mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خوب این حس متاسفانه همیشه در جامعه ایرانی بوده و شما که میگی همه ی مردهارو به یک چوب نرونید باید بگم این حس رو کی به وجود آورده برای یک زن؟ یک مرد؟ همون موجود حیوانِ با ظاهر یک مرد...حس متجاوز بودن بد تره یا مورد تجاوز واقع شدن؟ اون خانم که بغل شما میشینه از کجا بفهمه که شما بلانسبت با بعضیا فرق دارید؟ یه روز با دوستم سوار تاکسی شدیم یه آقا پسری کنار دوستم نشست آدم مذهبی هم به نظر نمیرسید انقدر خودشو جمع کرده بود که فک کنم بعد از پیاده شدن تمام جوارحش درد میگرفت ولی اون روز برامون خیلی عجیب بود تا به حال هیچ پسر معمولی رو اونطوری ندیده بودیم!! حداقلش این بود که عادی مینشستن ولی خیلی از این ادبش خوشم اومد چون فهمید یه خانم کنارش نشسته دلم میخواست مثل یه برادر محکم بغلش کنم ولی این پسر از دید سایر پسرا چطوریه؟خود شما مردا بهش میگید خنگول من فکر میکردم شما مردا متوجه چسبیدن ما به شیشه کنار تاکسی نیستید و متوجه نمیشید چرا راهمونو کج میکیم ولی حالا میفهمم که متوجه میشید ولی به جای درک کردن و حس کردن ناراحتی ما، از اینکه به خودتون بلا نسبت به چشم یه متجاوز نگاه نشه نگرانید... بنده متاسفم انقدر سیاه فکر میکنید گفتم اداما با هم فرق میکنن شاید بعضی ها درگیر عقده های جنسیشون باشن فرقی هم نداره طرف مذهبی باشه یا اصلا سوسول باشه یا زن و مرد و چه موقعیت اجتماعی داشته باشه شما با اون چوبتون دقیقا کوبیدید تو فرق مرد و در اخر: مردان پیامبر شده اند و زنان مادر... قداست پیامبران را توانسته اند زیر سوال ببرند... ولی قداست مادران را هرگز... 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ دوتا چي تو اين تاپيك بي جواب مونده واقعا يك اينكه دليل اين همه تشكر چي بوده؟ دوم خب كه چي !؟؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ بنده متاسفم انقدر سیاه فکر میکنید گفتم اداما با هم فرق میکنن شاید بعضی ها درگیر عقده های جنسیشون باشن فرقی هم نداره طرف مذهبی باشه یا اصلا سوسول باشه یا زن و مرد و چه موقعیت اجتماعی داشته باشه شما با اون چوبتون دقیقا کوبیدید تو فرق مردو در اخر: مردان پیامبر شده اند و زنان مادر... قداست پیامبران را توانسته اند زیر سوال ببرند... ولی قداست مادران را هرگز... بنده هم متاسفم که شما انقدر سطحی به نوشته یه شخص نگاه میکنید ... شما فقط به ظاهر نوشته من دقت کردید در حالی که باطنش چیز دیگه ای داد میزد... اتفاقا من آدم فوق الهاده مثبت نگری هستم مگر اینکه عوامل محیطی خلاف چیزی رو به من ثابت کنه و دیدم رو منفی کنه بنده هم جسارت نکردم نگفتم همه مردها اونجورین ولی گفتم تعداد اونجوری ها انقدر زیاد بوده که بتونه دید آدمهایی مثل من رو نسبت به آقایون تغییر بده و در ضمن منم نکوبیدم تو سر مردها فقط حرفم اون قسمت آخر بود مردها حتی اگه بدترین شرایط رو برای زنها به وجود بیارن باز هم دلشون فقط به حال خودشون میسوزه و منافع خودشونو در نظر میگیرن در مورد جملات بنفش رنگ هم باید بگم جملات بسیار زیبایی هستند ولی فقط در حد شعار متاسفانه توی جامعه عرب نمای کنونی مردها جایی برای بحث راجع به حمایت از زنان باقی نذاشتند... 4 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ بنده هم متاسفم که شما انقدر سطحی به نوشته یه شخص نگاه میکنید ...شما فقط به ظاهر نوشته من دقت کردید در حالی که باطنش چیز دیگه ای داد میزد... اتفاقا من آدم فوق الهاده مثبت نگری هستم مگر اینکه عوامل محیطی خلاف چیزی رو به من ثابت کنه و دیدم رو منفی کنه بنده هم جسارت نکردم نگفتم همه مردها اونجورین ولی گفتم تعداد اونجوری ها انقدر زیاد بوده که بتونه دید آدمهایی مثل من رو نسبت به آقایون تغییر بده و در ضمن منم نکوبیدم تو سر مردها فقط حرفم اون قسمت آخر بود مردها حتی اگه بدترین شرایط رو برای زنها به وجود بیارن باز هم دلشون فقط به حال خودشون میسوزه و منافع خودشونو در نظر میگیرن در مورد جملات بنفش رنگ هم باید بگم جملات بسیار زیبایی هستند ولی فقط در حد شعار متاسفانه توی جامعه عرب نمای کنونی مردها جایی برای بحث راجع به حمایت از زنان باقی نذاشتند... اگه همون جمله بنفش من متوجه میشدین پی به حرفام میبردین موافق با طرز فکرتون نیستم به هرحال نظر شما برای من کاملا محترمه !! دوست هم ندارم تپانچه بگذارم رو شقیقه کسی و افکارم تلقین به بقیه کسان این نظر شخصی من بود تو این منجلاب فعلی همگی غرقیم چه از لحاظ اخلاقیات و چه ... مرد و زن هم نداره 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ اگه همون جمله بنفش من متوجه میشدین پی به حرفام میبردین موافق با طرز فکرتون نیستم به هرحال نظر شما برای من کاملا محترمه !! دوست هم ندارم تپانچه بگذارم رو شقیقه کسی و افکارم تلقین به بقیه کسان این نظر شخصی من بود تو این منجلاب فعلی همگی غرقیم چه از لحاظ اخلاقیات و چه ... مرد و زن هم نداره دقيقا منم نظر شخصيمو گفتم و نميخوام تلقين كنم فقط بحث كردم شايد به جايي برسيم... 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ همه ی اینا رو گفتی که بگی بعضی پسرا گیر میدن بهت که ما نتیجه بگیریم خوشگل و جذابی ؟! 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ همه ی اینا رو گفتی که بگی بعضی پسرا گیر میدن بهت که ما نتیجه بگیریم خوشگل و جذابی ؟! :ws28: دوست عزیز اونایی که من و دیدن از سنم خبر دارن و میدونن که دیگه از جذابیت من گذشته و اصلا نیاز به جلب توجه واین حرفا ندارم بحث سر وضع خراب جامعس و فضولی مردم و یک سری آدم هرزه که از دهن گشادشون هر چی که میخوان میریزن بیرون من نیاز ندارم جذابیت و خوشکلیم و بخوام اینجا بگم من برای شوهرم جذاب هستم کافیه 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ :ws28:دوست عزیز اونایی که من و دیدن از سنم خبر دارن و میدونن که دیگه از جذابیت من گذشته و اصلا نیاز به جلب توجه واین حرفا ندارم بحث سر وضع خراب جامعس و فضولی مردم و یک سری آدم هرزه که از دهن گشادشون هر چی که میخوان میریزن بیرون من نیاز ندارم جذابیت و خوشکلیم و بخوام اینجا بگم من برای شوهرم جذاب هستم کافیه الان اینا رو گفتی که بگی من علاوه بر جذابیت , فروتنم و به جامعه اهمیت میدم و روشن فکرم ؟! :دی در هر حال فکر کنم درک میکنید که من اصلا قصد جسارت نداشتم 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ نسل من خسته شد از بس دزدکی بوسید... دزدکی حرف زد... دزدکی در آغوش گرفت... دزدکی عشق بازی کرد... دزدکی دوست داشت... ..................دزدکی... دزدانه... خسته شد... خسته...خسته 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده