eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ البته انرژی مثبت هر جوری میتونین انتقال بدین مسیج هم اگه میدین جوری باشه که نخواد جواب بده :w139: اینجوری هم که O-N گفت جای نگرانی نیست فقط دعا کنید زود برگرد پیشمون 16 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ وای خدا دلم گرفت با همه ی سوز دل، برای سلامتیت دعا میکنم هیلدای عزیز 11 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سیمایی قراره فقط انرژی مثبت بدیم بهش...همه مون مطمئنیم که زود ی برمیگرده... باشه:ws44: ولی قبل از اون من نمیرم خوبه 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ باشه:ws44:ولی قبل از اون من نمیرم خوبه :there: نه سیما این حرفارو نزن... ما این همه ایم ...دعای ما پیش خدا رد خور نداره... 10 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ :there:نه سیما این حرفارو نزن... ما این همه ایم ...دعای ما پیش خدا رد خور نداره... خدا کنه زودی خوب بشه و برگرده پیشمون من وقتی این چیزها رو میشنوم به کلی نابود میشم از صبح اصلا نمیدونم چیکار دارم میکنم ولی یه چیزی ته دلم میگه که حتما خوب میشه 12 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ [/url]امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء من بنده ناچیز خدام (اگه خودش قبول داشته باشه) لیاقت دعا کردن واسه دیگرونو ندارم اما از صمیم قلبم واسش دعا میکنم بچه ها هم صدا بشین و برای سلامتی دوستمون دعا کنیم 12 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ ای بابا خوده هیلدا قده شماها انقد دپسرده نیست! خوبه شما رو بفرستن واسه دلداری! حکم خودکشی طرف و درجا صادر میکنین! هیشکی نمیدونه تاریخ عملش کی هست؟ 11 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ هیشکی نمیدونه تاریخ عملش کی هست؟ تاریخ سلامتیش دوم تیره اگه جلو نیوفته. 12 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ تاریخ سلامتیش دوم تیره اگه جلو نیوفته. :flowerysmile: ممنون!پس خیلی نمونده تا دوباره بیاد! 9 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ :flowerysmile:ممنون!پس خیلی نمونده تا دوباره بیاد! خواهج آره ایشالا دوم که سلامت میشه چند روز استراحت میکنه که خستگی بگیره بعدش میاد پیشمون. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 10 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خواهجآره ایشالا دوم که سلامت میشه چند روز استراحت میکنه که خستگی بگیره بعدش میاد پیشمون. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :dancegirl2:ان شاءاللههههههههه!:4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خواهجآره ایشالا دوم که سلامت میشه چند روز استراحت میکنه که خستگی بگیره بعدش میاد پیشمون. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهدی جان فکر کنم 2-3 هفته ای نگرش دارن !! امتحاناتش هم هیچ میشه .... 10 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ مهدی جان فکر کنم 2-3 هفته ای نگرش دارن !!امتحاناتش هم هیچ میشه .... خب اره دیگه باید استراحت کنه. امتحاناش فدای سرش....................:w821: ایشالا صحیح و سالم برگرده همه چیز رو میشه درست کرد.......... 9 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ مهدی جان فکر کنم 2-3 هفته ای نگرش دارن !!امتحاناتش هم هیچ میشه .... 7 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ خداجون ماکه لیاقت نداریم ولی دل این دوستای گل رو نشکن و شادی رو با بازگشت هیلدای عزیز یه باره دیگه به بچه های انجمن هدیه کن:icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ همین قضیه اواتار ها رو بفهمه کلی میخنده فک کن الان مثلا من با این سن و قیافه این اواتارم باشه:icon_pf (34): خدا خیری نکرد یه اواتاره درست درمون بذاره قبل رفتنش 10 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها آخه شما آواتارتونو مثل هیلدا کردین من یجوری میشمممم دلم میریزه یهو نکنین این کارو تو رو خدا 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده