Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ آب هم شامل هیدروژن و هم اکسیژن است...هیدروژن بخوبی مشتعل میشه و اکسیژن هم به فرآیند احتراق کمک میکنه،پس چرا آب آتش نمیگیره؟ پاسخ واضحه چون واکنش شیمیایی میدهند. ------------------------- توضیح بیشتر: واکنش ترکیبی: واکنشی است که در آن ، چند ماده با هم ترکیب میشوند و یک یا چند فراورده تازهای با ساختاری پیچیدهتر تولید میکنند. برای نمونه ، واکنش اتم هیدروژن و اکسیژن منجر به تشکیل مولکول آب میشود. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ چرا ضريب انتقال حرارت(h) فرايند چگالش از جوشش بالاتر است؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ 28 تیرماه 91 ساعت حدود 9 صبح/بابلسر هوا بس ناجوانمردانه گرم است الان هوا ابری هست حدود ساعت 5 صبح هوا خیلی گرم بود تا الان که نزدیک 9 صبح هست یه خورده بهتر شد. در صورتی که صبح زود باید هوا خنکتر باشه.. آیا ارتباطی بین هوای ابری و گرمتر شدن هوا وجود داره؟ آیا این سوال مربوط به مبحث انتقال گرما هست؟ آیا انتقال جرم هم دخیل هست؟ آیا مباحث ترمودینامیک و سیالات هم دخیل هستن؟ آیا من میتونم امیدوار باشم که امسال ماه مبارک رو به سلامت سپری کنم و از گرما و تشنگی هلاک نشم؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ 28 تیرماه 91 ساعت حدود 9 صبح/بابلسرهوا بس ناجوانمردانه گرم است الان هوا ابری هست حدود ساعت 5 صبح هوا خیلی گرم بود تا الان که نزدیک 9 صبح هست یه خورده بهتر شد. در صورتی که صبح زود باید هوا خنکتر باشه.. آیا ارتباطی بین هوای ابری و گرمتر شدن هوا وجود داره؟ آیا این سوال مربوط به مبحث انتقال گرما هست؟ آیا انتقال جرم هم دخیل هست؟ آیا مباحث ترمودینامیک و سیالات هم دخیل هستن؟ آیا من میتونم امیدوار باشم که امسال ماه مبارک رو به سلامت سپری کنم و از گرما و تشنگی هلاک نشم؟ تا اونجایی که من میدونم و بر حسب تجربه، هر موقع که هوا ابری میشه، گرم میشه. البته توی تابستون. چند روز پیش هم اینجا نیمه ابری شد چنان گرم شد که حس بخار شدن داشتیم شاید بخاطر این باشه که باد جریان نداره. شاید. جواب سوال آخریت: خیر 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ 28 تیرماه 91 ساعت حدود 9 صبح/بابلسرهوا بس ناجوانمردانه گرم است الان هوا ابری هست حدود ساعت 5 صبح هوا خیلی گرم بود تا الان که نزدیک 9 صبح هست یه خورده بهتر شد. در صورتی که صبح زود باید هوا خنکتر باشه.. آیا ارتباطی بین هوای ابری و گرمتر شدن هوا وجود داره؟ آیا این سوال مربوط به مبحث انتقال گرما هست؟ آیا انتقال جرم هم دخیل هست؟ آیا مباحث ترمودینامیک و سیالات هم دخیل هستن؟ آیا من میتونم امیدوار باشم که امسال ماه مبارک رو به سلامت سپری کنم و از گرما و تشنگی هلاک نشم؟ درود همانطور که اطلاع دارید دمای آسمان همیشه مقداری ثابت و برابر 100 کلوینه و پدیده انتقال حرارت بین زمین و آسمان لایتناهی همیشه وجود دارد که سهم بیشتر این انتقال رو تشعشع انجام میده ، وجود ابر باعث ایجاد یک سپر تابشی و تا حدودی نصف کردن میزان انتقال حرارت تشعشع بین زمین و آسمان رو دارد ، وقتی که در ابتدای صبح هوا ابری میشه با توجه به اینکه شما در نقطه ی شرجی قرار دارید باعث میشه حرارت تولید بشه و تشعشع و حتی جابجایی به کمترین میزان خودش برسه. در مورد انتقال جرم هم اطلاع زیادی ندارم ولی به احتمال زیاد باید دخیل باشه. انتقال حرارت جدا از ترمودینامیک و سیالات نیست. شما میتونید روزه نگیرید و بیشتر به این مسائل دقت کنید این بهترین و آسون ترین راهه . موفق باشید. 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ 28 تیرماه 91 ساعت حدود 9 صبح/بابلسرهوا بس ناجوانمردانه گرم است الان هوا ابری هست حدود ساعت 5 صبح هوا خیلی گرم بود تا الان که نزدیک 9 صبح هست یه خورده بهتر شد. در صورتی که صبح زود باید هوا خنکتر باشه.. آیا ارتباطی بین هوای ابری و گرمتر شدن هوا وجود داره؟ آیا این سوال مربوط به مبحث انتقال گرما هست؟ آیا انتقال جرم هم دخیل هست؟ آیا مباحث ترمودینامیک و سیالات هم دخیل هستن؟ آیا من میتونم امیدوار باشم که امسال ماه مبارک رو به سلامت سپری کنم و از گرما و تشنگی هلاک نشم؟ دروود. تا جایی که من از پدیده های انتقال اطلاع دارم ، انتقال حرارت بین خورشید و سطح زمین بصورت Radiation صورت میگیره. میدونیم که هر جسمی در هر دمایی emission انجام میده و بسته به دمای خاصی که داره ، با طول موج مشخصی شروع به تابش میکنه. همچنین میدونیم که هرچقدر دمای جسمی بیشتر باشه ، تابش های انجام شده توسط جسم با طول موج کوتاهتری انجام میگیره و جسم با دمای پایین تر ، تشعشع رو با طول موج بلندتری انجام میده. در نهایت میدونیم که جو زمین و همچنین ابر ، حاوی مقدار بسیار زیادی از بخار آب هست. خصوصا در هوای ابری که مقدار این بخار آب در جو بیشتر میشه و در نهایت در هوای شرجی ، این بخار آب و رطوبت به حداکثر خودش میرسه. بخار آب ، یک ملکول قطبی نامتقارن هست و در برابر تشعشع های با طول موج کوتاه ، شفاف هست و در برابر تشعشات با طول موج بلند ، بصورت شفاف عمل نمیکنه و تشعشعات رو از خودش عبور نمیده. وقتی خورشید به سطح زمین میتابه ، از اونجایی که دمای سطح خورشید بسیار بالاست ، این تابش با طول موج های کوتاه انجام میشه و در جو زمین ، بخار آب بصورت جسم شفاف عمل میکنه و تابش رو از خودش عبور میده. اما وقتی سطح زمین شروع به تشعشع میکنه ، از اونجایی که دمای سطح زمین خیلی کمتر هست ، تشعشعات با طول موج بلند انجام میگیره و بخار آب ، این تشعشعات رو عبور نمیده و جذب میکنه. به این صورت انرژی ورودی به زمین > انرژی خروجی از زمین و در نتیجه افزایش دما خواهیم داشت. در واقع بطور خلاصه میشه گفت در هوای ابری ، میزان بخار آب موجود در جو بسیار زیاد هست و تشعشعات زمین رو جذب میکنه و دمای زمین بالا میره. انتقال جرم بین چی و چی!؟ مبحث انتقال حرارت ، تشابه بسیار زیادی با انتقال جرم داره ، اما انتقال جرم در این مورد به نظرم ربط زیادی به افزایش دما نداره! در واقع انتقال جرم بین مواد انجام میگیره. نمیدونم حالا دقیقا مبحث ترمودینامیک و سیالات همیشه در همه چیز دخیل هست . در زمینه ی انتقال حرارت convection ، مکانیک سیالات تاثیر عمده ای داره . مثل رژیم جریان و سرعت جریان و . . . ولی ترمودینامیک رو اطلاع زیادی ندارم ازش. 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ خونه ای برای پارکت کف سازی با گچ شده خشک نمیشه لامصب وقتی پنجره هارو باز میذاریم باد با 10 درجه سانتی گراد عبور میکنه که تاثیر چندانی نداره وقتی رادیاتور ها رو روشن میکنیم هوای خونه پر رطوبت میشه راهکار چیست آیا؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ خونه ای برای پارکت کف سازی با گچ شدهخشک نمیشه لامصب وقتی پنجره هارو باز میذاریم باد با 10 درجه سانتی گراد عبور میکنه که تاثیر چندانی نداره وقتی رادیاتور ها رو روشن میکنیم هوای خونه پر رطوبت میشه راهکار چیست آیا؟ بخاری های نفتی یا گازی روشن کن و بذار وسط اتاق و در رو ببند. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ چرا ضريب انتقال حرارت(h) فرايند چگالش از جوشش بالاتر است؟ جواب این سوال رو یادم رفت دی.اما سوال بعدی: دوصفحه داریم که بین آنها سیال آرام(رینولدز پایین) جریان دارد.دمای صفحه بالایی22 درجه سانتی گراد و صفحه پایینی 20 درجه سانتی گراد است. به نظر شما کدام یک از مکانیزم های تشعشع، هدایت ، جابه جایی آزاد و یا جابه جایی اجباری عامل انتقال حرارت است ؟ چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ جواب این سوال رو یادم رفت دی.اما سوال بعدی: دوصفحه داریم که بین آنها سیال آرام(رینولدز پایین) جریان دارد.دمای صفحه بالایی22 درجه سانتی گراد و صفحه پایینی 20 درجه سانتی گراد است. به نظر شما کدام یک از مکانیزم های تشعشع، هدایت ، جابه جایی آزاد و یا جابه جایی اجباری عامل انتقال حرارت است ؟ چرا؟ چون دما پایین است ، تشعشع نه...رینولدز پایین،سرعت کم هستش، پس جابجایی طبیعی نه... چون بین دو جسم سیال هست و اختلاف دما کم هستش، هدایت هم نه.... بهترین شیوه استفاده از جابجایی اجباری است. 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ جواب این سوال رو یادم رفت دی.اما سوال بعدی: دوصفحه داریم که بین آنها سیال آرام(رینولدز پایین) جریان دارد.دمای صفحه بالایی22 درجه سانتی گراد و صفحه پایینی 20 درجه سانتی گراد است. به نظر شما کدام یک از مکانیزم های تشعشع، هدایت ، جابه جایی آزاد و یا جابه جایی اجباری عامل انتقال حرارت است ؟ چرا؟ رینولدز پایینه صحبت جابجایی اجباری نیست. دمای ص پایینی کمتر از بالایی هست پس نیروی ارشمیدس غالب نیست پس صحبت جابجایی طبیعی(آزاد) هم نی. تشعشع حسی می گم نیست. هدایت دارم آقا من جواب رو کامل میکنم.تشعشع نمیتونه باشه چون دمای خیلی بالایی نداریم. 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ سوال بعدی: ضخامت لایه مرزی(سرعتی و گرمایی) در جابجایی آزاد بیشتره یا اجباری؟ 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سوال بعدی:ضخامت لایه مرزی(سرعتی و گرمایی) در جابجایی آزاد بیشتره یا اجباری؟ در کل برا آزاد بیشتر. قبل از اینکه برم دلیلشو از کتاب مرجع پیدا کنم شما کمک کنید. 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سوال بعدی: جابجایی طبیعی در زیمن بیشتره یا ماه؟ و چرا 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سوال بعدی:جابجایی طبیعی در زیمن بیشتره یا ماه؟ و چرا زمین. شرط اصلی جابجایی آزاد ، وجود گرانش هست که در ماه وجود نداره. 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سوال بعدی:جابجایی طبیعی در زیمن بیشتره یا ماه؟ و چرا ضخامت جابجایی منظورته؟ 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ ضخامت جابجایی منظورته؟ سایت خیلی اذیت میکنه.. منظور ضریب جابجایی هست دیگه.. h. پاسخ اسفنج درست بود 3 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ [h=2][/h] یک آقا بد اخلاقه ای گفت باید سوالمو اینجا بپرسم سلااااااااااااام خدمت تموم برو بچ مکانیک آقا مسئلتون مقاومت حرارتی استوانه میشه ln(r2/r1)/2*pi*K*L s حالا مقاومت حرارتیه نیم استوانه چی میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ یک آقا بد اخلاقه ای گفت باید سوالمو اینجا بپرسم سلااااااااااااام خدمت تموم برو بچ مکانیک آقا مسئلتون مقاومت حرارتی استوانه میشه ln(r2/r1)/2*pi*K*L s حالا مقاومت حرارتیه نیم استوانه چی میشه؟ ببخشید من متوجه منظورتون نشدم....این فرمول فکر کنم برای عبور حرارت از محور عمودی استوانه است، نصف استوانه یعنی طولش نصف بشه دیگه؟ 2 لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ ببخشید من متوجه منظورتون نشدم....این فرمول فکر کنم برای عبور حرارت از محور عمودی استوانه است، نصف استوانه یعنی طولش نصف بشه دیگه؟ خو سوالو درست بخونین گفتم آقا مسئلتون نه ینی از وسط استوانه نصف بشه دیگه در راستای محورش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده