M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان من به یه مشکل اساسی خوردم!کسی اطلاع داره رابطه بالانس انرژی برای یک حجم کنترل به عنوان مثال لوله ای که تحت شار ثابت هست میتونه مستقل از ضریب انتقال حرارت باشه یا نه؟ من میخوام طول لوله رو حساب کنم و اختلاف انتالپی و شار و قطر و دبی رو دارم! میشه رابطه وسطی رو دور زد؟ اولین پارامتر انتقال حرارت دماست.یعنی باید اختلاف دمایی باشه تا انتقال حرارتی صورت بگیره...اینو که همه میدونیم... پارامتر دوم سطح انتقال حرارت هست که خیلی برامون اهمیت داره و ضریب انتقال حرارت هم وابسته به سطح هست ..درسته؟ شما میخواهید تاثیر سطح رو نادیده بگیرید که نمیشه...مگر اینکه خودتون برای سطحی که نمیشناسید یک ضریب اطمینان در نظر بگیرید و مساله رو حل کنید که این رو هم باز باید از کسی که در این زمینه کار میکنه برای اطمینان پرسید. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان در مورد دمای سطح آب دریا و عمق اون تا بحال فکر کردید؟ دمای هر کدوم تقریبا چقدر است؟ اختلاف این دو دما چقدره؟ 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ با سپاس، یک شاری وجود داره و یک سطح مجهول، و یک تغییر انتالپی که موجوده و یک دبی، من میخوام که بدون استفاده از رابطه وسط و محاسبه U مساحت رو حساب کنم! آیا امکانش هست؟ 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان در مورد دمای سطح آب دریا و عمق اون تا بحال فکر کردید؟ دمای هر کدوم تقریبا چقدر است؟ اختلاف این دو دما چقدره؟ حل واقعیش با توجه به جریانهای داخلی اقیانوس ها و دریاها سخته اما اگه ساکن در نظر بگیریمش دمای کف دریا 4 درجه سانتیگراد هست! دما سطح خارجی هم با توجه به سرعت باد روی دریا متغیره، اینکه کجا در چه ارتفاعی چه دمایی داریم بنظرم یک مقدار سخته! اما فکر کنم لایه های دمایی از قانون شناوری پیروی کنن (با توجه به تغییر چگالی مرتب میشن دماها) این جواب اولیمه! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ با سپاس، یک شاری وجود داره و یک سطح مجهول، و یک تغییر انتالپی که موجوده و یک دبی، من میخوام که بدون استفاده از رابطه وسط و محاسبه U مساحت رو حساب کنم! آیا امکانش هست؟ متوجه منظورتون شدم ولی متاسفانه اطلاعاتم در حدی نیست که به صراحت بتونم رد یا تایید کنم شار میشه اختلاف دما ضرب در ضریب انتقال حرارت؟ شما این شار رو چجوری دارید؟ 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ یک شار ثابتی بر واحد سطح مانند خورشید! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ حل واقعیش با توجه به جریانهای داخلی اقیانوس ها و دریاها سخته اما اگه ساکن در نظر بگیریمش دمای کف دریا 4 درجه سانتیگراد هست! دما سطح خارجی هم با توجه به سرعت باد روی دریا متغیره، اینکه کجا در چه ارتفاعی چه دمایی داریم بنظرم یک مقدار سخته! اما فکر کنم لایه های دمایی از قانون شناوری پیروی کنن (با توجه به تغییر چگالی مرتب میشن دماها)این جواب اولیمه! خوبه و همین جور که فرمودید دمای سطح خیلی وابسته به شرایط محیط است. نمودار زیر برای اقیانوس است. یک شار ثابتی بر واحد سطح مانند خورشید! با شارتون یکم مشکل دارم اینکه خودتون دارید شار رو میدید تا چه حدی براتون توجیه شدست؟ 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ خب تقریبا حل شدست، چون شار فرضا همون خورشید مستقل از ماده (ضریب کنوکسیون) هستش، خب ببینید، شما درست گفتید، q"=h.deltaT اما این رابطه از تساوی اول نتیجه شده! h.A.deltaT=q".A آیا رابطه بالا همواره برقراره و مشکل سر مساوی قرار دادنش با m'.delta h هستش؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ خب تقریبا حل شدست، چون شار فرضا همون خورشید مستقل از ماده (ضریب کنوکسیون) هستش،خب ببینید، شما درست گفتید، q"=h.deltaT اما این رابطه از تساوی اول نتیجه شده! h.A.deltaT=q".A آیا رابطه بالا همواره برقراره و مشکل سر مساوی قرار دادنش با m'.delta h هستش؟ نطرتون در مورد dh=CP2*T2-CP1*T1 چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ خب دماهای این رابطه، دمای بالک سیال در ورودی و خروجی هستن! و Cp نیز ظرفیت حرارتی ویژه در ورودی و خروجی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده