goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ هیلدااااااااااا بیا تو مسیر انرژیییییی 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ چه لوس شده این تاپیک. خب خدا رو شکر که خوبه حالش. این آهنگم گوش بدین قشنگه. Song of ocarina 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ توو آشپزخونه استکان و قندون از دستم افتاد شکست با صدای خفن.مامان اومده میگه چیزی شکوندی؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ شیشه ی نازک تنهایی دلم بود منتها صداش رو گذاشتم رو اکو حال کنی سخت ترین مرحله اموزش کار با ویندوز به یک ادم مسن ؛ اموزش دبل کلیکه! یه مسافرت ۲ روزه میخوایم بریم یک هفته ست داریم تحقیق و پُرس و جو میکنیم که ببینیم اونجا به اینترنت دسترسی داریم یا نه!! زندگیه واسه خودمون ساختیم؟ یارو کنار اتوبان وایساده، یه 4 لیتری هم دستش هی تکون میده . . . . رفتم کنارش میگم شلنگ هم داری؟؟ میگه واسه بنزین میخوای.......؟؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخوام برم دستشویی، بهداشت هم که نیمی از ایمان، میخوام ایمانمُ کامل کنم... به راننده تاکسی میگم سیگارتو خاموش کن به دودش حساسیت دارم، برمیگرده میگه جوونای سن تو کراک میکشن تو به دود سیگار حساسی!! دو روزه با دختره رفیق شدی، میپرسه فامیلیت چیه؟ میگی میخوای چی کار؟ میگه میخوام ببینم به اسم بچههامون که انتخاب کردم میاد یا نه آخه این چه دنیاییه؟؟؟ · واسه دوست دخترت شارژ می فرستی، بعد میگه تو بزنگ!! قانون نسبیت یعنی اینکه : (۱۰ دقیقه) درس میخونی حس میکنی ۱ ساعت گذشته (۱ ساعت) نواندیشان میای انگار که ۱۰ دقیقه گذشته 18 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ برات کادو اورم هیلی جون این گلا هم مال توئه 14 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا این عکس کلی به من انرژی داد تو هم ببین کلی انرژی بگیری..... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چیه خب انرژی داره دیگه 9 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ هیلی :aghosh: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چقد زود اومدی؟ 12 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها پس چرا کسی خبر جدیدی ازش نمی ده؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ رفتم ترمینال اتوبوس، دم بلیط فروشی میگم آقا بلیط میخوام، میپرسه واسه اتوبوس؟! پـَـَـ نــه پـَـَــــ واسه کنسرت شکیرا میخوام با خانواده!! دارم دراز-نشست میرم ، نفسم بالا نمیاد مثل بارون بهار دارم عرق میریزم !! اومده میگه : اِ داری ورزش میکنی ؟؟ پـــ نه پـــــ دارم با تمام قُوا تلاش میکنم از وسط نصف شم !! سوار تاکسی شدم 1000 تومن کرایه دادم آخری میخوام پیاده شدم منتظرم بقیه پولو بده راننده میگه بقیه پولتو میخوای؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ منتظرم بقیشو برام آهنگ بذاری...برات بندری برقصم... دارم می میرم از خستگی و خواب ، هِی خمیازه میکشم ..دوستم برگشته میگه خوابت میاد ؟؟؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخوام تَه ِ حلقمو ببینی یه وقت لوزه هام چِرک نکرده باشه از گرسنگی صدای قُرقُر شکمم میاد مامانم میگه گشنته؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ دارم آهنگ لاواِستوری رو رِمیکس میکنم برات مرغ عشقم مرده و درحالي كه پاهاش روبه بالاس افتاده كف قفس. دوستم اومده مي گه : اِ مرغ عشقت مرد؟ بهـــش گفتم: پـَـَـ نــه پـَـَــــ كمر درد داشته دكتر گفته بايد طاق باز دراز بكشه كف قفس 12 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ امروز اس ام اس زد گفت قرار بود امروز مرخص بشه ولی دکتر گفت یه آزمایش دیگه ازش بگیرن جواب آزمایش بیاد مرخصه 16 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ فرشته خانوم بازم برات فرشته آوردم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ هیلدا می بینم که داری میای و........ چه شود... 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ خدارو شکر هیلییییییییییییییییییییییی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ امروز اس ام اس زد گفت قرار بود امروز مرخص بشه ولی دکتر گفت یه آزمایش دیگه ازش بگیرن جواب آزمایش بیاد مرخصه بی خبر نیای هیلدا!!! خبر بده گوسفند قربونی کنیم واست!!!! 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ خوشحالم هیلدا حالت خوبه:aghosh: 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ :w70::w70::w70::w70: :w14::w14::w14: :Laie_28::Laie_28: :w42::w42::w42: :w330::w330: :w330: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده