samaneh66 10265 ارسال شده در 2 مهر، 2011 دیروز داشتم مستند تب رو میدیدم در مورد تب زیبایی بود که دختری رو نشون داد برای زیبایی رفته بود یکی از اعضای بدنش رو عمل کرده بود برای بار دوم هم عمل کرده بار سوم برای از بین بردن جایی بقیه ها رفته بود که دکتر بیهوشی بر اساس سهل انگاری داروی بیهوشی رو زیاد تزریق میکنه:icon_pf (34): و این دختر جون برای همیشه فلج میشه و سیستمم حرکتی بدنش از کار میافته چی کسی جواب گو ست ؟ دکتر بیهوشی با شمام ایا این پولها خوردن داره زندگی یه دختر جون رو به چه ارزشی ازش گرفتی از این دکترها در جامعه ما کم نیست اینو نوشتم تا اونایی که برنامه رو ندیدند بخونند و آگاه بشند که اگر خواستند عمل کنند هوشیارانه پزشک خود را انتخاب نماییند 15
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 2 مهر، 2011 واسه درس عبرت بقیه خوبه قدیما هر کی دماغ عمل میکرد همه ی جوری نگاش میکردن تازگیا هرکی عمل نکرده باشه 4 چشمی نگاش میکنن دخترا از بچگی روزشماری میکنن کی 18 سالشون میشه دماغ عمل کنن ایشالا زودتر این تب تو جامعه فروکش کنه 11
samaneh66 10265 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2011 واسه درس عبرت بقیه خوبه قدیما هر کی دماغ عمل میکرد همه ی جوری نگاش میکردن تازگیا هرکی عمل نکرده باشه 4 چشمی نگاش میکنن دخترا از بچگی روزشماری میکنن کی 18 سالشون میشه دماغ عمل کنن ایشالا زودتر این تب تو جامعه فروکش کنه ان شالله که زودتر فروکش بشه چون الان به چشم امل نگات میکنند اگر دماغت عملی نباشه :ws2: 6
VINA 31339 ارسال شده در 2 مهر، 2011 واسه درس عبرت بقیه خوبه قدیما هر کی دماغ عمل میکرد همه ی جوری نگاش میکردن تازگیا هرکی عمل نکرده باشه 4 چشمی نگاش میکنن دخترا از بچگی روزشماری میکنن کی 18 سالشون میشه دماغ عمل کنن ایشالا زودتر این تب تو جامعه فروکش کنه من مخالفم وقتی یکی میره عم کنه دکتر موظفه وظیفشو انجام بده شاید از نظر منو شما عمل بینی مضحک باشه اما وقتی یکی داره هزینه میکنه باید جواب بگیره نه بره سینه قبرستون 9
samaneh66 10265 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2011 من مخالفم وقتی یکی میره عم کنه دکتر موظفه وظیفشو انجام بده شاید از نظر منو شما عمل بینی مضحک باشه اما وقتی یکی داره هزینه میکنه باید جواب بگیره نه بره سینه قبرستون دقیقا همینه که میگی .....اون دکتر موظف که کارش رو درست انجام بده اما متاسفانه کوتاهی کرده 4
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 2 مهر، 2011 کم نیستن این دکترها یکی از فاجعه افرین ترین اقشار پزشکا هستن.....سلامتی و زندگی مردمو به باد میدن...ککشونم نمیگزه 7
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 مهر، 2011 کم نیستن این دکترهایکی از فاجعه افرین ترین اقشار پزشکا هستن.....سلامتی و زندگی مردمو به باد میدن...ککشونم نمیگزه البته فقط توی ایران اینجوریه جای دیگه پدر پزشک و در میارن 3
VINA 31339 ارسال شده در 2 مهر، 2011 کم نیستن این دکترهایکی از فاجعه افرین ترین اقشار پزشکا هستن.....سلامتی و زندگی مردمو به باد میدن...ککشونم نمیگزه فقط پزشکا نیستااا خودت یه سر به ص حوادث بزن چقدر ساختمونا یه دفعه میریزه رو سر مردم:icon_pf (34):مهندسا تو صنعت خودرو چی کردن ماشینا میترکه کشتن کشتنه دیگه چه با یه تزریق اشتباه چه با کج ساختن ساختمون یا حتی کم کاری کردن و ورشکست شدن یه جا و بیکاری مردم و .... مهم اینه هر کی کارشو سر جا انجام بده که سختم هست 7
VINA 31339 ارسال شده در 2 مهر، 2011 البته فقط توی ایران اینجوریه جای دیگه پدر پزشک و در میارن تنها ایران نیست هر جا ضعیف باشه این وضعم هست البته مشکل ما اینم هست میگیم دکتر معروفتره کارش درستتره میریم همون فاتحمونو میخونه 3
vahid88 9651 ارسال شده در 2 مهر، 2011 این عمل دماغ انقدر مد شد که هر کدوم از دکترهایی که درآمد رویایی نداشتن و جراحی بلد بودن رفتن سراغ عمل زیبایی. دیگه بیشتر از این نمیشه انتظار داشت. ازماست که برماست. خودمان کردیم که لعنت بر خودمان باد. 5
تینا 15116 ارسال شده در 2 مهر، 2011 اخه مگه مرض دارم یا پولم اضافی کرده برم عمل کنم من از بینیم راضیم 3
samaneh66 10265 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2011 اخه مگه مرض دارم یا پولم اضافی کرده برم عمل کنم من از بینیم راضیم عسیسم بینی تو خوبه حالا منو بگی یه دوسه سایز بزرگه .... 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 2 مهر، 2011 خب شاید هم طرف بخاطر استفاده مکرر از داروی بیهوشی بواسطه چندتا عملش دچار شوک شده باشه به نظر من اگر نیاز نباشه نباید بری عمل حالا یک بار رفتی هیچی دوبار رفتی هیچی بار سوم مگر مرض داری میری جای بخیه برداشتند دیگه چه صیغه ای هست من نمیفهمم تازه جای بخیه رو هم بالیرز میشه برداشت 5
تینا 15116 ارسال شده در 2 مهر، 2011 عسیسم بینی تو خوبه حالا منو بگی یه دوسه سایز بزرگه .... بینی تو به اون خوبی.هی عیب رو خودت بذار عسیسممممممم 3
shaden. 18583 ارسال شده در 2 مهر، 2011 بینی تو به اون خوبی.هی عیب رو خودت بذار عسیسممممممم یه کم تعریف کنید از هم ما که ندیدیم 3
samaneh66 10265 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2011 خب شاید هم طرف بخاطر استفاده مکرر از داروی بیهوشی بواسطه چندتا عملش دچار شوک شده باشه به نظر من اگر نیاز نباشه نباید بری عمل حالا یک بار رفتی هیچی دوبار رفتی هیچی بار سوم مگر مرض داری میری جای بخیه برداشتند دیگه چه صیغه ای هست من نمیفهمم تازه جای بخیه رو هم بالیرز میشه برداشت اتفاقا بحث سر همین هم شد که اول قرار بوده با لیزر از بین ببرنش اما یکدفعه کار به بیهوشی رسیده .....واقعا خداوند عقل بده می ارزه برای دیگران یک عمر روی تخت زندگی کنی خب حالا که نیاز نیست عمل کنی بشین سر جات خداوند چهره زیبا بهت داده حتما باید تمام اعضای بدنت زیبا باشه متاسفم برای خودمون ما مردم ایران که بزرگترین ملاک ازدواج شده زیبایی و همه خودشون رو به اب و اتیش میزنند تا زیبا بشند 4
samaneh66 10265 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2011 یه کم تعریف کنید از هم ما که ندیدیم چیه سریع بهار جون حسودیت شد 3
تینا 15116 ارسال شده در 2 مهر، 2011 یه کم تعریف کنید از هم ما که ندیدیم چیه حسودی میکنی؟ خوبه شماها خانوادگی تو انجمنید خواهرو شوهر خواهروو.....برو بگو بیان تعریف مماختو بکنن 3
shaden. 18583 ارسال شده در 2 مهر، 2011 چیه سریع بهار جون حسودیت شد وااااااااااااااااااااااااااااا:jawdrop: نه چه حرفا(شکلک پشت دست زدن) 3
ارسال های توصیه شده