poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ البته من بر اساس گفته های شما و ادر مشکل رو برای دوستم توضیح دادماونم گفت اگه قلبش کلا پس می زد باید خود قلب رو در می آوردن که با توضیحات ادر گفت پس حتما دریچه و پیوند اونه که خیلی ها الان با دریچه مصنوعی زندگی می کنن ایشالا حالا بحث علمیش اصلا مهم یست ولی اینکه همیشه به یاد افراد باشیم نه فقط تو همچین شرایط بحرانی خیلی مهمه اینجوری وقتی برای عیادت میریم یا سراغ میگیریم ازشون بیشتر حس رنجش پیدا میکنن افراد و گاهی هم شاید وجدان درد باعث شه که بریم و تو این شرایط بخوایم جبران کنیم کاستی هارو به هر حال وقتی که میاد باید بدونه چه دوستای خوبی داره و چقدر به فکرشن و براش مایه میذارن و قدرشونو هم بدونه من از طرف هیلی کوچولو ممنونم از همتون و براتون ارزوی سامتی دارم 12 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ چقدر حرفا متتاقضه اینجا . من که کلا گیج شدم. من الان نفهمیدم هیلدا چند ماه پیش ، یه پیوند دریچه ی مصنوعی داشته و اون پیوند پس زده!!؟ یا اینکه برای اولین بار بخاطر نارسایی دریچه ، داره عمل پیوند دریچه رو انجام میده!؟ آخه poor!a گفته بهش داروهای ضعیف کننده ی سیستم ایمنی میزنن شک کردم قبلا پیوند دریچه انجام داده باشه. یکی نیست بیاد یه توضیح کامل بده اینجا!؟ کسی شماره ای از خانوادش نداره!؟ نه دیگه تناقض نداره دیگه قبلا پیوند دریچه قلب داشته که متاسفانه پس زده شده!! وقتی یه عضوی پس زده می شه بدن نسبت بهش واکنش نشون می ده و دکترا برای این که این پس زدن ادامه نکنه سیستم ایمنی بدن رو میارن پایین که پینود پس زده نشه(دریچه مصنوعی که می خوان بذارن!) حالا 2 تیر می خوان واسش مصنوعی شو بذارن سیستم ایمنیشو کنترل می کنن تضعیف می کنن تا سر عمل پیوند رو پس نزنه و براش دریچه مصنوعی می ذارن! 18 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ چقدر حرفا متتاقضه اینجا . من که کلا گیج شدم. من الان نفهمیدم هیلدا چند ماه پیش ، یه پیوند دریچه ی مصنوعی داشته و اون پیوند پس زده!!؟ یا اینکه برای اولین بار بخاطر نارسایی دریچه ، داره عمل پیوند دریچه رو انجام میده!؟ آخه poor!a گفته بهش داروهای ضعیف کننده ی سیستم ایمنی میزنن شک کردم قبلا پیوند دریچه انجام داده باشه. یکی نیست بیاد یه توضیح کامل بده اینجا!؟ کسی شماره ای از خانوادش نداره!؟ حسین جان بحث علمیش اصلا به نتیجه نمیرسه چون واقعا هیچ کدوممون از شرایطش ازلاع نداریم قبلا فکر کنم پیوند دریچه داشته بعد جواب نمیده و باید مصنوعی بذاره فکر کنم پیوند دریچه داشته نه پیوند قلب البته بازم نمیدونم درست فکر نکنم زیاد هم مهم باشه مسائل علمیش همون دعا تنها کاری که ازمون بر میاد چون فکر میکنم از نظر روحی حالش نا مساعد تره تا جسمی 12 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ همو نطور که پوریا گفت واقعا جای تقدیر داره این همه ابراز احساسات و محبت دوستان نسبت به دوست خودشون ..چرا که که برای همه ما هیلدا یه خواهرخیلی مهربونه... این ابراز احساس و نگرانی نه از سر دلسوزی و یا ترحمه... بلکه خود هیلدا اونقدر مهربون با معرفت با مرام و لوتی بود که با ناراحتیش همه نارحت میشن... 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ منم به نوبه خودم براش آرزوی سلامتی دارمهیلدا دختر خیلی خوب و مهربونیه .... هر کسی که یه مدت باهش دوست باشه میفهمه که چقدر این دختر خوبه به هر حال امیدوارم زودتر برگرده پیشمون .... دقیقا و با سینا هم موافقم من هیلدا رو چند ماه بیشتر نیست میشناسم ، واقعا خیلی خیلی بچه خوبیه ؛ هرکسی باهاش برخورد کرده باشه مطمئنن خیلی دوستش داره ، با توضیحات پری هم ، که امیدوارم درست باشه ، ایشالله به زودی بر میگرده و کلی غر میزنه بابت این تایپیک! امیدوارم خیلی زودتر از حد معمولش برگرده و همه ما رو خوشحال بکنه 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ وای خدای من... اصلا تاپیکو که دیدم دلم هوری ریخت... پستای شمارم که خوندم دیگه ............. من چی کار می تونم بکنم؟ اصلا دوست ندارم این جا کسی حتی یه مو از سرش کم بشه... هیلداااااااااااا... 11 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خيلي ناراحت شدم اميدوارم هرچه زودتر حالش خوب شه و براي سلامتيش دعا مييكنم 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ منکه خیلی امیدوارم که هیلدا زود خوب می شه و میاد انجمن دوباره 8 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اي بابا چرا اينجا رو اينقد غمزده كردين؟ اگه كسي حالش خوب باشه هم با ديدن اين حالت شما بيمار ميشه نگران نباشين به زودي هيلدا سرحال برميگرده پيشمون و به خاطر اين تاپيك و ناراحتيتون همتونو مجازات مي كنه هيلدا جان اگه اينو خوندي بدون من با اينا نبودما جداي از شوخي نگرانيتون قابل دركه. ولي پيوند دريچه توي ايران خيلي خوب انجام ميشه. موارد پس زدن دريچه هم زياده ولي چون معمولا زود اقدام ميشه خيلي خوب از پسش بر ميان. دريچه ي مصنوعي احتمال پس زدگيش از دريچه ي بافتي كه معمولا دفه ي اول پيوند زده ميشه خيلي كمتره. خيلي از افرادي كه كنار ما زندگي مي كنن دريچه هاي مصنوعي دارن ولي ما حتي متوجه هم نميشيم. پس اينقد ناراحت نباشيد. فقط براش آرزو كنيد كه دوره ي بهبوديش زود تر به انجام برسه كه زود برگرده پيشمون. اينم براي همه ي شما و هيلداي عزيز شاد باشيد 30 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اي بابا چرا اينجا رو اينقد غمزده كردين؟ اگه كسي حالش خوب باشه هم با ديدن اين حالت شما بيمار ميشه نگران نباشين به زودي هيلدا سرحال برميگرده پيشمون و به خاطر اين تاپيك و ناراحتيتون همتونو مجازات مي كنه هيلدا جان اگه اينو خوندي بدون من با اينا نبودما جداي از شوخي نگرانيتون قابل دركه. ولي پيوند دريچه توي ايران خيلي خوب انجام ميشه. موارد پس زدن دريچه هم زياده ولي چون معمولا زود اقدام ميشه خيلي خوب از پسش بر ميان. دريچه ي مصنوعي احتمال پس زدگيش از دريچه ي بافتي كه معمولا دفه ي اول پيوند زده ميشه خيلي كمتره. خيلي از افرادي كه كنار ما زندگي مي كنن دريچه هاي مصنوعي دارن ولي ما حتي متوجه هم نميشيم. پس اينقد ناراحت نباشيد. فقط براش آرزو كنيد كه دوره ي بهبوديش زود تر به انجام برسه كه زود برگرده پيشمون. اينم براي همه ي شما و هيلداي عزيز شاد باشيد مرسی ... داشتم غم باد میگرفتم دیگه:icon_pf (34): به من گفت کولی ... گفت باز 1 روز نبودم کولی بازی دراوردین ... 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی ...داشتم غم باد میگرفتم دیگه:icon_pf (34): به من گفت کولی ... گفت باز 1 روز نبودم کولی بازی دراوردین ... کی کولی بازی در آورده ؟!! داریم انرژی مثبت براش می فرستیم 10 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ الآن خدا زنگ زد گفت فرشته به این خوبیو دارین. سالمتر از قبل میفرستم پیشتون. :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خدا جونی دمت گرممممممممم 11 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خب انشاا.. که بلا دور است و باز هم خبرهای خوب میشنویم از دوستان... 10 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها راس میگن. اینقدر موج منفی نفرستید. اون دختری که من میشناختم با اون انرژی از پس این هم برمیاد. دعا کنیم زودتر برگرده بینمون سالم و سلامت... 11 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ اي بابا چرا اينجا رو اينقد غمزده كردين؟ اگه كسي حالش خوب باشه هم با ديدن اين حالت شما بيمار ميشه نگران نباشين به زودي هيلدا سرحال برميگرده پيشمون و به خاطر اين تاپيك و ناراحتيتون همتونو مجازات مي كنه هيلدا جان اگه اينو خوندي بدون من با اينا نبودما جداي از شوخي نگرانيتون قابل دركه. ولي پيوند دريچه توي ايران خيلي خوب انجام ميشه. موارد پس زدن دريچه هم زياده ولي چون معمولا زود اقدام ميشه خيلي خوب از پسش بر ميان. دريچه ي مصنوعي احتمال پس زدگيش از دريچه ي بافتي كه معمولا دفه ي اول پيوند زده ميشه خيلي كمتره. خيلي از افرادي كه كنار ما زندگي مي كنن دريچه هاي مصنوعي دارن ولي ما حتي متوجه هم نميشيم. پس اينقد ناراحت نباشيد. فقط براش آرزو كنيد كه دوره ي بهبوديش زود تر به انجام برسه كه زود برگرده پيشمون. اينم براي همه ي شما و هيلداي عزيز شاد باشيد واییییییییی مرسی اوریییییییی جون من نوشته های بچه ها رو میخوندم حالم خیلی بد شده بود پست تو رو که خوندم به خودم اومدم! مرسییییییییییییییی از دلگرمیت...:rose: 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ انرژی مثبتا رو بفرستین بره... بدویین... 10 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ همه براش دعا میکنیم ایشاالله که زودی خوب بشه و برگرده پیشمون خداااااااااااااااااااااااااااااا:ws44: از صبح که شنیدم دارم دیوونه میشم 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ همه براش دعا میکنیمایشاالله که زودی خوب بشه و برگرده پیشمون خداااااااااااااااااااااااااااااا:ws44: از صبح که شنیدم دارم دیوونه میشم سیمایی قراره فقط انرژی مثبت بدیم بهش... همه مون مطمئنیم که زود ی برمیگرده... 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها من که خواهش کردم زیاد بهش مسیج ندین .... باید استراحت کنه از همه تشکر کرد و گفت اگه نتونستم جواب بدم نگران نشین ..... 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده