setiya 12665 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 :banel_smiley_4::icon_pf (34)::icon_pf (34)::w00::w00:این چیه بابا؟سلیقه عروسک خریدن نداری؟ خدایی باهال بود کلی خندیدم:دی میدونستم خیلی خوش صلیخه ای 5
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 میدونستم خیلی خوش صلیخه ای از زشتیش خندیدما:ws28: 6
M!Zare 48037 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 این مطالب رو من در زنگ تفریح تالار مکانیک گذاشتم....ولی اینجا اختصاصی فقط واسه خود خودت دوباره میزارمشون در تصویر بالا سوال آخر می پرسد هیتلر چه کسی بود ؟ که در پاسخ قیافه او را کشیده و میگه این شخصه . البته سوالات قبلی را هم پاسخهای خنده داری داده است. در عکس بالا این خانم در باره یک مسئله ریاضی پاسخی داده و کتاب در ادامه گفته که این خانم اشتباه می کند ، شما با آوردن یک دلیل اثبات کنید که او درست نمی گوید و در جواب گفته شده : چون او یک زن است . عکس بالا مربوط به درس رسم فنی است که بچه های رشته های فنی کاملا با این درس آشنا هستند . فکر می کنم طرف از کشیدن شکل جسم خواسته شده گیج شده و در آخر با این نقاشی خواسته هم تهدید کنه هم بگه که طراحیش اونقدرها هم ضعیف نیست. 16
M!Zare 48037 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 در بالا سوال شده که توضیح دهید چرا فسفر ترکیب شده به صورت قطبی می باشد که در جواب نوشته شده چون خدا این جوری درستش کرده در سوال بالا یک معادله ریاضی داده شده و گفتند آن را رسم کنید که طرف بازی معروف خانه سازی رو رسم کرده و نوشته این بازی سرگرم کننده و شیرین است و ریاضی اینطور نیست. 11
setiya 12665 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 اینم عکس پارسا کوچولو 5 ماهه از تهران:4chsmu1: این کوشولو تو یه ماهگی بخاطر مشکلی که داشت رفته برای انرژی درمانی برای همین یه هاله انرژی دورشه خیلیا با دیدن خودش یا عکسش ازش انرژی گرفتن ، عکسشو گذاشتم که به هیلی هم انرژی بده 12
poor!a 15130 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 اینم عکس پارسا کوچولو 5 ماهه از تهران:4chsmu1: این کوشولو تو یه ماهگی بخاطر مشکلی که داشت رفته برای انرژی درمانی برای همین یه هاله انرژی دورشه خیلیا با دیدن خودش یا عکسش ازش انرژی گرفتن ، عکسشو گذاشتم که به هیلی هم انرژی بده باز این بهتر بود دیگه ازونا نذاری ها:w00: 5
setiya 12665 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 باز این بهتر بود دیگه ازونا نذاری ها:w00: :vahidrk: همشون خوف بودن کارت پستالی هم که خریدم شبیه عروسکمه عکسشو میزارم فهلا برم درس بخونم:banel_smiley_52: 4
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 نازنین تر ز تو کس نیست که یادش بکنم سر ودل عاشق یک ناز نگاهش بکنم تا زمین هست وزمان هست بگویم ای دوست تو عزیزی وعزیزان به فدایت بکنم با آرزوی بهبودی برای هیلدای عزیز 8
pianist 31129 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 سلام هیلدا... من همیشه برام این سوال پیش میومد که چی شد که ستاره انجمن شدی؟؟ ولی روم نشد از خودت بپرسم... حالا خوب شدی برگشتی بیا خودت بهم بوگو... این گل هم تقدیم به تو... 12
poor!a 15130 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 هیلدا یه عکسی قبلا تو البوم هات بود الان هر چی گشتم دیدم پاک کردی انگار سرچ کردم پیداش کردم این بود ::icon_pf (34): خجالت نکشیدی ؟ :ws28: 12
poor!a 15130 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 هیلدا ( شنل قرمزی ) یادته رفته بودی خونه مادر بزرگ گرگه داشت میخوردت ... من اوومدم نجاتت دادم 7
کتایون 15176 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 خب پس خدا رو شکر... فقط میگم هیلدا اومدی اینارو خوندی خودتو کنترل کن...دیگه بچه ها هر چی نمک داشتن ریختن این جا... 10
تینا 15116 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 هیلدا یکی یدونه زود بر میگرده خونه هیلدا چه مهلبونه باهمه هم زبونه ما هیلدارو دوس دالیم براش پست میذالیم بابا شرمنده نکنید الان یهو به عشق هیلدا از خودم شعر در کردم.تقدیم به هیلدا ستاره انجمن 12
poor!a 15130 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 poor!a همش به من میگه اسپم نکن بعد خودش... من اسپم کردم ؟:jawdrop: این همه عکسای خوشگل گذاشتم براتون ... خوبه هی بگم کی تو رو میندازه بالا بعد تو بگی کی من و میندازه بالا 8
sookut 13735 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 من اسپم کردم ؟:jawdrop:این همه عکسای خوشگل گذاشتم براتون ... خوبه هی بگم کی تو رو میندازه بالا بعد تو بگی کی من و میندازه بالا چه ربطی داره؟ هیلدا میومد میدید که حمید با مخ خورده زمین خوشحال میشد تو نزاشتی:ws44: هیلداااااااااااااااااااااااا بیا این پورا منو مثل کوزت اذیت میکنه 7
poor!a 15130 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 چه ربطی داره؟هیلدا میومد میدید که حمید با مخ خورده زمین خوشحال میشد تو نزاشتی:ws44: هیلداااااااااااااااااااااااا بیا این پورا منو مثل کوزت اذیت میکنه زیاد اذیت کنی میخورمت هااااااااااااااااااااااااا 6
ارسال های توصیه شده