mina_srk 1982 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 آخ جون یعنی حالش خوبه؟؟؟ با اینکه نمیشناسمش کلی نگرانش بودم!!! ایشالله زود زود خوب شی هیلدا!!! مرسی که خبر دادید!!! 8
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 دوستان من تماس گرفتم با دوستشونگفتن تا وقتی به هوش بیاد پیشش بودن و بعد رفتن خونه چون نذاشتن کسی بمونه پیشش به هوش اومده بخش مراقبت ویژه هست از پشت شیشه هم سر تکون داده دکترش هم نظر مساعدی داشته احتمالا 5 روزی بستری هست گوشی رو هم روشن کردن براش اس ام اس هاتون میرسه بهتر که بشه میخونه پیام هاتون رو منتها دیگه توقع جواب نداشته باشین چون هم خوابه و نیاز به استراحت داره هم توانایی جواب دادن رو نداره پیغام دادم بهش بگن همه سلام میرسونیم و منتظرشیم فعلا همین تا انشالله خبر های بعدی 3-4 روز بهش مرفین می زنن تا همش بخوابه و فشار بهش نیاد :bigbed: دفعه ی قبل هم گفت تو کل 4 روز شاید 3 ساعت بیدار بوده. 11
>>> محمــــد < 378 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 [FLASH=width=600 heigh=210] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] من متاسفانه تا به حال با ایشون توی انجمن برخورد نداشتم ولی ما کارمون رو خوب بلدیم!!برای ما غریبه و آشنا فرقی نداره!! ایشالا هر چی زودتر سلامتی کامل رو بدست بیارن! [FLASH=width=200 heigh=40] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] نقل قول از پری دریایی رفیق جناب هیلدا 2012!!: دو تا درمان تو روانشناسی داریم به اسم خنده درمانی و قصه درمانی ! می تونین از این دو روش یکی رو انتخاب کنید. باور کنید این یک مسابقه واقعی واقعیه !!و به بهترین تاپیک (فکر کنم منظورشون بهترین پست بوده!) و ایده مثبت مدال می دیم پس بسم الله... [FLASH=width=0 heigh=0] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 15
goddess_s 16415 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 [FLASH=width=600 heigh=210] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] من متاسفانه تا به حال با ایشون توی انجمن برخورد نداشتم ولی ما کارمون رو خوب بلدیم!!برای ما غریبه و آشنا فرقی نداره!! ایشالا هر چی زودتر سلامتی کامل رو بدست بیارن! آخره انرژی هستی شما!!!!:persiana__hahaha: 6
vahid88 9652 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 خدایا شکرت هیلدای عزیز ستاره انجمن حالش خوب شده :ws50::dancegirl2::w42::w14::w330::w330::w330::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w31::w31::4uboxsmiley::4uboxsmiley::shad::shad: 9
.FatiMa 36560 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 دوستان من تماس گرفتم با دوستشونگفتن تا وقتی به هوش بیاد پیشش بودن و بعد رفتن خونه چون نذاشتن کسی بمونه پیشش به هوش اومده بخش مراقبت ویژه هست از پشت شیشه هم سر تکون داده دکترش هم نظر مساعدی داشته احتمالا 5 روزی بستری هست گوشی رو هم روشن کردن براش اس ام اس هاتون میرسه بهتر که بشه میخونه پیام هاتون رو منتها دیگه توقع جواب نداشته باشین چون هم خوابه و نیاز به استراحت داره هم توانایی جواب دادن رو نداره پیغام دادم بهش بگن همه سلام میرسونیم و منتظرشیم فعلا همین تا انشالله خبر های بعدی خدارو شکر :4uboxsmiley: 6
goddess_s 16415 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 خبر جدید هیشکی ندارههههههههههه؟ هیلدا خودت بیا بگو چی خبره؟ خیبی؟ خوشی؟ سرحالیییییییییییییییییییییییی؟ 5
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 خدارو شکر دیدی خبر خاصی نبود این همه ترسوندید مریض و ......... هیلدا قوی تر از این حرفها هست 6
سـارا 20071 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 خب چی شده منو یکی در جریان بذاره دوستان من تماس گرفتم با دوستشونگفتن تا وقتی به هوش بیاد پیشش بودن و بعد رفتن خونه چون نذاشتن کسی بمونه پیشش به هوش اومده بخش مراقبت ویژه هست از پشت شیشه هم سر تکون داده دکترش هم نظر مساعدی داشته احتمالا 5 روزی بستری هست گوشی رو هم روشن کردن براش اس ام اس هاتون میرسه بهتر که بشه میخونه پیام هاتون رو منتها دیگه توقع جواب نداشته باشین چون هم خوابه و نیاز به استراحت داره هم توانایی جواب دادن رو نداره پیغام دادم بهش بگن همه سلام میرسونیم و منتظرشیم فعلا همین تا انشالله خبر های بعدی :w16: 4
سـارا 20071 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 سارا جونی خبر جدیدتر میخوام اینکه خبر دیشبه فدات ندارمممممممممممممممممممممم :icon_pf (34): فکر کردم کلا از نتیجه عمل بی خبری 5
poor!a 15131 ارسال شده در 24 شهریور، 2011 هیلدا . . . . . . . . . هیلدا خانوم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . هیلدا با توام . . . .. . . . . . . .. . . نگام کن . . . . . . . . . . خوشگلم ؟ 11
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری