رفتن به مطلب

سوالاتی در مورد پدیده های انتقال حرارتی


ارسال های توصیه شده

  • پاسخ 149
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سوال اول:

تا حالا فکر کرده اید که چرا آب چشمه در تابستان سرد و در زمستان گرم است؟

حررارت همش از منبع گرم به منبع سرده

در تابستون زمین منبع سرده و لذا گرمای چشمه رو می گیره

در زمستون زمین منبع گرمه و به چشمه گرما میده و گرمش می کنه

لینک به دیدگاه

سوال سوم:

دو لیوان آب یکی با دمای 100درجه سانتی گراد و دیگری 50 درجه سانتی گراد را داخل قسمت بالای یخچال قرار می دهیم اما آب با دمای 100 درجه سانتی گراد زودتر از آب 50 درجه سانتی گرادیخ می زند .چرا؟

لینک به دیدگاه

سوال دوم:

چرا در تابستان انسانهایی که در منطق گرمسیرزندگی می کنند برای اینکه بدنشان خنک شود میوههای گرم مزاج می خورند؟:viannen_38:

لینک به دیدگاه
علی آقا لطفا پاسخ ها را نگذارید تا نظر دوستان را بشنویم.ممنون:icon_gol:

سلام سوالات سنگینی هستن منم می دونید که چطور جواب سوال اول رو ...

سوال سوم که فوق سنگینه/ ولی بازم صبر می کنم

لینک به دیدگاه
سوال سوم:

دو لیوان آب یکی با دمای 100درجه سانتی گراد و دیگری 50 درجه سانتی گراد را داخل قسمت بالای یخچال قرار می دهیم اما آب با دمای 100 درجه سانتی گراد زودتر از آب 50 درجه سانتی گرادیخ می زند .چرا؟

بدلیل اینکه dT لیوان با آب 100 درجه بیشتره پس انتقال حرارت بیشتری رخ میده..

Q=m.c.dT

 

 

البته یه جواب دیگه هم میشه داد و که البته این سوال رو استاد سر کلاس انتقال حرارت 1 هم عنوان کردند و جواب این شد که که چون اون آب 100 درجه برفک زیر لیوان رو زودتر آب میکنه و به بدنه فریزر میرسه و بهش میچسبه زودتر یخ میزنه...

لینک به دیدگاه
سوال اول:

تا حالا فکر کرده اید که چرا آب چشمه در تابستان سرد و در زمستان گرم است؟

بدلیل انتقال حرارت از منبع گرم به سرده که علی هم بیان کردند...

لینک به دیدگاه
سوال دوم:

چرا در تابستان انسانهایی که در منطق گرمسیرزندگی می کنند برای اینکه بدنشان خنک شود میوههای گرم مزاج می خورند؟:viannen_38:

من خودم وقتی میوه های گرم میخورم گرمم میشه...

پس باید یه رابطه بین این گرمای بدن و او گرمای بیرون باشه...

 

فکر کنم باز هم همون انتقال حرارت از منبع گرم به سرده...

یعنی دمای بدن که بره بالا انتقال دما یا کمتر میشه (دمای بدن کمی کمتر از دمای بیرون و بیشتر از حالت عادی -37 درجه) و یا از بدن به هوای بیرونه (دمای بدن بیشتر از هوای بیرون بشه) و یا انتقال حرارتی نداریم (دمای بدن و دمای بیرون برابر بشن)

 

:wubpink: درسته یا نه؟

لینک به دیدگاه
من خودم وقتی میوه های گرم میخورم گرمم میشه...

پس باید یه رابطه بین این گرمای بدن و او گرمای بیرون باشه...

 

فکر کنم باز هم همون انتقال حرارت از منبع گرم به سرده...

یعنی دمای بدن که بره بالا انتقال دما یا کمتر میشه (دمای بدن کمی کمتر از دمای بیرون و بیشتر از حالت عادی -37 درجه) و یا از بدن به هوای بیرونه (دمای بدن بیشتر از هوای بیرون بشه) و یا انتقال حرارتی نداریم (دمای بدن و دمای بیرون برابر بشن)

 

:wubpink: درسته یا نه؟

منم وقتی ... گرمم میشه. اگه دمای بدن رو 37 در نظر بگیریم و بیرون هم 37 باشه دیگه فایده نداره خوردن میوه گرم بلکه بدتر بشه

بیشتر برا جاهایی که دما حدود 50 هست مثلا استوا

لینک به دیدگاه
بدلیل اینکه dT لیوان با آب 100 درجه بیشتره پس انتقال حرارت بیشتری رخ میده..

Q=m.c.dT

 

 

البته یه جواب دیگه هم میشه داد و که البته این سوال رو استاد سر کلاس انتقال حرارت 1 هم عنوان کردند و جواب این شد که که چون اون آب 100 درجه برفک زیر لیوان رو زودتر آب میکنه و به بدنه فریزر میرسه و بهش میچسبه زودتر یخ میزنه...

دلتا تی که گفتین نیست. چون آب 100 درجه باید هم گرمای بیشتری از دست بده تا یخ بزنه نسبت به آب 50 درجه مثلا/ در واقع اون فرمول در مورد زمان چیزی نگفته...

دلیل دوم هم که گفتین ناقصه:JC_thinking: فرض اصلا برفک نداریم

لینک به دیدگاه
سوال سوم:

دو لیوان آب یکی با دمای 100درجه سانتی گراد و دیگری 50 درجه سانتی گراد را داخل قسمت بالای یخچال قرار می دهیم اما آب با دمای 100 درجه سانتی گراد زودتر از آب 50 درجه سانتی گرادیخ می زند .چرا؟

حتی بجای لیوان 100درجه 90درجه هم باشه به همین صورته؟؟؟
لینک به دیدگاه
آره:ws37:
چون آب در 100 درجه سریعتر تبخیر میشه و جرمش هم کمتر میشه واسه همین سریعتر یخ میبنده..و عواملی دیگر که به یخ بستن کمک میکنن...البته خیلی خلاصه توضیح دادم...:ws2:
لینک به دیدگاه
منم وقتی ... گرمم میشه. اگه دمای بدن رو 37 در نظر بگیریم و بیرون هم 37 باشه دیگه فایده نداره خوردن میوه گرم بلکه بدتر بشه

بیشتر برا جاهایی که دما حدود 50 هست مثلا استوا

اتفاقا من در تایلند که بسر میبردم و میوه هایی مثل انبه و موز میخوردم اینطوری میشدم

اونجا هم استواییه

:a030:

لینک به دیدگاه

حالا به من بگید که:

توی کویر درچه حرارت اطراف یک چشمه حدود 5 درجه سانتی گراد هستش، اما خود چشمه یخ می زنه. این اتفاق تو شب های کویر رخ میده، با اون که درجه حرارت اطراف به نقطه انجماد آب نرسیده،چرا چشمه یخ زده؟

لینک به دیدگاه
حالا به من بگید که:

توی کویر درچه حرارت اطراف یک چشمه حدود 5 درجه سانتی گراد هستش، اما خود چشمه یخ می زنه. این اتفاق تو شب های کویر رخ میده، با اون که درجه حرارت اطراف به نقطه انجماد آب نرسیده،چرا چشمه یخ زده؟

چون آسمان در شب مانند یک جسم سیاه عمل میکنه و جسم سیاه هم بهترین جاذب حرارت هستش...
لینک به دیدگاه
چون آب در 100 درجه سریعتر تبخیر میشه و جرمش هم کمتر میشه واسه همین سریعتر یخ میبنده..و عواملی دیگر که به یخ بستن کمک میکنن...البته خیلی خلاصه توضیح دادم...:ws2:

داره کامل میشه چرا خلاصه؟

لینک به دیدگاه
اتفاقا من در تایلند که بسر میبردم و میوه هایی مثل انبه و موز میخوردم اینطوری میشدم

اونجا هم استواییه

:a030:

چه جوری می شدین؟

موز که معتدله

لینک به دیدگاه
حالا به من بگید که:

توی کویر درچه حرارت اطراف یک چشمه حدود 5 درجه سانتی گراد هستش، اما خود چشمه یخ می زنه. این اتفاق تو شب های کویر رخ میده، با اون که درجه حرارت اطراف به نقطه انجماد آب نرسیده،چرا چشمه یخ زده؟

نقطه انجماد آب چشمه چنده؟ ذهنم بسمت فشار آب رفت و / ناخالصی های آب چشمه و /منبع گرم و سرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...