setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4::icon_pf (34)::icon_pf (34)::w00::w00:این چیه بابا؟سلیقه عروسک خریدن نداری؟ خدایی باهال بود کلی خندیدم:دی میدونستم خیلی خوش صلیخه ای 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ میدونستم خیلی خوش صلیخه ای از زشتیش خندیدما:ws28: 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ این مطالب رو من در زنگ تفریح تالار مکانیک گذاشتم....ولی اینجا اختصاصی فقط واسه خود خودت دوباره میزارمشون در تصویر بالا سوال آخر می پرسد هیتلر چه کسی بود ؟ که در پاسخ قیافه او را کشیده و میگه این شخصه . البته سوالات قبلی را هم پاسخهای خنده داری داده است. در عکس بالا این خانم در باره یک مسئله ریاضی پاسخی داده و کتاب در ادامه گفته که این خانم اشتباه می کند ، شما با آوردن یک دلیل اثبات کنید که او درست نمی گوید و در جواب گفته شده : چون او یک زن است . عکس بالا مربوط به درس رسم فنی است که بچه های رشته های فنی کاملا با این درس آشنا هستند . فکر می کنم طرف از کشیدن شکل جسم خواسته شده گیج شده و در آخر با این نقاشی خواسته هم تهدید کنه هم بگه که طراحیش اونقدرها هم ضعیف نیست. 16 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ در بالا سوال شده که توضیح دهید چرا فسفر ترکیب شده به صورت قطبی می باشد که در جواب نوشته شده چون خدا این جوری درستش کرده در سوال بالا یک معادله ریاضی داده شده و گفتند آن را رسم کنید که طرف بازی معروف خانه سازی رو رسم کرده و نوشته این بازی سرگرم کننده و شیرین است و ریاضی اینطور نیست. 11 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ اینم عکس پارسا کوچولو 5 ماهه از تهران:4chsmu1: این کوشولو تو یه ماهگی بخاطر مشکلی که داشت رفته برای انرژی درمانی برای همین یه هاله انرژی دورشه خیلیا با دیدن خودش یا عکسش ازش انرژی گرفتن ، عکسشو گذاشتم که به هیلی هم انرژی بده 12 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ اینم عکس پارسا کوچولو 5 ماهه از تهران:4chsmu1: این کوشولو تو یه ماهگی بخاطر مشکلی که داشت رفته برای انرژی درمانی برای همین یه هاله انرژی دورشه خیلیا با دیدن خودش یا عکسش ازش انرژی گرفتن ، عکسشو گذاشتم که به هیلی هم انرژی بده باز این بهتر بود دیگه ازونا نذاری ها:w00: 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ باز این بهتر بود دیگه ازونا نذاری ها:w00: :vahidrk: همشون خوف بودن کارت پستالی هم که خریدم شبیه عروسکمه عکسشو میزارم فهلا برم درس بخونم:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ نازنین تر ز تو کس نیست که یادش بکنم سر ودل عاشق یک ناز نگاهش بکنم تا زمین هست وزمان هست بگویم ای دوست تو عزیزی وعزیزان به فدایت بکنم با آرزوی بهبودی برای هیلدای عزیز 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ سلام هیلدا... من همیشه برام این سوال پیش میومد که چی شد که ستاره انجمن شدی؟؟ ولی روم نشد از خودت بپرسم... حالا خوب شدی برگشتی بیا خودت بهم بوگو... این گل هم تقدیم به تو... 12 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا یه عکسی قبلا تو البوم هات بود الان هر چی گشتم دیدم پاک کردی انگار سرچ کردم پیداش کردم این بود ::icon_pf (34): خجالت نکشیدی ؟ :ws28: 12 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا ( شنل قرمزی ) یادته رفته بودی خونه مادر بزرگ گرگه داشت میخوردت ... من اوومدم نجاتت دادم 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ امیدوارم هرچه زودتر به انجمن برگرده 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ خب پس خدا رو شکر... فقط میگم هیلدا اومدی اینارو خوندی خودتو کنترل کن...دیگه بچه ها هر چی نمک داشتن ریختن این جا... 10 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا یکی یدونه زود بر میگرده خونه هیلدا چه مهلبونه باهمه هم زبونه ما هیلدارو دوس دالیم براش پست میذالیم بابا شرمنده نکنید الان یهو به عشق هیلدا از خودم شعر در کردم.تقدیم به هیلدا ستاره انجمن 12 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ poor!a همش به من میگه اسپم نکن بعد خودش... 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ poor!a همش به من میگه اسپم نکن بعد خودش... من اسپم کردم ؟:jawdrop: این همه عکسای خوشگل گذاشتم براتون ... خوبه هی بگم کی تو رو میندازه بالا بعد تو بگی کی من و میندازه بالا 8 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ من اسپم کردم ؟:jawdrop:این همه عکسای خوشگل گذاشتم براتون ... خوبه هی بگم کی تو رو میندازه بالا بعد تو بگی کی من و میندازه بالا چه ربطی داره؟ هیلدا میومد میدید که حمید با مخ خورده زمین خوشحال میشد تو نزاشتی:ws44: هیلداااااااااااااااااااااااا بیا این پورا منو مثل کوزت اذیت میکنه 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ چه ربطی داره؟هیلدا میومد میدید که حمید با مخ خورده زمین خوشحال میشد تو نزاشتی:ws44: هیلداااااااااااااااااااااااا بیا این پورا منو مثل کوزت اذیت میکنه زیاد اذیت کنی میخورمت هااااااااااااااااااااااااا 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده