samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ دیروز داشتم مستند تب رو میدیدم در مورد تب زیبایی بود که دختری رو نشون داد برای زیبایی رفته بود یکی از اعضای بدنش رو عمل کرده بود برای بار دوم هم عمل کرده بار سوم برای از بین بردن جایی بقیه ها رفته بود که دکتر بیهوشی بر اساس سهل انگاری داروی بیهوشی رو زیاد تزریق میکنه:icon_pf (34): و این دختر جون برای همیشه فلج میشه و سیستمم حرکتی بدنش از کار میافته چی کسی جواب گو ست ؟ دکتر بیهوشی با شمام ایا این پولها خوردن داره زندگی یه دختر جون رو به چه ارزشی ازش گرفتی از این دکترها در جامعه ما کم نیست اینو نوشتم تا اونایی که برنامه رو ندیدند بخونند و آگاه بشند که اگر خواستند عمل کنند هوشیارانه پزشک خود را انتخاب نماییند 15 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ واسه درس عبرت بقیه خوبه قدیما هر کی دماغ عمل میکرد همه ی جوری نگاش میکردن تازگیا هرکی عمل نکرده باشه 4 چشمی نگاش میکنن دخترا از بچگی روزشماری میکنن کی 18 سالشون میشه دماغ عمل کنن ایشالا زودتر این تب تو جامعه فروکش کنه 11 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ واسه درس عبرت بقیه خوبه قدیما هر کی دماغ عمل میکرد همه ی جوری نگاش میکردن تازگیا هرکی عمل نکرده باشه 4 چشمی نگاش میکنن دخترا از بچگی روزشماری میکنن کی 18 سالشون میشه دماغ عمل کنن ایشالا زودتر این تب تو جامعه فروکش کنه ان شالله که زودتر فروکش بشه چون الان به چشم امل نگات میکنند اگر دماغت عملی نباشه :ws2: 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ واسه درس عبرت بقیه خوبه قدیما هر کی دماغ عمل میکرد همه ی جوری نگاش میکردن تازگیا هرکی عمل نکرده باشه 4 چشمی نگاش میکنن دخترا از بچگی روزشماری میکنن کی 18 سالشون میشه دماغ عمل کنن ایشالا زودتر این تب تو جامعه فروکش کنه من مخالفم وقتی یکی میره عم کنه دکتر موظفه وظیفشو انجام بده شاید از نظر منو شما عمل بینی مضحک باشه اما وقتی یکی داره هزینه میکنه باید جواب بگیره نه بره سینه قبرستون 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ جدیدا همه تو فامیل ما می خوان برن دماغ عمل کنن 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ من مخالفم وقتی یکی میره عم کنه دکتر موظفه وظیفشو انجام بده شاید از نظر منو شما عمل بینی مضحک باشه اما وقتی یکی داره هزینه میکنه باید جواب بگیره نه بره سینه قبرستون دقیقا همینه که میگی .....اون دکتر موظف که کارش رو درست انجام بده اما متاسفانه کوتاهی کرده 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ کم نیستن این دکترها یکی از فاجعه افرین ترین اقشار پزشکا هستن.....سلامتی و زندگی مردمو به باد میدن...ککشونم نمیگزه 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ کم نیستن این دکترهایکی از فاجعه افرین ترین اقشار پزشکا هستن.....سلامتی و زندگی مردمو به باد میدن...ککشونم نمیگزه البته فقط توی ایران اینجوریه جای دیگه پدر پزشک و در میارن 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ کم نیستن این دکترهایکی از فاجعه افرین ترین اقشار پزشکا هستن.....سلامتی و زندگی مردمو به باد میدن...ککشونم نمیگزه فقط پزشکا نیستااا خودت یه سر به ص حوادث بزن چقدر ساختمونا یه دفعه میریزه رو سر مردم:icon_pf (34):مهندسا تو صنعت خودرو چی کردن ماشینا میترکه کشتن کشتنه دیگه چه با یه تزریق اشتباه چه با کج ساختن ساختمون یا حتی کم کاری کردن و ورشکست شدن یه جا و بیکاری مردم و .... مهم اینه هر کی کارشو سر جا انجام بده که سختم هست 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ البته فقط توی ایران اینجوریه جای دیگه پدر پزشک و در میارن تنها ایران نیست هر جا ضعیف باشه این وضعم هست البته مشکل ما اینم هست میگیم دکتر معروفتره کارش درستتره میریم همون فاتحمونو میخونه 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ این عمل دماغ انقدر مد شد که هر کدوم از دکترهایی که درآمد رویایی نداشتن و جراحی بلد بودن رفتن سراغ عمل زیبایی. دیگه بیشتر از این نمیشه انتظار داشت. ازماست که برماست. خودمان کردیم که لعنت بر خودمان باد. 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ اخه مگه مرض دارم یا پولم اضافی کرده برم عمل کنم من از بینیم راضیم 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ اخه مگه مرض دارم یا پولم اضافی کرده برم عمل کنم من از بینیم راضیم عسیسم بینی تو خوبه حالا منو بگی یه دوسه سایز بزرگه .... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ خب شاید هم طرف بخاطر استفاده مکرر از داروی بیهوشی بواسطه چندتا عملش دچار شوک شده باشه به نظر من اگر نیاز نباشه نباید بری عمل حالا یک بار رفتی هیچی دوبار رفتی هیچی بار سوم مگر مرض داری میری جای بخیه برداشتند دیگه چه صیغه ای هست من نمیفهمم تازه جای بخیه رو هم بالیرز میشه برداشت 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ عسیسم بینی تو خوبه حالا منو بگی یه دوسه سایز بزرگه .... بینی تو به اون خوبی.هی عیب رو خودت بذار عسیسممممممم 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ بینی تو به اون خوبی.هی عیب رو خودت بذار عسیسممممممم یه کم تعریف کنید از هم ما که ندیدیم 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ خب شاید هم طرف بخاطر استفاده مکرر از داروی بیهوشی بواسطه چندتا عملش دچار شوک شده باشه به نظر من اگر نیاز نباشه نباید بری عمل حالا یک بار رفتی هیچی دوبار رفتی هیچی بار سوم مگر مرض داری میری جای بخیه برداشتند دیگه چه صیغه ای هست من نمیفهمم تازه جای بخیه رو هم بالیرز میشه برداشت اتفاقا بحث سر همین هم شد که اول قرار بوده با لیزر از بین ببرنش اما یکدفعه کار به بیهوشی رسیده .....واقعا خداوند عقل بده می ارزه برای دیگران یک عمر روی تخت زندگی کنی خب حالا که نیاز نیست عمل کنی بشین سر جات خداوند چهره زیبا بهت داده حتما باید تمام اعضای بدنت زیبا باشه متاسفم برای خودمون ما مردم ایران که بزرگترین ملاک ازدواج شده زیبایی و همه خودشون رو به اب و اتیش میزنند تا زیبا بشند 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ یه کم تعریف کنید از هم ما که ندیدیم چیه سریع بهار جون حسودیت شد 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ یه کم تعریف کنید از هم ما که ندیدیم چیه حسودی میکنی؟ خوبه شماها خانوادگی تو انجمنید خواهرو شوهر خواهروو.....برو بگو بیان تعریف مماختو بکنن 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ چیه سریع بهار جون حسودیت شد وااااااااااااااااااااااااااااا:jawdrop: نه چه حرفا(شکلک پشت دست زدن) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده