Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2013 من تو سیمولینکی که کار میکنم خروجیه سیگنالم ی ماتریس ستونیه 51*1 هستش!! میخواستم معکوس کنم اون خروجی رو، ولی چون ماتریسم مربعی نیست ارور میده!! چجوری میتونم اون ماتریسه ستونی رو مربعی کنم؟!! چند جا جستجو کردم، برای ماتریس های غیر مربعی، ماتریس معکوس تعریف نمیشه. یکسری ماتریس شبه معکوس هست که فکر نکنم به کارتون بیاد. به نظرم اینکه از خروجی ستونی، انتظار معکوس داشته باشیم بی معنیه. صورت کامل سئوالت چیه که باید از یک ماتریس ستونی به یک معکوس برسی؟ 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 24 آذر، 2013 کسی هست سوالارو جواب بده اگه عکس از سوالا بگیریم ؟؟؟؟ تو بگیر و بذار اینجا بالاخره یکی شاید بتونه جواب بده 1
sarasalehi 10 ارسال شده در 24 دی، 2013 سلام لطفاجواب این اثباتهاروتاشنبه بنویسیدخیللللی نیازدارم1_اثبات هرچندجمله ای درxدارای حداستLim sinx=sinx0_2. همون هم ارزی سینوس X_x0Lim1/x2_3=بینهایت X_04_مثالی بزنیدکهf'(x درx0بزرگترازصفرودلتاهمسایگیx0صعودی نیست
samad5070 10 ارسال شده در 17 دی، 2016 سلام می شه پاسخ سوال من رو هم بدین بسط مک لورن (1+x) به توان 1÷X
ارسال های توصیه شده