رفتن به مطلب

اتاق شیشه ای بعدی واسه کی باشه؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 890
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

از منم خواسته شده به میلاد رأی بدم:icon_pf (34):

آقا میلاد حلال کن :icon_pf (44):

سلام

به من گفتند به میلاد رای بدم.:ws52:

واااااا خب معلوخ به میلاد رای می دم دیگه.... پرسیدن داشت؟

یکی گفت بگم میلاد!:banel_smiley_4:

واسه اینکه دلش نشکنه میگم:167:

میلاد :banel_smiley_4:

نميشناسم هيچ كدومو اما به ميلاد راي ميدم!!!

به دستور مقامات امنیتی مجبورم به میلاد رای بدم :banel_smiley_52:

شماها چرا خام شدين آخه ؟؟؟

اين فهيم براي اينكه خودش نياد رو صندلي اومده دونه دونه شما رو دعوت كرده بيايد به ميلاد راي بديد ؛ خام نشيد راي هاتون رو پس بگيريد خود فهيمه رو بنشونيد رو صندلي ؛ اين همون كسيه كه منو نشوند دفعه ي قبل رو صندلي ( و هنوز هم هستم ! ) :ws44:

منم به ميلاد راي ميدم... :w58:

منم به میلاد رای میدم

رای منم میلاد

منم به میلاد رای میدم....پیشنهاد میکنم شما هم بهش رای بدید!:gnugghender:

من اصلا تو جریان اتاق شیشه ای نیستم ولی گفتن به میلاد رای بدم منم روشونو زمین نمیزنم

میلاد

به من گفتن به میلاد رای بده!!!!!!!

میلاد...................

انگار میلاد:banel_smiley_4:

رای منم میلاد....:babygirl::4chsmu1:

یکی میشه بگه این چجور نظرسنجی و رای گیری ای هست؟؟؟؟:w58:

"به دلیل تخلفات صورت گرفته در انتخابات ،من اتاق شیشه ای رو تحریم میکنم:4chsmu1:"

"آیت الادمین یوزا (ره) "

14.gif14.gif14.gif14.gif14.gif14.gif14.gif14.gif14.gif14.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
به Admin قسم اگر نواندیشان را در دست چپم و باشگاه مهندسان را در دست راستم بگزارید من روی این صندلی نمیشینم....

قرار نیست بری رو صندلی بشینی ......فقز یه کوچولو میبرنت تو یه اتاق شیشه ای :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد

• Like 3
لینک به دیدگاه
چون سوال زیاد دارم که باهاس ازش بپرسم....می خوام شخصیتشو وارسی کنم!:smiley (18):

این بچه باید بفهمه دنیا دست کیه...:banel_smiley_4:

خوب نمیتونی بری تو پیام خصوصی ازش بپرسی؟؟؟؟ :ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
آخه تو از من چی میخوای بدونی؟

من چیم مجهوله؟

به نور و قوه ی الهی همه چیمو که همه کس میدونن!:icon_pf (34):

چه سریع به خودت گرفتی :ws28::ws28:منظورم اون یکی امین بود:ws3:

لینک به دیدگاه
اه....خوب بابا مشخص کن دیگه....اون امین نپتون برقی یا همون امین رعدو برقه!

من امینم....:banel_smiley_4:

امین بدون پسوند و پیشوند!:banel_smiley_4:

:4chsmu1:هدف حال گیری بود که بحمدلا... حاصل شد.

خوب حالا همون میلاد:ws3:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...