نمیزنم میلاد به من گفتن به میلاد رای بده!!!!!!!میلاد................... انگار میلاد رای منم میلاد....:babygirl::4chsmu1: یکی میشه بگه این چجور نظرسنجی و رای گیری ای هست؟؟؟؟ "به دلیل تخلفات صورت گرفته در انتخابات ،من اتاق شیشه ای رو تحریم میکنم:4chsmu1:" "آیت الادمین یوزا (ره) " 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 19 مهر، 2010 اینا چی میگن میگن بگم میلاد نه بابا میلاد کار داره میلاد بدبخته میلاد حالش بد میشه میلاد......... 2
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 19 مهر، 2010 به Admin قسم اگر نواندیشان را در دست چپم و باشگاه مهندسان را در دست راستم بگزارید من روی این صندلی نمیشینم.... قرار نیست بری رو صندلی بشینی ......فقز یه کوچولو میبرنت تو یه اتاق شیشه ای 1
میلاد 24047 ارسال شده در 19 مهر، 2010 تا فحشت ندادمو کتکت نزدم عین بچه یوزا زاد برو تو اطاقت جیکت در نیاد جنبم نخور....:167: نمیخواااااام :dancegirl2: نمیخوااااااااام 3
سمندون 19440 ارسال شده در 19 مهر، 2010 وقتی یکی زدم 3تا خورد اونوخت متوجه میشه... یکی میزنم همه ی یوزرایی که تا الان تو فروما ساخته،جمع شن تو یه یوزر! پیشتهههههههه 1
Avenger 19334 ارسال شده در 19 مهر، 2010 میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد 3
DCBA 8191 ارسال شده در 19 مهر، 2010 چون سوال زیاد دارم که باهاس ازش بپرسم....می خوام شخصیتشو وارسی کنم!:smiley (18):این بچه باید بفهمه دنیا دست کیه... خوب نمیتونی بری تو پیام خصوصی ازش بپرسی؟؟؟؟ 1
سمندون 19440 ارسال شده در 19 مهر، 2010 آخه تو از من چی میخوای بدونی؟من چیم مجهوله؟ به نور و قوه ی الهی همه چیمو که همه کس میدونن!:icon_pf (34): چه سریع به خودت گرفتی :ws28:منظورم اون یکی امین بود
سمندون 19440 ارسال شده در 19 مهر، 2010 اه....خوب بابا مشخص کن دیگه....اون امین نپتون برقی یا همون امین رعدو برقه!من امینم.... امین بدون پسوند و پیشوند! :4chsmu1:هدف حال گیری بود که بحمدلا... حاصل شد. خوب حالا همون میلاد
ارسالهای توصیه شده