hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ حق با سمانس! مقدسات هرکی برای خودش احترام داره! و بی احترامی تو مکان عمومی چیز خوبی نیست! خوشبختم په! 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ خب ايني كه داري ميگي توهينه شايد اون شخص براي شما مغزش معيوب باشه اما جز مقدسات خيليها هست خوبه اول از خودمون شروع كنيم از قديم گفتم يه سوزن به مردم بزن يه جوآل دوز به خودت خب چه عيب داره مردم شادي كنند يعني انتظار داري اين يه روز هم شادي نكنند اون ور دنيا يه روز به هم گوجه پرت ميكنند كل شهر كثيف ميشه هيچ كس هم اعتراض نمكنه اینا که شما میگی فرقش از زمین تا اسمون هست.اونا گوجه میزنن به هم تا خوش باشن.یه جشن ملی هست.همه شرکت میکنن اما این نیمه شعبان یه جشن مذهبی هست.پس واسه خیلیا که اعتقاد ندارن فقط باعث اذیت میشه براشون.بعدم اینا گول میزنن این ادما رو که اره یکی یه روزی سوار بر اسب میاد و با شمشیر جلو هواپیماهای امریکا رو میگیره و فلان و بهمان. در مورد توهین من هیچ توهینی نکردم.اگه شه شما بگم سمانه ناراحت میشین؟نه.چون سمانه هستین.منم چیزی رو گفتم که اون فرد هست.البته اینو بگم این حرف شما درست هست که کلا نباید توهین کرد.من در جواب سوال حمید خان اون جواب رو دادم.خواستم کامل توضیح بدم که اسلام از کجا اومده. همین جا هم از مسلمانان عزیز معذرت میخوام و ارزو میکنم هر چه زودتر از خواب غفلت بیدار بشین تا کمتر افسوس روزهای سپری شده در گمراهی رو بخورین 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ بابا اینا فاطی کماندو ندارن؟ جهت اطلاعتون که فقط بچز هنرهای زیبا میتونن با شال و روسری برن دانشگاه. پس عکسها کاملا کذب میباشد. 3 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ حالا به این که همچین وضعی تو دانشگاه بعیده رو کاری ندارم گیر بدن میگین چرا گیر میدن به اونا چه ربطی داره؟ گیر ندن شاکی میشین که چرا گیر نمیدن 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ جهت اطلاعتون که فقط بچه هنرهای زیبا میتونن با شال و روسری برن دانشگاه. پس عکسها کاملا کذب میباشد. یعنی من برم هنرهای زیبا میتونم عمامه ام را باز کنم و یک قسمتو بندازم رو شونه هام؟....:girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ حالا به این که همچین وضعی تو دانشگاه بعیده رو کاری ندارم گیر بدن میگین چرا گیر میدن به اونا چه ربطی داره؟ گیر ندن شاکی میشین که چرا گیر نمیدن ببین وقتی یه ادمی رو از یه کاری منع میکنی سعی میکنه از راه های مختلف اون کار رو انجام بده.اگه از اول ازاد باشه و البته فرهنگ سازی شده باشه و یه چار چوب هم باشه خب اینجوری ازادی بیشتری به افراد داده میشه توی لباس پوشیدن.بابا من دلم براتون میسوزه.کل حق انتخاب شما برای لباس پوشیدن شده رنگ مانتو. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ یعنی من برم هنرهای زیبا میتونم عمامه ام را باز کنم و یک قسمتو بندازم رو شونه هام؟....:girl_yes2: بمیرم واست که این همه محدودیت کشیدی توی اون حوزه علمیه کوفتی. چرا نمیتونی عزیزم.:girl_yes2: فقط وقتی رفتی بگو ما بیایم اون زلف پریشونتو تماشا کنیم و لذت ببریم. 3 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ ببین وقتی یه ادمی رو از یه کاری منع میکنی سعی میکنه از راه های مختلف اون کار رو انجام بده.اگه از اول ازاد باشه و البته فرهنگ سازی شده باشه و یه چار چوب هم باشه خب اینجوری ازادی بیشتری به افراد داده میشه توی لباس پوشیدن.بابا من دلم براتون میسوزه.کل حق انتخاب شما برای لباس پوشیدن شده رنگ مانتو. حرف من که این نبود من گفتم چرا در هر دو صورت شاکی هستن چه وقتایی که به حجاب گیر میدن و محدودیت ایجاد میکنن چه وقتایی که چیزی نمیگن و کاری ندارن 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ حرف من که این نبودمن گفتم چرا در هر دو صورت شاکی هستن چه وقتایی که به حجاب گیر میدن و محدودیت ایجاد میکنن چه وقتایی که چیزی نمیگن و کاری ندارن برای اینکه هر دو مورد رو از روی نادانی انجام میدن.وقتی یه چیزی از ریشه اشتباه باشه تا اخرش اشتباه میشه کلا گیر دادن به این موضوع اشتباه هست.وقتی میان مثلا به مدت 10 سال به طور مداوم به یه موضوع گیر میدن بعد به قول شما گیر نمیدن خی این خودش حساسیت ایجاد میکنه.که چرا الان اینجوری هست و این یه کار روانشناسی هست که رژیم انجام میده.اول یه مدت با حساسیت این کار رو انجام مید.هر روز دخترا بخوان برن دانشگاه بازرسی میشن و .... بعد یه ماه این کار رو انجام نمیده.مردم میگن وای دانشگاه چرا اینجوری شده.این دختره که همه جاش معلومه.نگاه موهای اون یکی.معلوم نیست اومدیم دانشگاه یا فشن اینجا.این حرف ها میاد تو ذهن ادما.دلیلش اینه که یه عمر بهشون گیر داده بودن رو این جریان.اونوقت خود مردم حساس میشن رو این موضوع.چرا این جوریه. گرفتی چی شد؟ 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آخی چه نازه 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ خب ايني كه داري ميگي توهينه شايد اون شخص براي شما مغزش معيوب باشه اما جز مقدسات خيليها هست خوبه اول از خودمون شروع كنيم از قديم گفتم يه سوزن به مردم بزن يه جوآل دوز به خودت خب چه عيب داره مردم شادي كنند يعني انتظار داري اين يه روز هم شادي نكنند اون ور دنيا يه روز به هم گوجه پرت ميكنند كل شهر كثيف ميشه هيچ كس هم اعتراض نمكنه مگه تو اون روز شادی هم می کنن؟ فقط روضه می ذارن یه آخوندی میره رو منبر از سیلی تو گوش حضرت زهرا و بریدن سر امام حسین حرف می زنه آخرش هم فقط میگه مهدی جان بیا یعنی الان شادی کردن؟ 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آخی چه نازه منم موافقم چقدر اون جینگیلی که به موهاش وصل کرده خوشگله 2 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ من خیلی عذر می خااااااااااااااااااام یه چیزی می گین هااا می خایین تشریف بیارین دانشگاه مثلا سراسری تبریز بهتون نشون بدم وضع اونجا چجوریاست؟ چرا یکطرفه صحبت می کنید؟ سراسری هااا مثلا چی شدن چیکار کردند هنوز گند بازاریه دختران دانشگاه سراسری یاسوج یادمون نرفته ؟ یا دانشگاه زنجان؟ خیلی هست ..خوبه تحصیلکرده هستین و کمی منطقی برخورد کنید نه احساسی 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ ما هم تو دانشگاهمون کماندو داریم. طرح حجاب و عفاف دانشگاه ما طرح برتر کشوری شده. حتی به چادریا هم گیر میدن.:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ بابا اینا فاطی کماندو ندارن؟ جهت اطلاعتون که فقط بچز هنرهای زیبا میتونن با شال و روسری برن دانشگاه. پس عکسها کاملا کذب میباشد. بچه هاي دانشگاه ما هم با شال مياناااااااا :JC_thinking: یعنی من برم هنرهای زیبا میتونم عمامه ام را باز کنم و یک قسمتو بندازم رو شونه هام؟....:girl_yes2: بمیرم واست که این همه محدودیت کشیدی توی اون حوزه علمیه کوفتی.چرا نمیتونی عزیزم.:girl_yes2: فقط وقتی رفتی بگو ما بیایم اون زلف پریشونتو تماشا کنیم و لذت ببریم. :ws28: ما هم تو دانشگاهمون کماندو داریم. طرح حجاب و عفاف دانشگاه ما طرح برتر کشوری شده. حتی به چادریا هم گیر میدن.:banel_smiley_52: مال ما هم همينجوريه! 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ همیشه میخوان بگن یونی آزاد مشکل داره:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
mohamad amir 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ مهم نیست که راسته یا دروغ.جوونا حالشو ببرید 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ اینجا دانشگاه بود !!!!!!! همینه که این قدر هر روز داره با سواد و تحصیل کرده وارد جامعه می شه بعد می گن چرا بی کاریم ؟! دانشگاهی که توش و مدل مو و لباس و ..... تدریس می شه قراره بشن چی ؟ دکتر حسابی ؟! یاد این شعره افتادم : اينجا ايران است.. بر مبناي قرآن است. رهبرش، رهبر مستضعفين جهان است. قوت غالب مردم نان است. بهاي نان، به قيمت جان است. ثروتش براي فلسطينيان است. دانشگاهش، ستاره باران است. جاي روشنفکرانش، زندان است. هر که فرياد بزند، از کافران است. سکوت نشانه مسلمان است. آنچه روز به روز ارزان ميشود جان انسان است 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ اینجا دانشگاه بود !!!!!!!همینه که این قدر هر روز داره با سواد و تحصیل کرده وارد جامعه می شه بعد می گن چرا بی کاریم ؟! دانشگاهی که توش و مدل مو و لباس و ..... تدریس می شه قراره بشن چی ؟ دکتر حسابی ؟! یاد این شعره افتادم : اينجا ايران است.. بر مبناي قرآن است. رهبرش، رهبر مستضعفين جهان است. قوت غالب مردم نان است. بهاي نان، به قيمت جان است. ثروتش براي فلسطينيان است. دانشگاهش، ستاره باران است. جاي روشنفکرانش، زندان است. هر که فرياد بزند، از کافران است. سکوت نشانه مسلمان است. آنچه روز به روز ارزان ميشود جان انسان است شما بقیه پستارو هم بخونی ضرر نداره!! 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ شما بقیه پستارو هم بخونی ضرر نداره!! قبل از این که پست بدم خوندم تقریبا همه گفتن که کذبه ؛ شاید این تصاویر کذب باشه که بعید می دونم ولی من دانشگاه که چه عرض کنم بچه های هتل آزادا رو دیدم که این طوری می رن سر کلاس نه با شال و روسری اما فقط یه مقنعه سرشونه که اون هم بیشتر حکم شال گردنشون رو داره تا این که روی سرشون باشه پسرا هم که هیچ بحثی روشون ندارم هم دانشگاه قزوین رو دیدم و هم دانشگاه دماوند و فیروز کوه و ...... البته قصدم توهین به بچه های دانشگاه آزاد نیست اما اکثرا این مدلی هستن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده