Fahim 9563 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 نمیتونی ازش فرار کنی دخترم این شتریه که در خونه هر کسی میخوابه پدر جان نمیشه کاریش کرد ؟؟ راه حلی راه دررویی در پشتی چیزی؟؟؟:banel_smiley_52: آخه شتر توی شهر چیکار می کنه که بخواد توی این همه خونه بیاد دم خونه ی ما بخوابه :ws27: 4
rezanassimi 9037 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 پدر جان نمیشه کاریش کرد ؟؟ راه حلی راه دررویی در پشتی چیزی؟؟؟:banel_smiley_52:آخه شتر توی شهر چیکار می کنه که بخواد توی این همه خونه بیاد دم خونه ی ما بخوابه :ws27: اونی که برای دیگران نشقه میشکه باید فکر نشقه خودشم باشه 4
Fahim 9563 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 اونی که برای دیگران نشقه میشکه باید فکر نشقه خودشم باشه دیگه دیگه اما من اتاق شیشه ای بیا نیستم بزار اتاق شیشه ای ایلیا تموم بشه بهتون میگم چه نقشه ی نسبتا شومی کشیدم :gnugghender: 5
abie bicaran 2325 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 دیگه دیگه اما من اتاق شیشه ای بیا نیستم بزار اتاق شیشه ای ایلیا تموم بشه بهتون میگم چه نقشه ی نسبتا شومی کشیدم :gnugghender: فهیمه جونم بعضی چیزا دست خود آدم نیست پیش میاد دیگه 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 اوههههههههه 54 صفحه ملت چی گفتن به هم!؟؟ :icon_pf (34): . من اومدم به ایلیا رای بدم (قاصدک حکیم) ... ببریدش اتاق شیشه ای تا خودم آشی که براش پختمو آماده کنم! 2
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 خوب به جهت دفاع دوجانبه از آبجی فهیم و آبجی یوحنایی تا یوحنا اتاق شیشهای نره از اتاق شیشهای فهیم خبری نیست............ 1
hodaa 5489 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 خوب به جهت دفاع دوجانبه از آبجی فهیم و آبجی یوحنایی تا یوحنا اتاق شیشهای نره از اتاق شیشهای فهیم خبری نیست............ کاملا موافقم 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 خوب به جهت دفاع دوجانبه از آبجی فهیم و آبجی یوحنایی تا یوحنا اتاق شیشهای نره از اتاق شیشهای فهیم خبری نیست............ :banel_smiley_4::w00:چون من میخوام برم دوباره مرخصی یه مدتی نیستم برای اینکه بی داوطلب نمونین داریم فهیم رو هم میفرستیم اتاق در ضمن داداش رضا خدمت شما خواهم رسید کاملا موافقم ایضا شما 3
hodaa 5489 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 من دارم با پای خودم میرم بد جنس نشو دیگه از خیلی پیش قرار بود بری تو اتاق:w70::4uboxsmiley: 3
Yuhana 12780 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 من دارم با پای خودم میرمبد جنس نشو دیگه از خیلی پیش قرار بود بری تو اتاق:w70::4uboxsmiley: جونه خودم هر کاری میکنم اصلا انگار نمیخواد که بشه من برم تو اتاق چون از امروز بعدازظهر کامم رو میدم برا تعمیرات تا کی بگیرمش خدا میدونه بعدشم دوباره میخوام برم مرخصی تا یه مدت نامعلوم دیدی من میخوام ولی روزگار نمیخواد؟ 4
abie bicaran 2325 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 یوحنا جان رای منم بهش اضافه کن بشه 6 تا اما به فهیمه نگی ها کلمه و می کنه:banel_smiley_52: 4
Fahim 9563 ارسال شده در 30 شهریور، 2010 یوحنا جان رای منم بهش اضافه کن بشه 6 تااما به فهیمه نگی ها کلمه و می کنه:banel_smiley_52: تو دیگه چرا ؟؟؟؟:w74: ملیحه جان به هم میرسیم عزیزم فهیم 6 رای بابا من اتاق شیشه ای برو نیستم حالا میبینی ؟؟؟ منم به فهیم رای میدم نازگل تو هم ؟؟؟ 3
ارسالهای توصیه شده