just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ یه هموطن منو تو دانشگاهه استکهلم دید که دارم با دوستم پارسی حرف میزنم. میگه ایرانی ای؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ ، میخوام امتحان ایلتس پارسی بدم واسه بورسیه حوزه علمیه تو ایران . 13 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ تو باشگاه خیس از عرق با رگ های بیرون زده ، زیر فشار ۱۰۰ کیلو پرس دمبل ام. دوستم همون وقت میاد تو میگه:داری ورزش میکنی؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ ،دمبلا گریه میکردن، میندازامشون بالا بخندن که گریشون بند بیاد. 13 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ به استاد ميگم لطفا كمكم كنيد دارم مشروط ميشم ميگه نمره ميخواي میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ نظر شما رو در مورد مقدار و جنس خاكي كه بايد بريزم تو سرم ميخوام! 13 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ميگم آقا شهيد همّت کجاس؟ ميگه بزرگراه شهيد همّت؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ ميخواستم خودشو پيدا کنم يه خانوادهاي رو از نگراني در بيارم 12 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ رفتم پيژامه از کمد برداشتم پوشيدم بابام ميگه از تو کمد برداشتي؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ گذاشته بودم تو يخچال تابستونيه پيژامه تگري بپوشم خنک شم 12 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ دستمو بلند کردم از استاد سوال کنم . ميگه شما سوال داري؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ خواستم خطوط کف دستمو بهت نشون بدم فالمو بگيري 11 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ميگم بابا... تصميم رو گرفتم... مي خوام زن بگيرم... ميگه ميشناسيش؟ ميگم آره.. ميگه مجرده؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ منتظرم شوهرش رضايت نامشو امضا کنه بريم خواستگاري 12 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ رفتم واسه استخدام, يارو ميگه اومدي واسه استخدام؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ اومدم ببينم کي استخدام مي شه ازش شيريني بگيرم 13 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ طوطي گرفتم فاميلمون اومده ميگه طوطيه؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ يا کريمه يه کم با فتوشاپ تغييرش دادم 13 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ دارم تو حياطمون موتورمو تعمير ميکنم به مامانم ميگم دستمال بيخودي داري؟ ميگه ميخواي موتورتو تميز کني؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ ميخوام هل هله کنان برم تو کوچه کردي برقصم 13 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ رفتم صندلي بخرم واسه کامپيوتر يارو گفت : راحت باشه؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ خار داشته باشه 15 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ زنگ زدم ميگم مامان بيا منو گرفتن... ميگه خاک تو سرم, گشت ارشاد؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ مرکز نخبگان ايران 13 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ بعضی از اینا تکراریه. از جایی کپی پیست میکنید؟ 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ بعضی از اینا تکراریه. از جایی کپی پیست میکنید؟ 1ایمیل بود برای من اومد 50 تا از اینا توش بود :smiley (18): 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ رفتم رستوران به پیش خدمتش میگم میشه منو بدین ..میگه میخوای غذا سفارش بدی؟؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخواستم ببینم منویه غذاتون چی کم داره بگم مامانم بپزه براتون بیارم 17 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ بعضی از اینا تکراریه. از جایی کپی پیست میکنید؟ پَ نه پَ! بچه ها رگ ابتکارشون باد کرده از خودشون درمیارن!!! 12 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ بعضی از اینا تکراریه. از جایی کپی پیست میکنید؟ همش کپیه دیگه فیس بوک و کلوب و چیز میزای دیگه...خود اینجا ها هم از همدیگه کپی میکنن اینم کپیه: گفتم غم تو دارم..گفتا غمت سر آید گفتم نه پس می خوای یه عمری غم تو رو داشته باشم 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها الااقل حواستون باشه تکراری کپی نکنین .بعضیاش دیگه سه بار تکرار شده :imoksmiley: خدا پدر فیس بوک رو بیامرزه .عجب چیزی مُد کرده 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ همش کپیه دیگه فیس بوک و کلوب و چیز میزای دیگه...خود اینجا ها هم از همدیگه کپی میکنن اینم کپیه: گفتم غم تو دارم..گفتا غمت سر آید گفتم نه پس می خوای یه عمری غم تو رو داشته باشم پَ نه پَ! بچه ها رگ ابتکارشون باد کرده از خودشون درمیارن!!! 1ایمیل بود برای من اومد 50 تا از اینا توش بود :smiley (18): نامردا من همه رو از خودم گفتم. :w00: 8 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﻗﺼﺎﺑﯽ ﯾﺎﺭﻭ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ ﺍﻭﻣﺪﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺨﺮﯼ؟ﻣﯿﮕﻢ ﻥ ﭖ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺑﻪ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺍﻋﺘﺮﺍﺽ ﺑﻪ ﮐﺸﺘﺎﺭ ﺑﯿﺮﺣﻤﺎﻧﻪ ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺗﺤﺼﻦ ﮐﻨﻢ ﺍﺯ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﭙﺮﺳﻢ ﺍﺳﺘﻘﻼﻟﯿﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﭖ ﻥ ﭖ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺴﯿﯽﻡ ﻣﯿﮕﻢ ﻣﮕﻪ ﺗﻮ ﺍﻡ ﭖ ﻥ ﭖ ﺑﻠﺪﯼ ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﻓﻘﻂ ﺗﻮ ﺑﻠﺪﯼ ﻣﯿﮕﻢ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﻠﺪﻩ ﻣﮕﻪ ﭖ ﻥ ﭖ ﻓﻘﻂ ﻣﻨﻮ ﺗﻮ ﺑﻠﺪﯾﻢ ﺑﺪ ﻣﯿﮕﻢ ﺍﺯ ﺗﻮ ﻓﯿﺲ ﺑﻮﮎ ﯾﺎﺩ ﮔﺮﻓﺘﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﭖ ﻥ ﭖ ﺍﺯ ﯾﻮﺗﻮﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺑﺪ ﻣﯿﮕﻢ ﺍﻻ ﻓﯿﺎ ﻣﯿﮕﻪ ﭖ ﻥ ﭖ ﻓﻘﻂ ﺗﻮ ﺍﻻﻓﯽ:ﺩﯼ ﺑﺪ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﮕﻔﺘﻢ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻕ ﺑﻪ ﭘﺸﻪ ﻣﯿﮕﻢ ﻧﮑﻨﻪ ﺗﻮ ﺍﻡ ﻓﯿﺲ ﺑﻮﮎ ﺩﺍﺭﯼ ﻣﯿﮕﻪ ﭖ ﻥ ﭖ ﻓﻘﻂ ﺗﻮ ﺩﺍﺭﯼ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده