pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ من نمیگم که شادی (ج) میگه میلاد هم نقل قول میکنه من میگم بیایید اثبات کنید خب میگم تو همون ادم قبلی نسیتی میگن نه زدی تو کار فلسفه چرا یه کلوم از نوشته هاتو نمیفهمممم 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ میگم تو همون ادم قبلی نسیتی میگن نه زدی تو کار فلسفه چرا یه کلوم از نوشته هاتو نمیفهمممم فکر کنم باید مشکل را در جای دیگری جستجو کرد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ فکر کنم باید مشکل را در جای دیگری جستجو کرد گشتم نبود نگرد نیست 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ميلاد باشه حالشو بگيريم هاها هاهاهاهاهاهاهاهاها لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ چرا اینجا هیشکی نمیاد رای بده رای گیری چی شد :w00: میلاد :w14::w14::w14: میلاد میلاد:w14::w14::w14: میلاد میلاد میلاد:w14::w14::w14: میلاد میلاد میلاد میلاد:w14::w14::w14: لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ فعلا ایلیــا جواب سوال هاشو بده تــا نفر بعد...! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من میتونم بشینم رو صندلیه داخ داخل اتاق شیشه ای!!! 12 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من میتونم بشینم رو صندلیه داخ داخل اتاق شیشه ای!!! بیشین عمویی :dancegirl2: بیشین اینا ما رو ول کنن:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ امین نپتون نفر بعدیه...................:w00: 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :w16: امین نپتون نفر بعدیه...................:w00: 4 لینک به دیدگاه
پسر شاه پریون 976 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من میتونم بشینم رو صندلیه داخ داخل اتاق شیشه ای!!! بفرما 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من میتونم بشینم رو صندلیه داخ داخل اتاق شیشه ای!!! رو صندلی داخ میخوای بشینی؟! عجب شهامتی! باشه،بشین.فقط اگه اعصاب داری بشین خواهشاً 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نپتون زياد پيدا ميشه تو دنيا اما يكيش امين نپتون ِ گولاخ نميشه امين صندلي آماده س بشيـــــــن روش (البته اينو مثه اينكه ميرن توش :JC_thinking:) 7 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دیگه گفتن بگو دایی امین پس داییی امین بیاد بشینه 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ امین نپــــــــــــو ، امین نپـــو ،هـــــو هـــــو:w155: 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من میتونم بشینم رو صندلیه داخ داخل اتاق شیشه ای!!! چه جسا ر تـــــــــــــــــــــــــا اااااااااااااااااااا :banel_smiley_4: خب يه پيشنهاد يك هفته هر روز روزي 3 بار بعد از غذا ميبايست نرمش و ماساژ انگشت بدين تا در آينده دچار گرفتگي انگشتان تشويد. و پيشنهاد دوم ار همين حالا براي بعد يه نوبت چشم پزشكي هم بگيريد 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ زود بیــا بشین میخوام اینو کار بندازم! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نوبتی هم که باشه...نوبت... امین عزیز دل خواهره.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده