MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام خدمت همه عزیزانیک دوشواری برای بنده اتفاق افتاده و منو بدجور درگیر خودش کرده و آن دوشواری اینه که: یکسری pdf دارم که به شکل زیر می باشد دلیلش چیه؟ چیکار باید بکنم درست بشود؟ آقا و خانوم خواهش دارم نجاتم بدید... سلام بنده هم یک کتاب دارم همین مشکل رو داره البته وقتی اررور میده نوشته فونتش چیه. برای بنده فونت RNPWLotusBold هستش که هرچی گشتم هم پیدا نکردم. 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بنده هم یک کتاب دارم همین مشکل رو داره البته وقتی اررور میده نوشته فونتش چیه. برای بنده فونت RNPWLotusBold هستش که هرچی گشتم هم پیدا نکردم. سلام . یه کاری کنید یعنی کلک بزنید فونت B Lotus رو اسمش رو عوض کنید به همین اسمی که بالا نوشتید بعد کپی کنید در قسمت فونت ویندوز ببینید مشکل حل میشه یا نه 4 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام . یه کاری کنید یعنی کلک بزنید فونت B Lotus رو اسمش رو عوض کنید به همین اسمی که بالا نوشتید بعد کپی کنید در قسمت فونت ویندوز ببینید مشکل حل میشه یا نه نمیشه اصلا اسم کاره ای نیست چون فونت باید نصب شه حالا اسمش هرچی میخواد باشه. یعنی من موندم مرده این فونتو از کجا گیر آورده باهاش کتاب نوشته. تو نت هرچی گشتم نبود. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام خدمت همه عزیزانیک دوشواری برای بنده اتفاق افتاده و منو بدجور درگیر خودش کرده و آن دوشواری اینه که: یکسری pdf دارم که به شکل زیر می باشد دلیلش چیه؟ چیکار باید بکنم درست بشود؟ آقا و خانوم خواهش دارم نجاتم بدید... این فونتا رو دانلود کن و بریز تو فونتای ویندوزت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام خدمت همه عزیزانیک دوشواری برای بنده اتفاق افتاده و منو بدجور درگیر خودش کرده و آن دوشواری اینه که: یکسری pdf دارم که به شکل زیر می باشد دلیلش چیه؟ چیکار باید بکنم درست بشود؟ آقا و خانوم خواهش دارم نجاتم بدید... یه راه اینه که از یه برنامه ادیت فونت یا ساخت فونت استفاده کنی یه فونت فارسی, مثل B Nazanin یا هرچیز دیگه رو که باهاش راحتی تو این برنامه باز کن, بعد به اسم همون فونتی که برای پی دی اف هست سیو کن, بعد این فونت رو نصب کن, درست میشه من قبلا این کار رو انجام دادم, جواب میده 100% 4 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام نمیدونم چرا جدیدا که میخوام برا بچه ا تشکر بزنم تشکر زده نمیشه وشماره های انجمن فارسی شده ... 2 لینک به دیدگاه
*delaram* 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ سلاممممممممم به هممممممممگی بچه ها؟میدونین فرمت جلدپایان نامه کارشناسی چیه؟ با چه فونتی وچه سایزی عنوان اینای روجلدو بنویسیم؟ تونت گشتم هرکدوم یه جوربود.انگاری استانداردی نیس 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ سلاممممممممم به هممممممممگیبچه ها؟میدونین فرمت جلدپایان نامه کارشناسی چیه؟ با چه فونتی وچه سایزی عنوان اینای روجلدو بنویسیم؟ تونت گشتم هرکدوم یه جوربود.انگاری استانداردی نیس درود بر شما دوست عزیز فرمت خاص و استانداردی وجود نداره، هر دانشگاه فرمت خاص خودش رو ارائه میده و اصولا موقع ثبت نام کارشناسی این فرمت به همراه دفترچه ی معرفی واحدهای کارشناسی در اختیار دانشجو قرار میگیره . مثلا فرمت دانشگاه ما اینطوری هستش: شما هم اگه چنین فرمتی از اول بهتون داده نشده (موقع ثبت نام دانشگاه) ، بنظرم بهتره با از مدیر گروهتون یا مسئول آموزش بپرسید ... یا اینکه حداقل پایان نامه های بچه های سالهای قبل رو ببینید چجوری بوده 6 لینک به دیدگاه
nezami 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام خدمت بر و بچه های شهرسازی دوستان من یه مشکلی در ارتباط با پایان نامم دارم موضوعش بررسی مغایرتهای شبکه ارتباطی با استانداردهای شهرسازی ولی منابع خ خ خ محدوده ممنون میشم از دوستان که اگه مطلبی یا کتابی هست بجز کتاب دکتر غریب حتی پایاننامهای مشابه معرفی کنن لطفا به دادم برسد ممنونم 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها...من فیلم مستند که راجع به معماری تهران یا معماری زمان پهلوی باشه میخوام...در مورد محیط شهریم باشه باز خوبه... به نظرتون پیدا میکنم!کسی میتونه کمک کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها...من فیلم مستند که راجع به معماری تهران یا معماری زمان پهلوی باشه میخوام...در مورد محیط شهریم باشه باز خوبه...به نظرتون پیدا میکنم!کسی میتونه کمک کنه؟ اینو تو تالار معماری هم بگی خوبه، شاید اونا هم بتونن بهتر کمک کنن و فایلی چیزی داشته باشن. 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ اینو تو تالار معماری هم بگی خوبه، شاید اونا هم بتونن بهتر کمک کنن و فایلی چیزی داشته باشن. ممنون.. گذاشتم..یکی از بچه های معماری لطف کرد و قراره برام بفرسته.امیدوارم کارم راه بیفته.ممنون مهندس 2 لینک به دیدگاه
masoudtah 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها...من فیلم مستند که راجع به معماری تهران یا معماری زمان پهلوی باشه میخوام...در مورد محیط شهریم باشه باز خوبه...به نظرتون پیدا میکنم!کسی میتونه کمک کنه؟ سعی کن فیلم تهران انار دارد رو جووووووووور کنی... 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سعی کن فیلم تهران انار دارد رو جووووووووور کنی... تهران انار ندارد 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سعی کن فیلم تهران انار دارد رو جووووووووور کنی... ار کجا دقیقا باید جوور کنم...اطلاعات کامل تر نمیشه بدی!!!!انار دارد ...ندارد.... ممنون میشم یاریم کنید.شعار انتخاباتیه هااا 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ تهران انار ندارد دارد...ندارد...شما نداری این فیلمرو؟بی زحمت شما هم راهنمایی کن.ممنون 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ دارد...ندارد...شما نداری این فیلمرو؟بی زحمت شما هم راهنمایی کن.ممنون تهران انار ندارد یک فیلمی بوده از مسعود بخشی. که در سال 88 اجازه پخش پیدا کرد. در مورد شهر تهرانه کلن! من همون چن سال پیش دیدم خیلی جزییاتش یادم نیست نمی دونم تا چه حد به موضوعی که میخای ارتباط پیدا میکنه من یه سرچ زدم اینا رو پیدا کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازم خودت بگرد به احتمال زیاد لینک سالم باید پیدا شه از بینشون 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ تهران انار نداردیک فیلمی بوده از مسعود بخشی. که در سال 88 اجازه پخش پیدا کرد. در مورد شهر تهرانه کلن! من همون چن سال پیش دیدم خیلی جزییاتش یادم نیست نمی دونم تا چه حد به موضوعی که میخای ارتباط پیدا میکنه من یه سرچ زدم اینا رو پیدا کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بازم خودت بگرد به احتمال زیاد لینک سالم باید پیدا شه از بینشون ممنون گلم زحمت افتادی...راضی نبودم 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ ممنون گلم زحمت افتادی...راضی نبودم 1 لینک به دیدگاه
masoudtah 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ تهران انار ندارد اااا اشتباه لوپی بود اماامااااااااااااا نه دیگه الان دارد تو حواشی تهران انارارو کاشتن... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده