mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ آخ جون یعنی حالش خوبه؟؟؟ با اینکه نمیشناسمش کلی نگرانش بودم!!! ایشالله زود زود خوب شی هیلدا!!! مرسی که خبر دادید!!! 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ دوستان من تماس گرفتم با دوستشونگفتن تا وقتی به هوش بیاد پیشش بودن و بعد رفتن خونه چون نذاشتن کسی بمونه پیشش به هوش اومده بخش مراقبت ویژه هست از پشت شیشه هم سر تکون داده دکترش هم نظر مساعدی داشته احتمالا 5 روزی بستری هست گوشی رو هم روشن کردن براش اس ام اس هاتون میرسه بهتر که بشه میخونه پیام هاتون رو منتها دیگه توقع جواب نداشته باشین چون هم خوابه و نیاز به استراحت داره هم توانایی جواب دادن رو نداره پیغام دادم بهش بگن همه سلام میرسونیم و منتظرشیم فعلا همین تا انشالله خبر های بعدی 3-4 روز بهش مرفین می زنن تا همش بخوابه و فشار بهش نیاد :bigbed: دفعه ی قبل هم گفت تو کل 4 روز شاید 3 ساعت بیدار بوده. 11 لینک به دیدگاه
>>> محمــــد < 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ [FLASH=width=600 heigh=210] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] من متاسفانه تا به حال با ایشون توی انجمن برخورد نداشتم ولی ما کارمون رو خوب بلدیم!!برای ما غریبه و آشنا فرقی نداره!! ایشالا هر چی زودتر سلامتی کامل رو بدست بیارن! [FLASH=width=200 heigh=40] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] نقل قول از پری دریایی رفیق جناب هیلدا 2012!!: دو تا درمان تو روانشناسی داریم به اسم خنده درمانی و قصه درمانی ! می تونین از این دو روش یکی رو انتخاب کنید. باور کنید این یک مسابقه واقعی واقعیه !!و به بهترین تاپیک (فکر کنم منظورشون بهترین پست بوده!) و ایده مثبت مدال می دیم پس بسم الله... [FLASH=width=0 heigh=0] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 15 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ [FLASH=width=600 heigh=210] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] من متاسفانه تا به حال با ایشون توی انجمن برخورد نداشتم ولی ما کارمون رو خوب بلدیم!!برای ما غریبه و آشنا فرقی نداره!! ایشالا هر چی زودتر سلامتی کامل رو بدست بیارن! آخره انرژی هستی شما!!!!:persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ خدایا شکرت هیلدای عزیز ستاره انجمن حالش خوب شده :ws50::dancegirl2::w42::w14::w330::w330::w330::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w31::w31::4uboxsmiley::4uboxsmiley::shad::shad: 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا بدو بیا که از دستت رفته نبینی اینا رو 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ دوستان من تماس گرفتم با دوستشونگفتن تا وقتی به هوش بیاد پیشش بودن و بعد رفتن خونه چون نذاشتن کسی بمونه پیشش به هوش اومده بخش مراقبت ویژه هست از پشت شیشه هم سر تکون داده دکترش هم نظر مساعدی داشته احتمالا 5 روزی بستری هست گوشی رو هم روشن کردن براش اس ام اس هاتون میرسه بهتر که بشه میخونه پیام هاتون رو منتها دیگه توقع جواب نداشته باشین چون هم خوابه و نیاز به استراحت داره هم توانایی جواب دادن رو نداره پیغام دادم بهش بگن همه سلام میرسونیم و منتظرشیم فعلا همین تا انشالله خبر های بعدی خدارو شکر :4uboxsmiley: 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ خبر جدید هیشکی ندارههههههههههه؟ هیلدا خودت بیا بگو چی خبره؟ خیبی؟ خوشی؟ سرحالیییییییییییییییییییییییی؟ 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ خدارو شکر دیدی خبر خاصی نبود این همه ترسوندید مریض و ......... هیلدا قوی تر از این حرفها هست 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ خب چی شده منو یکی در جریان بذاره دوستان من تماس گرفتم با دوستشونگفتن تا وقتی به هوش بیاد پیشش بودن و بعد رفتن خونه چون نذاشتن کسی بمونه پیشش به هوش اومده بخش مراقبت ویژه هست از پشت شیشه هم سر تکون داده دکترش هم نظر مساعدی داشته احتمالا 5 روزی بستری هست گوشی رو هم روشن کردن براش اس ام اس هاتون میرسه بهتر که بشه میخونه پیام هاتون رو منتها دیگه توقع جواب نداشته باشین چون هم خوابه و نیاز به استراحت داره هم توانایی جواب دادن رو نداره پیغام دادم بهش بگن همه سلام میرسونیم و منتظرشیم فعلا همین تا انشالله خبر های بعدی :w16: 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ سارا جونی خبر جدیدتر میخوام اینکه خبر دیشبه فدات 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ سارا جونی خبر جدیدتر میخوام اینکه خبر دیشبه فدات ندارمممممممممممممممممممممم :icon_pf (34): فکر کردم کلا از نتیجه عمل بی خبری 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا . . . . . . . . . هیلدا خانوم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . هیلدا با توام . . . .. . . . . . . .. . . نگام کن . . . . . . . . . . خوشگلم ؟ 11 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ بترکی پوریااااااااااااا:ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده