shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ مگه فقط به راي حمع كردنه ؟ ميلاد نمياد خُ ! 1 لینک به دیدگاه
امین بی 1 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ من اصلا تو جریان اتاق شیشه ای نیستم ولی گفتن به میلاد رای بدم منم روشونو زمین نمیزنم میلاد 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ به Admin قسم اگر نواندیشان را در دست چپم و باشگاه مهندسان را در دست راستم بگزارید من روی این صندلی نمیشینم.... 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ از منم خواسته شده به میلاد رأی بدم:icon_pf (34):آقا میلاد حلال کن :icon_pf (44): سلامبه من گفتند به میلاد رای بدم. واااااا خب معلوخ به میلاد رای می دم دیگه.... پرسیدن داشت؟ یکی گفت بگم میلاد! واسه اینکه دلش نشکنه میگم:167: میلاد نميشناسم هيچ كدومو اما به ميلاد راي ميدم!!! به دستور مقامات امنیتی مجبورم به میلاد رای بدم :banel_smiley_52: شماها چرا خام شدين آخه ؟؟؟ اين فهيم براي اينكه خودش نياد رو صندلي اومده دونه دونه شما رو دعوت كرده بيايد به ميلاد راي بديد ؛ خام نشيد راي هاتون رو پس بگيريد خود فهيمه رو بنشونيد رو صندلي ؛ اين همون كسيه كه منو نشوند دفعه ي قبل رو صندلي ( و هنوز هم هستم ! ) منم به ميلاد راي ميدم... منم به میلاد رای میدم رای منم میلاد منم به میلاد رای میدم....پیشنهاد میکنم شما هم بهش رای بدید!:gnugghender: من اصلا تو جریان اتاق شیشه ای نیستم ولی گفتن به میلاد رای بدم منم روشونو زمین نمیزنم میلاد به من گفتن به میلاد رای بده!!!!!!!میلاد................... انگار میلاد رای منم میلاد....:babygirl::4chsmu1: یکی میشه بگه این چجور نظرسنجی و رای گیری ای هست؟؟؟؟ "به دلیل تخلفات صورت گرفته در انتخابات ،من اتاق شیشه ای رو تحریم میکنم:4chsmu1:" "آیت الادمین یوزا (ره) " 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اینا چی میگن میگن بگم میلاد نه بابا میلاد کار داره میلاد بدبخته میلاد حالش بد میشه میلاد......... 2 لینک به دیدگاه
...atishpare 457 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ manam be milad ray midam:w16: 2 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ به Admin قسم اگر نواندیشان را در دست چپم و باشگاه مهندسان را در دست راستم بگزارید من روی این صندلی نمیشینم.... قرار نیست بری رو صندلی بشینی ......فقز یه کوچولو میبرنت تو یه اتاق شیشه ای 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ میگن که بگو میلاد ولی من میگم فهیم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ تا فحشت ندادمو کتکت نزدم عین بچه یوزا زاد برو تو اطاقت جیکت در نیاد جنبم نخور....:167: نمیخواااااام :dancegirl2: نمیخوااااااااام 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ الان لوس شده میبینه همه یهش توجه میکنن خخوشحاله 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ وقتی یکی زدم 3تا خورد اونوخت متوجه میشه... یکی میزنم همه ی یوزرایی که تا الان تو فروما ساخته،جمع شن تو یه یوزر! پیشتهههههههه 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ چرا باید میلاد رو صندلی بشینه؟؟؟ واقعا چرا؟؟؟ :ws52: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ ديدين گفتم نمياد ! :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد میلاد 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ چون سوال زیاد دارم که باهاس ازش بپرسم....می خوام شخصیتشو وارسی کنم!:smiley (18):این بچه باید بفهمه دنیا دست کیه... خوب نمیتونی بری تو پیام خصوصی ازش بپرسی؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ آخه تو از من چی میخوای بدونی؟من چیم مجهوله؟ به نور و قوه ی الهی همه چیمو که همه کس میدونن!:icon_pf (34): چه سریع به خودت گرفتی :ws28:منظورم اون یکی امین بود لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اه....خوب بابا مشخص کن دیگه....اون امین نپتون برقی یا همون امین رعدو برقه!من امینم.... امین بدون پسوند و پیشوند! :4chsmu1:هدف حال گیری بود که بحمدلا... حاصل شد. خوب حالا همون میلاد لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ تازه پسوند هم داری 202:banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده