*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ یک دانشجوی عاشق سینه چاک دختر همکلاسیش بود,.. .. بالاخره یک روزی به خودش جرات داد و به دختر راز دلش رو گفت و از دختره خواستگاری کرد... اما دختر خانوم داستان ما عصبانی شد و درخواست پسر رو رد کرد. بعدم پسر رو تهدید کرد که اگر دوباره براش مزاحمت ایجاد کنه، به حراست میگه روزها ازپی هم گذشت و دختره واسه امتحان از پسر داستان ما یک جزوه قرض گرفت و داخلش نوشت " من هم تو رو دوست دارم، من رو ببخش اگر اون روز رنجوندمت اگر منو بخشیدی بیا و باهام صحبت کن و دیگه ترکم نکن. ولی پسر دانشجو هیچوقت دیگه باهاش حرف نزد. چهار سال آزگار کذشت و هر دو فارغ التحصیل شدند. اما پسر دیگه طرف دختره نرفت.!! نتیجه اخلاقی این ماجرا. . پسرهای دانشجو هیچوقت لای کتاب ها و جزوه هاشون رو باز نمیکنند.!! به بخت خود پشت نکنید و جواب بله رو همون اول بدید !...D: :icon_pf (34): 15 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ زبان تخصصی 20:w58: ایول داره بابا/بزنید کف قشنگه رو... خب شما راحتترین واحد مهندسی مکانیک(معادلات) رو شدین 10 و این یعنی مکانیک شیره مث شمشیره صنایع موشه مث خرگوشه 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ استادای ما نمیدونم چرا نمره ها رو نمیدن تنبلی هم حئی داره 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ این استاد دیوانمون نمره ها رو نمیده یکی رو دادن اونم شد 16 باید بیشتر میشدا(پروژشو هنوز نفرستادم) 7 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ زبان تخصصی 20:w58: ایول داره بابا/بزنید کف قشنگه رو...خب شما راحتترین واحد مهندسی مکانیک(معادلات) رو شدین 10 و این یعنی مکانیک شیره مث شمشیره صنایع موشه مث خرگوشه در عوض شما تو امار و احتمالات موشی بیش نیستید! 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ در عوض شما تو امار و احتمالات موشی بیش نیستید! ضایع شدیم رفتیم 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ ضایع شدیم رفتیم ولش کن بابا سوت بزن! 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ در عوض شما تو امار و احتمالات موشی بیش نیستید! 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ طراحي معماري و شهرسازي 17 مقاومت مصالح 18 فارسي 13.5 انديشه سياسي امام 13.5 مكانيك سيالات 13.5 مديريت كارگاه و منابع انساني 15.5 قوانين حاكم بر پروژه ها 17 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ 8 10 17:5 فعلا این سه تا اومده هر سه تا رو در اصل میوفتادم هر استادی هر جور خواسته نمره داده...!:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ الکترونیک2..10 آز مدار منطقی..16.5 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ ی ترم با استاد گفتیمو خندیدیم .. بعد به ما 13.25 (محاسبات عددی ) میده .. از 30نفر .. 20 نفرو انداخت :vahidrk: اصول مدارهای مخابراتی 13.5 :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ امروز بعد امتحان ! من : سوال 6 و 7رو چی نوشتی؟ دوستم : سوال 6 و 7 نداشتیم که همش 5 سوال بود ؟!؟!؟!؟ من :خنگول 3 تا از سوال ها پشت صحفه دوستم : ووووواااااااایییییی !!!!! مگه پشت صفحه هم سوال بود !؟!!؟ ... ( سکته ناقص ) ... من : نه : دوستم: :vahidrk: :vahidrk: :vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ 20 انقلاب اسلامی رو بیست گرفتم یاد بگیرید. 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ الکترونیک2..10آز مدار منطقی..16.5 ای بابا, ال 2 که راحته! اگه در طول ترم مسئله حل می کردی راحت بالای 15 می گرفتی 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ ای بابا, ال 2 که راحته! اگه در طول ترم مسئله حل می کردی راحت بالای 15 می گرفتی آره.. ی سوتیه بد سر ی سوال دادم.. پروندش..هنوز یادم میاد کلی حرص میخورم.. 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ آره.. ی سوتیه بد سر ی سوال دادم.. پروندش..هنوز یادم میاد کلی حرص میخورم.. خوب بگو چی بود شاید دل یه بنده ی خدا رو شاد کنی با این کارت! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده