shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ زنگ زدم 115، میگه آمبولانس میخواین قربان؟ گفتم نه پَ یه پلیس 110 میخوام، بقیش هم آدامس بدین! 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ رفتم داروخانه ميگم باند دارين ميگه واسه زخم؟ نــَ پـَـَــــ باند فرودگاه حياط خونمون خراب شده بابام همينطوري داره با هواپيماش دور خونه مي چرخه ! 9 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ رفتم حموم داد زدم میگم این آب چرا ســـــــــرده؟!!!! بابام میگه داری دوش میگیری؟ پـَـــ نــه پـَـــ دارم تمرین های دوره غواصی رو تو تشت دوره میکنم! 4 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ نفس نفس زنون خودم رو رسوندم به اتوبوس ... راننده میگه می خوای سوار شی؟! پـَـــ نــه پـَـــ اومدم سفر خوشی رو براتون آرزو کنم 4 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ سر سفره عقد ، حاج آقا ميگه آیا بنده وکیلم ؟ عروس ميگه پـَـــ نــه پـَـــ حالا شما نميخواد مدرکتو ب رخ شوهر من بکشی!!!!! 5 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ یارو میره دستشوئی زنانه میگیرنش میگن کوری نمیبینی زنونست؟ میگه: پـَـــ نــه پـَـــ میبینم منتها چکار کنم اونجا نوشته: زنا، نه! اونطرف هم نوشته: مردا، نه 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ دوستم پاش خورده ب اگزوز موتور،ناجور سوخته،ميره بيمارستان پرستاره اومده میگه واااای سوختی؟ میگه پـَـــ نــه پـَـــ رفتم مرحله بعد!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ دیشب با دوستم داشتیم حکم بازی میکردیم ... بی بی انداختم ... میگه بی بی بازی کردی؟ پ ن پ انداختم وسط یه شوهر خوب واسش گیر بیاریم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده