shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ *دارم با تلفن حرف میزنم. بابام میگه دوست دخترت بود؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ ژاک شیراک بود درمورد مناغشات اخیر خاور میانه نظرمو میخواست . .* 11 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ *به دوستم میگم وی پی ان داری؟ میگه واسه رد شدن از *****ینگ میخوای نــه پـَـَــــ واسه رد شدن از تنگه ابو غُریب میخوام. هم سنگرام منتظرن!!! 12 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ بچه داییم به دنیا اومده .. همه خوشحال و اینا .. مامان بزرگم برگشته میگه حالا میخواین براش اسم بذارین؟ پـَـ نه پـَـ میخوایم همین جوری ولش کنیم اسمش بشه:... نیو فولدر!!! 12 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ نفس نفس زنون خودم رو رسوندم به اتوبوس ... راننده میگه می خوای سوار شی؟! نه پـَـَـ اومدم سفر خوشی رو براتون آرزو کنم 17 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ کبوتر اولی: بق بقو ... کبوتر دومی: بق بقو؟ کبوتر اولی: نه پـَـَـ قوقولی قوقو 16 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ من میگم بچه اون طرفام اونوقت میلاد بهم این پیام رو میده. تو [/url]هم کردی هم زرتشتی هستی هم ترک هستی؟....الله اکبر:icon_pf (34): از بس گفته ام و متوجه نشده اینبار فقط گفتم سریش نشه. 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ من میگم بچه اون طرفام اونوقت میلاد بهم این پیام رو میده. تو هم کردی هم زرتشتی هستی هم ترک هستی؟....الله اکبر:icon_pf (34): از بس گفته ام و متوجه نشده اینبار فقط گفتم سریش نشه. احتمالاٌ بچه ارومیه ای. 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ میگم دیگه میخوام از ایران برم ... میگه با آژانس مهاجرتی میری؟! پَ نه پَ هماهنگ کردم اول پاییز با دسته غازهای مهاجر 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ یارو با ۱۶۰ تا سرعت زده به یه عابر پیاده ... عابره پرت شده ۲۰ متر اونطرفتر افتاده زمین هیچ تکونیم نمیخوره ... دوستم میگه یعنی مرده؟! پَ نه پَ داره تمارض میکنه پنالتی بگیره! 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ دارن گوسفندرو قربونی میکنن ... یه آفتابه آوردن که بش آب بدن ... اومده میگه میخوان با آفتابه بش آب بدن؟! پَ نه پَ آفتابه آوردن ببرنش دستشویی استرسش از بین بره ... 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ دوستم میگه امروز چندمه ؟ میگم یکم میگه یکم مرداد ؟ پَ نه پَ امروز یکمه فروردینه ... عیدت مبارک عمو جون یه بوس بده 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ دوستم زنگ زده میگه چکار میکنی؟ میگم ماشینمو آوردم تعمیرگاه ... میگه مگه خرابه ؟ پَ نه پَ آوردمش تعمیرگاه عیادت دوستای مریضش 10 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ دارم به خواهر زادم دیکته میگم ... رسیده آخر خط میگه دایی برم سر خط ؟! پَ نه پَ بقیشو رو فرش بنویس ! 9 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ بسته سیگارمو گرفته که از توش سیگار برداره ... میگه اِ اِ اِ همین یه نخه ؟ پَ نه پَ این یه دونه چشم گذاشته، بقیه رفتن قایم شدن ! 9 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ به دوستم میگم دماغتو عمل کردی چه قدر عوض شدی! میگه یعنی بهتر شدم؟! پ ن پ با اون بویینگ 360 روی صورتت خیلی خوشگلتر بودی! 8 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ دکتر شریعتی : فاطمه فاطمه است ! پ نه پ جنیفر لوپز است داشتم سیگار می کشیدم بابام اومده دیده میگه سیگار میکشی؟؟؟؟؟؟؟ گفتم : پـــــَ نه پــــَ دارم با دود به سرخپوستهای آمریکا علامت میدم برام دعوتنامه بفرستن برم از این مملکت هفته ی پیش مریض شده بودم اعصابم داغون بود. رفتم کیلینیک آمپول و گذاشتم رو میز پدیرش دیگه حرفی نزدم. پرستاره میگه:میخوای آمپول بزنی؟! پـَـَـ نــه پـَـَــــ اومدم کلاس شنا ثبت نام کنم. 11 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ به دوستم میگم دماغتو عمل کردی چه قدر عوض شدی! میگه یعنی بهتر شدم؟! پ ن پ با اون بویینگ 360 روی صورتت خیلی خوشگلتر بودی! 360 که ایرباس بود:ws6: 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ 360 که ایرباس بود:ws6: ایمیل ه دیگه 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ به مامانم میگم ناهار چی داریم؟ میگه گشنته؟ پ ن پ میخوام بدونم زن زندگی هستی یا نه ! 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ مرغ رو از فریزر در آوردم میگه می خوای غذا درست کنی ؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ خانوادش اومدن میخوان از سردخونه ببرن خاکش کنن.... ـ 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده