aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ ما هم به میلاد رأی میدهیم! اما فهیم یادت باشه نمی تونی در بری!! لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ یکی گفت بگم میلاد! واسه اینکه دلش نشکنه میگم:167: میلاد لینک به دیدگاه
نغمه 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ ها؟ ها؟ ها؟ ها؟ ها؟ ها؟ ها؟ ها؟ ها؟ ها؟ ها؟ ها؟:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
نغمه 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ میلاد خجالت نمیکشی همرو ........:w00::w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ راي من فهيم جون هستن منم میگم فهیم فهیم....... فهیم به من گفته بیام اینجا بگم ایلیا اما خووووووودیر رسیدم پس میگم فهیم :w31: ohhoچه جالب شکارچی رو شکار کنیم من رایمو عوض میکنم فهیم جمع رایهای فهیم: 1. قاصدك حكيم 2.yuhana 3- mim-shimi 4- 3shahrsaz 5- Occ.Health 6- rezanassimi 7- ... ؟ نمیتونی ازش فرار کنی دخترم این شتریه که در خونه هر کسی میخوابه فهیمه جونمبعضی چیزا دست خود آدم نیست پیش میاد دیگه یوحنا جان رای منم بهش اضافه کن بشه 6 تااما به فهیمه نگی ها کلمه و می کنه:banel_smiley_52: منم به فهیم رای میدم منم به فهیم رای می دم فهیمه :dancegirl2: فهيمه چاه نكن بهر كسي منم اين كار رو براي يكي از دوستان كردم خودم افتادم تو اتاق شيشه اي خوب تا اینجا فهمیه 11 رای رای منم فهیمه نگران نباش یوحنا جون خودم اتاق شیشه ایت رو میسازم ولی فعلا یکم برو مرخصی برگشتی حسابی قراره بیگاری انجام بدی منم فهیم رای میدم فهیم جون دوست داریم :w42::w14:فهیم جون دوست داریم يه نگاهي به اين آمار بندازيد . اين كاربر كارش چاه كندن بهر ديگرانه امين خام نشو 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ واااااا خب معلوخ به میلاد رای می دم دیگه.... پرسیدن داشت؟ 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ يه نگاهي به اين آمار بندازيد . اين كاربر كارش چاه كندن بهر ديگرانه امين خام نشو شما هم کم مدیریت کن! از شما بعیده با اینهمه سنو سال! یا دست ازین افشاگری ها بر میداری یا اینکه میام تو اطاق شیشه ایتو عکسو فوتو کپی شناسنامتو میزارم جلوی دید عموم! لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ سلام به من گفتند به میلاد رای بدم. لینک به دیدگاه
mohsen_org 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ از منم خواسته شده به میلاد رأی بدم:icon_pf (34): آقا میلاد حلال کن :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ سلامبه من گفتند به میلاد رای بدم. از منم خواسته شده به میلاد رأی بدم:icon_pf (34):آقا میلاد حلال کن :icon_pf (44): میبینم که فهیم دوباره دوره افتاده رای میخره من که همچنان به فهیم رای میدم 1 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ مگه یه دور فهیم رای نیاورد مگه رای گیری اون دفعه تموم نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ من به اونی که گفت به میلاد رای بده رای میدم یعنی فهیم :girl_yes2: 6 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ من تا پایان مرداد نیستم می خواین کی بیاد تو این همه مدت هااااااااااان؟ من که خواهی نخواهی میرم فقط فعلا به میلا رای بدین تا من بیام ایلیا می زنم لهت می کنم فعلا به میلا رای بده بعدا با هم می حرفیم 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ یکی سر شمار یکنه ببینم چند تا رای اورده این میلاد 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ به من گفتن به میلاد رای بده!!!!!!! میلاد................... 1 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ رای منم میلاد....:babygirl::4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده