from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :w42:زندگی همهمه ی مبهمی از رد شدن خاطره هاست،:w42: :w42:هر کجا خندیدیم زندگانی آنجاست...:w42: :w42:هیلی عزیزم...امیدوارم همیشه خنده رو لبت باشه...:w42: 15 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا اینقدر آواتارت خزه، روم نمیشه بذارم جا آواتار خودم. 11 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ ------------------------------------------------------------------ خنگول نذر میکنه ؛ صد هزار تا صلوات بفرسته ؛ میره استادیوم آزادی؛ میگه جمیعا صلوات :ws28::ws28::ws28:---------------------------------------------------------------- خنگول در یخچال رو باز میکنه ؛ میبینه ژله داره میلرزه؛ میگه نترس اومدم آب بخورم ---------------------------------------------------------------- خنگول رو به جرم چاپ ششصد تومنی تقلبی میندازن زندان :ws28::ws28::ws28:-------------------------------------------------------------- خنگول رفته بود حج, بهش میگن چرا اعمال حج رو انجام نمیدی ؛ میگه به ما گفتن همه چی با کاروانه ------------------------------------------------------------- خنگول یکی رو میبره پزشکی قانونی؛ میگن چی شده؟ میگه سم خورده؛ میگن خب چرا زخمیه؟؟؟ میگه آخه نمیخورد :ws28::ws28::ws28:--------------------------------------------------------- به خنگول میگن دو دو تا, میگه : ها؟؟ میگن دو دو تا؟ میگه : آها -------------------------------------------------------- به خنگول میگن چرا پدرت رو کشتی؟؟؟؟ گفت این اواخر یه جوری به مادرم نیگا میکرد :ws28::ws28::ws28: ---------------------------------------------------- به خنگول میگن چه گلی رو دوس داری؛ میگه اقاقیا؛ میگن همین که گفتی بنویس ؛ میگه شوخی کردم گل رز --------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ به یارو میگن یه شهر بگو با "ق"شروع شه میگه قستنطنیه میگن چی؟میگه غلط کردم قم 13 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ کی گفته همیشه باید پشت حصار وایساد ؟؟! :JC_thinking:... : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ************ اینم کلاس های تقویتی ... مخصوص ما آقایون کلاس ١ چگونه جايخى را پر میکنند؟ برگزارى به صورت مرحله به مرحله همراه با نمايش اسلايد مدّت: ٤ هفته، دوشنبهها و چهارشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١ کلاس ٢ آيا دستمال توالت خود به خود عوض میشود؟ برگزارى به صورت ميزگرد و بحث آزاد مدّت: ٢ هفته، شنبهها از ساعت ١٨ تا ٢٠ کلاس ٣ مسئوليت پذيري در قبال سطل زباله بردن يا نبردن ؟ برگزارى به صورت کار عملى و گروهى مدّت: ٤ هفته، يکشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١ کلاس ٤ تفاوتهاى بنيادى بين سبد لباسهاى کثيف و کف زمين برگزارى به صورت نمايش فيلم با توضيحات تکميلى مدّت: ٣ هفته، پنجشنبهها از ساعت ١٤ تا ١٦ کلاس ٥ آيا ظرفهاى غذا میتوانند خودشان پرواز کنند و در سينک آشپزخانه فرود آيند؟ برگزارى به صورت نمايش ويديويى مدّت: ٤ هفته، سهشنبه و پنجشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١ کلاس ٦ گم کردن ريموت کنترل و از دست دادن هويت برگزارى به صورت کارگاه آموزشى همراه با گروههاى پشتيبان مدّت: ٤ هفته، چهارشنبهها و پنجشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١ کلاس ٧ يادگيرى چگونگى پيدا کردن چيزها ..... ابتدا نگاه کردن به سرجايش و بعد زير و رو کردن خانه برگزارى به صورت بحث آزاد مدّت: ٢ هفته، دوشنبهها از ساعت١٨ تا ٢٠ کلاس ٨ حفظ سلامتى ... گل آوردن براى همسر سلامتى شمارا به خطر نمیاندازد برگزارى به صورت نمايش اسلايد همراه با نوار صوتى مدّت: سه شب، يکشنبه، سهشنبه و پنجشنبه از ساعت ١٩ تا ٢١ کلاس ٩ مرد واقعى هنگامى که راه را گم کرد از يکنفر سوال میکند برگزارى به صورت ميزگرد و بحث آزاد مدّت: حداقل ٦ ماه، سهشنبهها از ١٨ تا ٢٠ کلاس ١٠ آيا از لحاظ ژنتيکى غيرممکن است که به هنگام پارک کردن ماشين توسط همسرتان ساکت بنشينيد؟ برگزارى به صورت شبيهسازى کامپيوترى مدّت: ٤ هفته پنجشنبهها از ساعت ١٢ تا ١٤ کلاس ١١ تفاوتهاى بنيادى بين مادر و همسر برگزارى به صورت آنلاين و نقش بازى کردن مدّت: نامحدود، سهشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢٢ کلاس ١٢ حفظ آرامش به هنگام خريد کردن همسر برگزارى به صورت تمرينات مديتيشن و روشهاى تنفسى مدّت: ٤ هفته، شنبهها و سهشنبهها از ١٧ تا ٢٠ کلاس ١٣ مبارزه با فراموشى ... به يادآوردن روز تولد، سالگردها و ساير تاريخهاى مهم برگزارى به صورت جلسات شوک درمانى مدّت: سه شب، يکشنبه و سهشنبه و پنجشنبه از ساعت ١٩ تا ٢١ کلاس ١٤ اجاق گاز: چيست و چگونه استفاده میشود؟ برگزارى به صورت نمايش زنده سهشنبهها از ساعت ١٨ تا ٢٠ :icon_gol: 18 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ کی گفته همیشه باید پشت حصار وایساد ؟؟! :JC_thinking:... : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ************ اینم کلاس های تقویتی ... مخصوص ما آقایون کلاس ١ چگونه جايخى را پر میکنند؟ برگزارى به صورت مرحله به مرحله همراه با نمايش اسلايد مدّت: ٤ هفته، دوشنبهها و چهارشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١ کلاس ٢ آيا دستمال توالت خود به خود عوض میشود؟ برگزارى به صورت ميزگرد و بحث آزاد مدّت: ٢ هفته، شنبهها از ساعت ١٨ تا ٢٠ کلاس ٣ مسئوليت پذيري در قبال سطل زباله بردن يا نبردن ؟ برگزارى به صورت کار عملى و گروهى مدّت: ٤ هفته، يکشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١ کلاس ٤ تفاوتهاى بنيادى بين سبد لباسهاى کثيف و کف زمين برگزارى به صورت نمايش فيلم با توضيحات تکميلى مدّت: ٣ هفته، پنجشنبهها از ساعت ١٤ تا ١٦ کلاس ٥ آيا ظرفهاى غذا میتوانند خودشان پرواز کنند و در سينک آشپزخانه فرود آيند؟ برگزارى به صورت نمايش ويديويى مدّت: ٤ هفته، سهشنبه و پنجشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١ کلاس ٦ گم کردن ريموت کنترل و از دست دادن هويت برگزارى به صورت کارگاه آموزشى همراه با گروههاى پشتيبان مدّت: ٤ هفته، چهارشنبهها و پنجشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢١ کلاس ٧ يادگيرى چگونگى پيدا کردن چيزها ..... ابتدا نگاه کردن به سرجايش و بعد زير و رو کردن خانه برگزارى به صورت بحث آزاد مدّت: ٢ هفته، دوشنبهها از ساعت١٨ تا ٢٠ کلاس ٨ حفظ سلامتى ... گل آوردن براى همسر سلامتى شمارا به خطر نمیاندازد برگزارى به صورت نمايش اسلايد همراه با نوار صوتى مدّت: سه شب، يکشنبه، سهشنبه و پنجشنبه از ساعت ١٩ تا ٢١ کلاس ٩ مرد واقعى هنگامى که راه را گم کرد از يکنفر سوال میکند برگزارى به صورت ميزگرد و بحث آزاد مدّت: حداقل ٦ ماه، سهشنبهها از ١٨ تا ٢٠ کلاس ١٠ آيا از لحاظ ژنتيکى غيرممکن است که به هنگام پارک کردن ماشين توسط همسرتان ساکت بنشينيد؟ برگزارى به صورت شبيهسازى کامپيوترى مدّت: ٤ هفته پنجشنبهها از ساعت ١٢ تا ١٤ کلاس ١١ تفاوتهاى بنيادى بين مادر و همسر برگزارى به صورت آنلاين و نقش بازى کردن مدّت: نامحدود، سهشنبهها از ساعت ١٩ تا ٢٢ کلاس ١٢ حفظ آرامش به هنگام خريد کردن همسر برگزارى به صورت تمرينات مديتيشن و روشهاى تنفسى مدّت: ٤ هفته، شنبهها و سهشنبهها از ١٧ تا ٢٠ کلاس ١٣ مبارزه با فراموشى ... به يادآوردن روز تولد، سالگردها و ساير تاريخهاى مهم برگزارى به صورت جلسات شوک درمانى مدّت: سه شب، يکشنبه و سهشنبه و پنجشنبه از ساعت ١٩ تا ٢١ کلاس ١٤ اجاق گاز: چيست و چگونه استفاده میشود؟ برگزارى به صورت نمايش زنده سهشنبهها از ساعت ١٨ تا ٢٠ :icon_gol: :ws28::ws28: 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ آرزویم او بود آرزویش این است ... آه و افسوس از این مادیات ... :icon_pf (34): 15 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ با تو قدم زدن را دوست دارم... به جای خانه برایت جاده خواهم ساخت... 11 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ زندگی گریه ی مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد... 10 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ والا من حركت مركت بلد نيستم با اينكه تو شيطوني معروفم حالا من چيكار كنم هيلدا بخنده؟ اگه اومد قول ميدم هميشه بخندونمش هيلدا جان منتظرم برگردي يه حالي ازت بگيرم كه هيشكي اينجوري حالتو نپرسيده 10 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ اینم تقدیم به هیلدای عزیزمممممم:w70: به جا اون یارو منو بزار!!!!!!:girl_blush2: 12 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ والا من حركت مركت بلد نيستم با اينكه تو شيطوني معروفمحالا من چيكار كنم هيلدا بخنده؟ اگه اومد قول ميدم هميشه بخندونمش هيلدا جان منتظرم برگردي يه حالي ازت بگيرم كه هيشكي اينجوري حالتو نپرسيده بیا پرتت میکنیم بالا :w155:دیگه نمیگیریمت ولیانقده میخندییییییییم که نگو اینم تقدیم به هیلدای عزیزمممممم:w70:به جا اون یارو منو بزار!!!!!!:girl_blush2: آدامساش کو؟:w00: آدامساشو بده من،عسکاشو بده هیلدا 7 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ یارو میره جوراب بخره به فروشنده میگه آقا یه جفت جوراب بدید به من فروشنده میپرسه:مردونه؟ یارو میزنه قدش میگه مردونه:w73: ---------------------------------------------- کجارفتید پسسسسسسسسس؟ انرژیهاتون کوش؟ 8 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا یادته برام یه خاطره تعریف کرد از اول دبستانت الان من میگم بعدا خودت تو سوتی ها بنویس:ws2: هیلدا یه روز از مدرسه میاد خونه میبینه داداشش از کلاس کامپیوتر اومده داره به مامانش میگه امروز درس داس یاد گرفتم هیلدا بدو بدو میاد میگه اااااااااا منم داس یاد گفتم امروز داداشش هم میکه تو اول دبستان داس از کجا یاد گرفتی:jawdrop: به مامانش میگه این چی میگه مامانش میگه ولش کن الکی حرف میزنه هیلدا هم بهش بر میخوره میره بدو بدو کتاب فارسیش و میاره میگه ایناهاشش:w00: اینم درس داس امروز د یاد گرفتیم مامانش و داداشش میمیرن از خنده:ws28: 16 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ از خنگول میپرسن: چند تا بچه داری؟ 4 تا از انگشتاشو نشون میده، میگه: 3 تا! ملت کف میکنن، میگن: بابا اینا که 4تاست؟ خنگول انگشت کوچیکشو نشون میده، میگه: این بچة همسایمون هیلدا ست ، ولی همیشه خونة ماست:4chsmu1:! 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ يعنیییییی این جا الان تبدیل شده به شوره زار بسکه نمک پاشیده شده... 9 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ Just For Hilda Just For Hilda Just For Hilda 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده