Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ تصاویری را که می بینید، توسط گروهی از محققان در قطب شمال ثبت شده که دانشمندان و مستندسازان حاضر در این کمپ را متحیر کرده است. این اتفاق زمانی افتاد که یک فوک نر به قصد جفت گیری به پنگوئن ماده ای حمله کرد که تصاویر واقعی آن توسط گروه مستندساز حاضر در کمپ علمی قطب شمال ثبت شده است.براساس گفته شاهدان، این واقعه حدود 45 دقیقه طول کشید و زمانی که فوک موفق به آمیزش با پنگوئن نگون بخت نشد، از وی جدا شد و پنگوئن را که در اثر وزن زیاد او کشته شده بود، رها کرد. دانشمندان مستقر در این کمپ علمی معتقدند، گرایش به جنس مخالف در میان حیوانات قطبی امری طبیعی است، اما این حادثه در نوع خود بی نظیر و فوق العاده بود. :icon_pf (34): 40 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ وحشی نامرد چرا پنگوئن خوشگل رو کشته خدایا همش تجاوز شده دنیا چرا........ 12 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ به حیوانات هم سرایت کرد :icon_pf (34): بیچاره پنگوئن ...... 11 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop: کهریزک اونجاست :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ پنگوئن بیچارهههههههههههه :icon_pf (34): امیدمون به حیوونا بود ! ایناهم که .... 9 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ پنگوئن بیچارهههههههههههه :icon_pf (34): امیدمون به حیوونا بود ! ایناهم که .... خوب حتما شعار خاصی داده پنگوئنه دیگه 9 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اولا كه اون فوكه !! كلا شهرام پرهام نداره ! اسمش بالاشه :icon_pf (34): بعدم يكي ديگه رو يكي ديگه تو قطب شمال پريده خوب به من و شما چه آخه !؟! كي ميدونه زير دريا فحشا چه بيداد ميكنه غواصا ميان داد و بيداد راه بندازن كه فلاني فلان چيز ول كرده تو اب اون سر اقيانوس فلاني رسيده بهش لقاح صورت گرفته يا نگرفته ! اقا جان به من و شما چه ! حالا گذشته از تمام اينا .. به جاي اينكه بشينن عكس بگيرن و مقاله بنويسن و 45 دقيقه فيلم .. نگاه كنن ! مي رفتن دوتا چخه مي كردن پنگوئنه رو نجات مي دادن ! والا 16 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اولا كه اون فوكه !! كلا شهرام پرهام نداره ! اسمش بالاشه :icon_pf (34): بعدم يكي ديگه رو يكي ديگه تو قطب شمال پريده خوب به من و شما چه آخه !؟! كي ميدونه زير دريا فحشا چه بيداد ميكنه غواصا ميان داد و بيداد راه بندازن كه فلاني فلان چيز ول كرده تو اب اون سر اقيانوس فلاني رسيده بهش لقاح صورت گرفته يا نگرفته ! اقا جان به من و شما چه ! حالا گذشته از تمام اينا .. به جاي اينكه بشينن عكس بگيرن و مقاله بنويسن و 45 دقيقه فيلم .. نگاه كنن ! مي رفتن دوتا چخه مي كردن پنگوئنه رو نجات مي دادن ! والا دقیقا همین و بگو 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ الان بسی گرفتاره مقالممم.... تاپیکرو منحرف نکنید... درباره تفاوت شیر دریایی و فوک دریایی بحث کنید هدف از ایجاد این تاپیک همین بود که تفاوتاشونو متوجه بشیم نه درباره تجاوزشون حرف بزنیم که این رفتار یه رفتاره عادی بینه حیواناته.. 9 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ شايد داشته فقط از روش رد ميشده؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اونا که حیوونن ... این یعنی ما هم خیلی قته حیون شدیم و خبر نداریم ... چقدر شباهت هست بین انسان و حیوان ؟ هدو سراسر شهوت و بی وجدانی و سراسر بی عقلی 8 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ لا الهه الا الله شیطونه میگه بزنم همه پستاشونو حذف کنما بابا موضوع عدم تطابق غریزه دو جاندار نسبت به هم بود چی کار به ....ای بابا:w874: 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ لا الهه الا الله شیطونه میگه بزنم همه پستاشونو حذف کنمابابا موضوع عدم تطابق غریزه دو جاندار نسبت به هم بود چی کار به ....ای بابا:w874: همونو بگو... 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ آدم چه چیزا که نمی بینه!!! میگم ولی واقعا امکان داره؟!! خب آمیزش بین گونه های متفاوت امکان نداره! اصلا سراغ هم نمی رن!! مثلا همین گنجشک گونه های متفاوتی داره!! ولی طبق الگوی آواز همدیگرو تشخیص میدن و سراغ هم نمی رن!! اینا که خیلی تابلو بودن!!! 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ از حیوونا بعیده یه همچین کاری واقعا... چون اصلا تو ذاتشون نیست که برن سراغ یه جوندار دیگه... عجیبه هااااااااااا...آدم چه چیزا که نمی بینه... ولی من فکه رو سرزنش نمی کنم آدم چه می دونه چی تو ذهنش میگذشته شاید واقعا عاشق پنگوئنه شده... 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ نوشته اصلی توسط Ssara آدم چه چیزا که نمی بینه!!! میگم ولی واقعا امکان داره؟!! خب آمیزش بین گونه های متفاوت امکان نداره! اصلا سراغ هم نمی رن!! مثلا همین گنجشک گونه های متفاوتی داره!! ولی طبق الگوی آواز همدیگرو تشخیص میدن و سراغ هم نمی رن!! اینا که خیلی تابلو بودن!!! سلام دوست عزیز من راجع به این مقاله به خصوص اطلاعات دقیقی ندارم ولی به عنوان کسی که حداقل 4 واحد زیست جانوری و 4 واحد ژنتیک در حال حاضر پاس کرده دارم میگم آمیزش دو گونه حتی اگر نزدیک به هم نباشند هم امکانپذیر هست چون غریزه و عدم پیدا کردن جفت میتونه منجر به این موضوع بشه و در طبیعت از این نوع دست درازی ها کم اتفاق نیفتاده وحتی گاهی موفق به آمیزش هم میشند ولی هرگز فرزندی ازشون متولد نمیشه به دلایل ژنتیکی خودتونم که اونجا نوشتید رشتتون پزشکیه فک کنم زیست جانوری و ژنتیک داشته باشید اگه اشتباه نکنم و این مطالب رو در بخش ژنتیک جمعیت و پویایی جوامع زیستی نوشته باشه نمونه بارزش الاغ و اسب که حتی فرزند دار هم میشن به سلامتی و بچشون قاطر میشه و گونه های دیگه ...هم همنطور به نظر من اصلا چیز عجیبی نیست از روی غریزه جفتش رو اشتباه گرفته قصد آمیزش داشته ولی به دلیل عدم هماهنگی شرایط مورفولوژیکی و ظاهریش موفق به آمیزش نشده اون بدبخت رو هم کشته __________________ 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ [/url]از حیوونا بعیده یه همچین کاری واقعا... چون اصلا تو ذاتشون نیست که برن سراغ یه جوندار دیگه... عجیبه هااااااااااا...آدم چه چیزا که نمی بینه... ولی من فکه رو سرزنش نمی کنم آدم چه می دونه چی تو ذهنش میگذشته شاید واقعا عاشق پنگوئنه شده... __________________ پست بالارو بخون اصلا عجیب نیست:flowerysmile: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ سلام دوست عزیز من راجع به این مقاله به خصوص اطلاعات دقیقی ندارم ولی به عنوان کسی که حداقل 4 واحد زیست جانوری و 4 واحد ژنتیک در حال حاظر پاس کرده دارم میگم آمیزش دو گونه حتی اگر نزدیک به هم نباشند هم امکانپذیر هست چون غریزه و عدم پیدا کردن جفت میتونه منجر به این موضوع بشه و در طبیعت از این نوع دست درازی ها کم اتفاق نیفتاده وحتی گاهی موفق به آمیزش هم میشند ولی هرگز فرزندی ازشون متولد نمیشه به دلایل ژنتیکی خودتونم که اونجا نوشتید رشتتون پزشکیه فک کنم زیست جانوری و ژنتیک داشته باشید اگه اشتباه نکنم و این مطالب رو در بخش ژنتیک جمعیت و پویایی جوامع زیستی نوشته باشه نمونه بارزش الاغ و اسب که حتی فرزند دار هم میشن به سلامتی و بچشون قاطر میشه و گونه های دیگه ...هم همنطور به نظر من اصلا چیز عجیبی نیست از روی غریزه جفتش رو اشتباه گرفته قصد آمیزش داشته ولی به دلیل عدم هماهنگی شرایط مورفولوژیکی و ظاهریش موفق به آمیزش نشده اون بدبخت رو هم کشته __________________ 2 تا هم جنس چی با هم می تونن باشن؟ من چند سال پیش دیدم 2 تا گربه نر رو هم رفتن بعد من با سنگ از هم جداشون کردم البته نفهمیدم کاری هم با هم کردن یا نه 8 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ 2 تا هم جنس چی با هم می تونن باشن؟من چند سال پیش دیدم 2 تا گربه نر رو هم رفتن بعد من با سنگ از هم جداشون کردم البته نفهمیدم کاری هم با هم کردن یا نه اینو دیگه نمیدونم چون مثلا گربه ماده زمان جفت گیری به خاطر یه سری هورمونها یه بویی میده که گربه نر رو دنبل خودش میکشونه پروانه هم همینطور پروانه نر کوره کلا منتها به خاطر ماده شیمیایی که پروانه ماده آزاد میکنه ردیابیش میکنه حالا اینکه بدون دریافت اون مواد میتونن با هم رابطه داشته باشن رو دیگه نمیدونم . در ضمن گربه ها موقع جفت گیری به هم قفل میشن به دلیل وجود خارهایی در اندام تناسلی گربه نر و نمیشه جداشون گرد احتمالا اگه اونایی که تو دیدی به سختی از هم جدا شدن با هم آمیزش داشتن . حالا اگه خیلی برات مهمه برم از استادمون بپرسم اینقدرم کار به کار ملت نداشته باش بچه جون سرت به کار خودت باشه 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده