Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ من تو سیمولینکی که کار میکنم خروجیه سیگنالم ی ماتریس ستونیه 51*1 هستش!! میخواستم معکوس کنم اون خروجی رو، ولی چون ماتریسم مربعی نیست ارور میده!! چجوری میتونم اون ماتریسه ستونی رو مربعی کنم؟!! چند جا جستجو کردم، برای ماتریس های غیر مربعی، ماتریس معکوس تعریف نمیشه. یکسری ماتریس شبه معکوس هست که فکر نکنم به کارتون بیاد. به نظرم اینکه از خروجی ستونی، انتظار معکوس داشته باشیم بی معنیه. صورت کامل سئوالت چیه که باید از یک ماتریس ستونی به یک معکوس برسی؟ 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ کسی هست سوالارو جواب بده اگه عکس از سوالا بگیریم ؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ کسی هست سوالارو جواب بده اگه عکس از سوالا بگیریم ؟؟؟؟ تو بگیر و بذار اینجا بالاخره یکی شاید بتونه جواب بده 1 لینک به دیدگاه
sarasalehi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ سلام لطفاجواب این اثباتهاروتاشنبه بنویسیدخیللللی نیازدارم1_اثبات هرچندجمله ای درxدارای حداستLim sinx=sinx0_2. همون هم ارزی سینوس X_x0Lim1/x2_3=بینهایت X_04_مثالی بزنیدکهf'(x درx0بزرگترازصفرودلتاهمسایگیx0صعودی نیست لینک به دیدگاه
samad5070 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۵ سلام می شه پاسخ سوال من رو هم بدین بسط مک لورن (1+x) به توان 1÷X لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده