...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ ای کاش... ای کاش بزرگ شدنم به قیمت کوچک شدن تو در نگاه من نبود...! 9 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ گاه.... نمی گنجم در این کالبد...پوست می ترکانم....اناری شکفته می شوم.....تقسیم می کنم خویش خویش را..... دانه ای برای من....دانه ای برای تو....دانه ای برای او.... شوقم ، خنده هایم ، لحظه های لبریزم از شادی.....دانه دانه ، رج به رج ، گل به گل ....پیشکش مهربانی نگاهت..... گاه.... دلم گیر است....زنجیری زمان....پابند زمین.....روح ، زندانی ست.... اندکی....یک جو....ارزنی حتی....به آن میزان که نگیرد حتی گوشه ای از شادی دلت را....به آن میزان.... شریکم شو.....سبکم کن.....رهایم کن.... گاه.... نوشته می شوم بر دل این کاغذ سپید مجازی...جاری می شوم بر آن....رنگ به رنگ....سبز ، آبی ، خاکستری ، بنفش ، سیاه......رنگ روح ، رنگ دل ، رنگ..... گاه.....گاهنوشته می شوم 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ به دریا می زنم! شاید به سوی ساحلی دیگر مگر آسان نماید مشکلم را مشکلی دیگر 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سنه من جانیم دسم سنه من حیات دسم سنه من سوگی دسم گونش دسم آی دسم ینه آزدی آی آنا شاخدالی گونلریمین آتشی کوزو محبت دونیاسینین بولاغی گوزو سنسن آی آنا مسعود فلاحی آهنگ آنا (مادر) خیلی قشنگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ نیاز شدید دارم به کشتن این 3 نفر...ادمهای مضر بی خاصیت چرا دور و برمنو این ادما گرفتن؟؟ عجب وضع بغرنجی شده شدیدا میل انتقام دارم 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ واقعا آدما چی فکر میکنن جدی دلم میخواد بدونم اینو که تو دلشون ، ذهنشون چی میگذره که گاهی اوقات اینقدر بی مسئولیت میشن میدونم که خودشونم میدونن دارن زجر میدن اما آیا واقعا رک و پوست کنده حرف زدن بهتر از این نیست که با رفتاراشون اینقدر عذاب میدن مثلا که چی ؟؟ 7 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ [h=5]یه سری آدما هستند هرچی که مراعاتشونو میکنی پررو تر میشن. عمرا بفهمن داری کوتاه میای چون نمیخوای ناراحتشون کنی. ولی یه جایی میرسه که دیگه کم میاری و میگی : پاشو جمعش کن بابا فکر کردی کی هستی . اصلا همینه که هست ! [/h] 7 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ امروز صبح تو نت دنبال مطلبی می گشتم که به طور اتفاقی تیتری رو دیدم که شاخ درآوردم از خوندنش .... مطلب رو خوندم ......خیلی بد بود وحشتناک واقعا وحشتناک.....تصورش هم....بگذریم .... فقط یه سوال دارم : این که جهالت آدما تا کجا که پیش نمی ره ..... این که چنین موجوداتی چطور می تونن اسم خودشون رو بذارن آدم ، بشر ، اشرف مخلوقات...... آهای صدر نشین آفرینش خدا ....یه ذره فقط یه ذره فکر کن راجع به کاری انجام می دیش فکر کن راجع به کاری که انجامش می دی فکر فکر فکر .....نبر آبروی انسانیت رو نبر....همین . 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ سارا ... سارا .... سارا ... سارا .... دلم می خواد جیغ بزنم بگم مادر من پدر من انقدر بهم توجه نکنین. می خوام تنها باشم ... 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ هی با خودم کلنجار رفتم ، هی بالا پایین کردم ، هی فک کردم ، دیدم نه بابا راه نداره من خرم اما کاش خر خون ، خر شانس ، خر زور، کله خر بودم، اما افسوس ... 14 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ های گنجیشکَکِ اَشی مَشی روی بوم ما نشین! بوم ما داره خراب می شه زیر سنگینی بار برفی که سپیده و از آسمان سیاه اومده پایین... طاقت نداره حوضِ نقاشی مون تو رو ببینی تو بومش...که کِز کردی و تنها موندی تو لونه... دیگه دست های مهربونی نیست که آروم از پنجره بیاد و دونه ی مهر بپاشه رو برفا... دیگه کلبه ی تو نقاشی....مستاجر نشین نیست....خالیه!...گذاشتن واسه فروش! پ.ن:صدای فرهاد داره می آد....همون که یک دفعه ای بعد مرگش....یادشون اومد که نه بابا...این با اونا فرق داشت!... این صداش مَحرم بود.....اشتباهی یک مدت نامَحرم بود... صدای فرهاد داره می آد... بوی عیدی...بوی توپ....بوی کاغذ رنگی.... بوی تند..ماهی دودی....وسط سفره ی نو.. 14 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ به نیوتن بگویید هر عملی را عکس العملی نیست! اگر بود اینهمه عاشقانه های من بی جواب نمی ماند 11 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ زندگگگگگگگگگگگگگگی بهتر از این نمیشههههههههههه زندگی ی ی ی ی ی ی ی ی ... هه هه هو هو :hapydancsmil: دل ما هم با چه چیزایی خوش میشهههههههههه طفلی 15 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ اعصابم خورده ... یکی بهم کمک کنه..... 8 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ شب من و تو و شعله های نارنجی این آتش..... تو و من و دو نگاه گر گرفته..... من و تو و آتش و نگاه.... و نگاه....جغد شوم آن بالا صبح من و تو و خاکستر خیس این آتش..... تو و من و دو نگاه خاموش..... من و تو و خاکستر و نگاه و نگاه.....جغد شوم خواب آلود 8 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ کسلم ، بی حوصله شدم. دلیلشم تویی دوری از تو... میترسم این بی حوصلگی واسم عادت شه و وقتی به هم رسیدیم ، بازم بی حوصله باشم... زودتر بیا 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ چه آرامشــی داری وقتی کسی هست که میتــونی دوسش داشته باشی !!:girl_in_dreams: کاشکی این گاهنوشته رو میخوندی .... و میفهمیدی که تو این دنیای مجازی هم به فکرتم و دوست دارم !!:rose: 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ ادم نخواد زنده باشه باید کی رو ببینه ؟ 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ روزي مي آيد ناگهان روزي مي آيد که سنگيني رد پاهايم را در درونت حس مي کني رد پاهايي که دور مي شوند و اين سنگيني از هر چيزي طاقت فرساتر خواهد بود 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده