felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ من امروز کارای اشتباه زیادی کردم پروف ممد.ای رو تخریب کردم به خاطر اسپمم دو تا تاپیک رو بستن به خاطر اسپم اخطار گرفتم و کلی اسپم دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 . . . . . . . :hapydancsmil: من اصلاح نمی شم ... چی داداس اصلاح رته ته... 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ گوشش به استاد و چشمش به اون، اینم یه جور عاشقانه ی کلاسیه ديگه!! 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ این عصرهای پائیزی عجـیب بـوی ِ نـفس هـای ِ تـو را می دهـد ...! گـوئـی ... تـو اتـفاق می افـتی و مـن دچـار می شـوم ... 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ هیچی لذت بخش تر از این نیست که آبجی کوچیکت به خاطر اینکه فقط چندتا از سوالای کوچیکشو از این دنیا جواب دادی بهت بگه دانشمند. چقدر دنیای بچه ها کوچولوئه. کاشکی بچه بودم و هنوز خیلی چیزا رو نمی فهمیدم و آرزوم این بود که فقط یه بار دیگه بابام منو ببره سرزمین عجایب. 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ پدری دست بر شانه پسر گذاشت و از او پرسید: تو میتوانی مرا بزنی یا من تورا؟ پسر جواب داد: من میزنم پدر ناباورانه دوباره سوال را تکرار کرد ولی باز همان جواب را شنید با ناراحتی از کنار پسر رد شد بعد از چند قدم دوباره سوال را تکرار کرد شاید جوابی بهتر بشنود... پسرم من میزنم یا تو؟ این بار پسر جواب داد شما میزنی. پدر گفت چرا دوبار اول این را نگفتی؟؟؟ پسر جواب داد تا وقتی دست شما روی شانه من بود عالم را حریف بودم ولی وقتی دست از شانه ام کشیدی قوتم را با خود بردی.... امیدوارم همه عزیزانی که این نعمت را دارند تا حد ممکن کنارشان باشد و آنهایی هم که از دست داده اند،یادشان در نزدشان گرامی... دنیا فقط میتواند اشک انسان ها را در بیاورد و انسان خودش باید دیگران را بخنداند. 24 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]اعتماد مثل كاغذه ؛ اگه مچاله شد ، هر چقدر هم صافش كنى ، محاله به حالت اولش برگرده ![/h] 22 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ ضعیفتر موجودی یافت نشد چون زنی که مردی را پناهگاه خویش بداند و پست تر از مردی از مادر زاده نشد که خود را در پشت زنی مخفی کند . هیملر ( ره ) :th_running1:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:th_running1: 9 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ شمارش معكوس آغاز شد وقت رفتن است و من غمگين تر از هميشه 13 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ امروز یکی از بچه ها اینو به من گفت : اون پست اون روزت یادمه خیلی خندیدم .. گفتی شوهر نمیکنی کدوم بخت بر گشته ای تو ی زلزله رو میخواد بگیره ... ---------------------------------------- اخه چرا ... چرا کسی جرئت نمی کنه منو بگیره ... من فقط یه شکنجه گاه دارم و دیگر هیچ ... 12 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ یه حرفایی رو میشه اینجا نوشت...حرف زبون، حرف دل اما یه حرفایی رو اینجا هم نمیشه نوشت، نه اینجا که حتی جراتش رو نداری با خودت هم زمزمه ش کنی 14 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ همه چیز گاه اگر کمی تیره می نماید... باز روشن می شود زود تنها فراموش مکن این حقیقتی است: بارانی باید ، تا که رنگین کمانی برآید ولیموهایی ترش تا که شربتی گوارا فراهم شود و گاه روزهایی در زحمت تا که از ما، انسان هایی تواناتر بسازد خورشید دوباره خواهد درخشید ، زود خواهی دید. 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ شنیدی می گن اونی که گریه می کنه یه درد داره و اونی که می خنده هزار تا؟ من می گم اونی که می خنده هزار تا درد داره ولی اونی که گریه می کنه به هزارتاش خندیده و جلوی یکیش کم آورده!!! 16 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ هیچ چیزی بدتر از دودلی نیست ... میون رفتن و موندن گیر کردن ... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی ... دیگه نمی تونم ادامه بدم ... تمام قصه بازی بود تموم شد هیچ رازی نیست... کسی که روبه روشی تو، از اینجا مرد بازی نیست ... ... 12 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ فکر کردن بهت طعم مرگ می ده . . . 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ دلم هوای باغبونی رو کرده...که می خواد به باغش برسه بعد از مدت ها ول کردنش.... می خوام به روزگارم برسم... باید اول هر چی علف هرزه دور و برم....با داس قطع کنم.... بعدم ریشه اشو بخشکونم....که محو شن از باغ زندگی... بعد برم سراغ درخت هایی که هنوز سرپان تو باغم... باید شاخ و برگای اضافیه که زدن رو بشکنم....تا جوانه ها نفس بکشن اون زیر... بعد واسه اونایی که زخمی شدن....یک تکیه گاه پیدا کنم...تا کم کم...دوباره سرپا شن.... و بعد جوی رو زیر پاشون وا کنم تا سیراب شن...بعد از این همه وقت تشنگی.... بعد برم زیر سایه ی درخت بشینم...خستگی در کنم.... و بگم....تموم شد.....باغ زندگیم...دوباره ماله خودم شد.... از شر غریبه هایی که با دانه ای در باد اومدن و پاگیر شدن اینجا و رشد کردن از شیره ی زمینم....خلاص شدم... . . . باغ های زندگی تون همیشه شاداب....به دور از علف های هرز... 12 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ دلم گریه میخواد ... * * * کجایی که تو آغوشت گریه کنم ... 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ یکی از توصیه هام به فرزند اینده ام اینه : از ادمهایی که همش نصیحت میکنند و خودشون رو عقل کل میدونند و دوچار بیماری "خود مرکز جهان بینی "شدند به شدت بپرهیز یه توصیه دیگه ام هم اینه "دنبال کسی باش که تو را با تمام دیونگیات قبول داشته باشه به همه نشون بده و بگه اون دیونه عوضی که میبیند ...عشق منه، جیگر منه دنیامه" 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ در زندگی صبحهایی هست که احساس میکنی خونه همساده بالایی از خواب بیدار شدن و تو هنوز خوابی ، وقتی بیدار میشی میبنی متاسفانه حقیقت هم داره!!! 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ فک کنم حافظ اینجا که گفته"هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق" اشتباه کرده باید میگفت "زودتر بمیرد انکه دلش زنده شد به عشق" 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]هر وقت خواستی بفهمی کی واقعا دوستت داره! هر وقت ماه اول گفت: د ماه دوم و ماه سوم س . . رسید به ماه نهم کامل گفت دوستت دارم واقعا دوستت داره اما اگه اونی که روز اول گفت دوستت دارم ماه اول می بینی: د ماه دوم و ماه سوم س . . . حذف شد! حالا ماه نهم شد و تو موندی و چند تا نقطه ........ سلامتی اونایی که به مرور زمان بهت علاقه مند میشن........ حمیدرضا [/h] 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده