shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ دوستم میگه: ماشینتو تو روزنامه تبلیغ کردی میخوای بفروشیش؟ پــه نــه پــه معدلش بیست شده ازش قدردانی کردم 14 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ یارو اومده دم مغازه یه ساعت توضیح داده که تلویزیونم فلانه وبهمانه بعدمیپرسن بیارمش واسه تعمیر؟میگم نه بذاریه ورد یادت میدم بخون خودش درست میشه. 13 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ دوستم می گه عکسا رو الان برات بفرستم؟ می گم نه واستا من برم آفلاین شدم بفرست! 11 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ به دوستم می گم امروز رفتیم سره سایت...می گه زمین منظورته؟ می گم نه با همکارم نشستیم با هم تو وب سایتای نت بیل زدیم! 12 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ طوطیمو میخواستم ببرم حموم، مامانم میگه خودتم باهاش میری ؟ پ نه پ خودشو میفرستم نیم ساعت بعدم میرم واسش کیسه میکشم!! 13 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ تو خیابون افتادم تو جدول دستامو دراز کردم یارو میگه کمک میخای ؟پ نه پ زانو زدم دارم ازت درخواسته ازدواج میکنم 11 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ تاپیکی جالبیه , بسی خندیدیم مرسی , اما واقعا بعضی ها با سوالای مسخرشون رو مخ آدم اند!:w00: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ از تاکسی پیاده شدم به راننده نیگا میکنم, میگه باقی پولتو میخوای؟ میگم نه پـَـَــــ میخوام یه دل سیر نیگات کنم که میری دلتنگت نشم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ دختر "با کلی عشوه و ناز": کلی پسر با تک تک نفس های من مردن !!!! ـ پسر با اعتماد نفس: پ نه پ میخواستی نمیرن ازون بوی بد دهنت 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ تو پارک رفتم دستشویی اومدم بیرون یکی جلومو گرفته! میگم پولیه؟ مبگه پ نه پ من اینجا نشستم پشه ها نیان تو حین کار براتون مزاحمت ایجاد کنند 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ میگن کریستف کلمب وقتی رسید به امریکا سرش رو از پنجره کشتی کرد بیرون از یه سرخ پوست پرسید داداش اینجا آمریکاست؟ سرخ پوسته گفت پ نه پ ژاپونه ما هم چون شلوار پامون نیست از خجالت قرمز شدیم 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ تو صف بربری نوبتم شده یارو میگه بربری میخوای؟ پـَـ نه پـَـ اومدم از شاگردت تایپ یاد بگیرم!!!! ـ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ با ماشین افتادیم ته دره یارو میگه زنگ بزنم امبولانس بیاد؟ میگم : پـَـ نه پـَـ یه مشکل درون خانوادست خودمون حلش میکنیم!!!! ـ 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ رفتم الکتریکی می گم آقا سه راهی دارین؟ میگه سه راه برق؟!!! پـَـ نه پـَـ سه راه آذری ، دربست...!!!! ـ 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ رفتم داروخونه، میگم باند دارین؟ میگه باند پانسمان؟ پَ نه پَ باند فرودگاه ! میخوام فرود بیام ! ـ 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ تو دندانپزشکی دکتر آمپول بی حسی رو خالی کرد تو لثه ام. بعد از یه ربع که بی حس شد میگه:خوب حالا پرش کنم؟! فکر کن من با دهن باز چطوری بهش گفتم نه پــــَ ! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ بهش میگم: زود باش دمپاییتو بده تا سوسکه نرفته... میگه:مگه میخوای بکشیش؟... نه پَ میخوام بدم سوسکه پاش کنه !!! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ تو جاده بنزین تمام کردیم وایسادیم کنار جاده 4 لیتری تکون میدیم ! طرف اومده میگه بنزین تمام کردین ؟ میگیم:نه پـَـَـــ میگیم هورا ! ما هم از این دبـــّه ها داریم !!! 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ دارم فیلم گریه دار میبینم , گریه میکردم , مامانم اومده می گه فیلمش گریه داره ؟ نه پ خنده داره من دارم گریه می کنم کارگردانشو ضایع کنم ! 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ یارو سگ های منو دیده، میگه غذا میخورن؟ نه پـَـَـ فتوسنتز میکنن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده