مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2012 به به مهندس :hapydancsmil: آشنا می بینیم.تشریف بیارین پیش ما شاد می شیم سیلااام خاله جونم خیلی مخلصیم خاله راستی شوما چند تیر بودی؟ 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 سیلااام خاله جونمخیلی مخلصیم خاله راستی شوما چند تیر بودی؟ سلام مهندس من که تیرماهی نیستم اومده بودم مهمونی اینجا :hapydancsmil: تشریف بیار پیش ما .تاپیک دی ماهی ها 2
hamidbala 2844 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 سلام مهندس من که تیرماهی نیستم اومده بودم مهمونی اینجا :hapydancsmil: تشریف بیار پیش ما .تاپیک دی ماهی ها :vahidrk: 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 :vahidrk: چه خشن دیگه نمی یام اینجا مهمونی :icon_razz: 3
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 سلااااااااامممممممممم ... منم راه میدین ؟؟ نوید هستم ... متولد 25 تیر 69 تیر ماهیا رو خیلی دوس دارم ... هرچی تیرماهی دور و برمه ، همشون ماهن تنها کسایی که خوب زبون همو میفهمن تقدیم به همه تیر ماهی های گل 2
hamidbala 2844 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 چه خشن دیگه نمی یام اینجا مهمونی :icon_razz: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_pf (34):
*Mahla* 3410 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 سلااااااااامممممممممم ...منم راه میدین ؟؟ نوید هستم ... متولد 25 تیر 69 تیر ماهیا رو خیلی دوس دارم ... هرچی تیرماهی دور و برمه ، همشون ماهن تنها کسایی که خوب زبون همو میفهمن تقدیم به همه تیر ماهی های گل سلااااام 21 روز از من کوچیک تری ... احترام بزار 2
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 سلااااام 21 روز از من کوچیک تری ... احترام بزار نکنه شما مامور مخصوص حاکم بزرگ ، میتیکومانی ؟؟ نمیدونستم تیر ماهی بود اونم
*Mahla* 3410 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 نکنه شما مامور مخصوص حاکم بزرگ ، میتیکومانی ؟؟ نمیدونستم تیر ماهی بود اونم نه ... من خود حاکم بزرگم 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_pf (34): با مهمون اول با چماق پذیرایی می کنین؟ 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 چه خبر خرچنگهای عزیز من؟ نوید جان خوش اومدی مادر 2
Artaria 13629 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 چه خبر خرچنگهای عزیز من؟نوید جان خوش اومدی مادر حس و حالم خوش نیست ... 2
maryam_bah 1612 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 حال منم اصن خوش نیست.... میخوام یه جا برم که فقط اشک بریزم 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 حس و حالم خوش نیست ... حال منم اصن خوش نیست....میخوام یه جا برم که فقط اشک بریزم :w36::w36: الهی نبینم مادرجون حالتون خراب نباشه.......... میخواهید بگید تا خوب بشید؟ اگرم حس گریه دارید بیاد بشینیم باهم اشک بریزیم ......... من حس خستگی دارم....... 2
maryam_bah 1612 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 یکی تیر ماهی ها خیلی گل هستن ... یکی مهر ماهی ها... البته تعریف از خود نباشه هاااااااااااااااااااا مامان سپید دلم فقط میخواد گریه کنم:w821: 3
partow 25305 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 حس و حالم خوش نیست ... حال منم اصن خوش نیست....میخوام یه جا برم که فقط اشک بریزم :w36::w36: الهی نبینم مادرجون حالتون خراب نباشه.......... میخواهید بگید تا خوب بشید؟ اگرم حس گریه دارید بیاد بشینیم باهم اشک بریزیم ......... من حس خستگی دارم....... وا ... شما خوبید؟ مثل اینکه باید یه مسابقه ی تشخیص هویت بزنیمممم ... :gnugghender: البته تعریف از خود نباشه هاااااااااااااااااااا مامان سپید دلم فقط میخواد گریه کنم:w821: البته جهت اطلاع ... من نه مهر به دنیا اومدم نه تیر ... 2
maryam_bah 1612 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 وا ... شما خوبید؟ مثل اینکه باید یه مسابقه ی تشخیص هویت بزنیمممم ... :gnugghender: البته جهت اطلاع ... من نه مهر به دنیا اومدم نه تیر ... چمیدونم والا تشخیص هویتم کوجا بود آخه؟!؟!؟! من گریه موخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام 1
ارسال های توصیه شده